NRK Meny
Normal

Ujevn Pettersen

Suzann Pettersen hadde en ujevn
åpning på LPGA-mesterskapet i golf som ble innledet torsdag.

Suzann Pettersen
Foto: TIM SHAFFER / REUTERS

Hun gikk runden på to over par.

Hun ligger for øyeblikket på 75.-plass, men må heve spillet sitt i det hele tatt for å klare cuten. Tutta startet sin runde på det 10.-hullet og åpnet med en birdie og etter fem hull hadde fått to birdier til, men så startet problemene.

- Det startet utrolig bra i dag med er birdie på det første hullet, så begynte hun etterhvert å gå tom for krefter. Tutta har slitt med en influensa som sitter bra i, så det gjør at hun blir sliten og gjør noen småfeil, sier sportssjef i Golfforbundet, Frode Scheie til NRK.

Hun fikk bogey på hull 15 og 17. Med ytterligere en bogey på hull 2 var hun
like langt. En ny bogey på hull 4 og hun var plutselig en over par. Bedre ble det ikke da hun fikk en dobbeltbogey på det femte par fire hullet.

Eagle

Hun klarte en eagle på det åttende hullet bedre humøret betraktelig, men med en ny bogey på det 9. hullet og det 18. for dagen gikk hun runden på 74 slag.

- Jeg tror absolutt at Tutta er kapabel til å sette banerekord hvis det er det om å gjøre, men hun er i alle fall avhengig av en god runde slik at hun er sikker innenfor cuten, sier Scheie videre.

Amerikanske Nicole Castrale leder etter en runde på 65 slag sju under par.
Turneringen i Maryland er kvinnenes annen Majorturnering.

Pettersen går ut kl. 15.05 på den andre runden fredag.

Siste nytt

  • VM-lag i flydrama

    Den ene flymotoren tok fyr da Saudi-Arabias VM-mannskap landet i Rostov. Det opplyser landets fotballfotbund på Twitter. Alle spillerne skal være i god behold, men det ble altså en høydramatisk ankomst for laget som skal møte Uruguay på onsdag.

    FBL-WC-2018-RUS-KSA
    Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP
  • Kaptein-Kane header inn 2-1

Sendeplan

Kl. Program Kanal