Tysk Bundesliga 2018/2019

 • Tok sitt sjuande seriemeisterskap

  Bayern München knuste Eintracht i siste serierunde. Med 5–1 sørga den tyske klubben for sitt sjuande seriemeisterskap på rad. Klubben vann to poeng føre rivalen Borussia Dortmund. Dette er Bayern München sin 29 siger i historia.

  Bayern München
  Foto: John Thys / AFP
 • Ribéry forlater Bayern München

  Etter tolv år, over 400 kamper og 21 titler er det klart at Franck Ribéry forlater Bayern München. – Da jeg kom hit, var det en drøm som gikk i oppfyllelse. Det blir ikke lett å si adjø, men vi må aldri glemme hva vi oppnådde sammen, sier 36-åringen.

  Ribéry
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Jarstein får ny trener

  Pal Dardai slutter som hovedtrener i Hertha Berlin ved sesongslutt. Dermed får Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred ny sjef. Den 43-årige ungareren har vært trener i den tyske hovedstadsklubben i fire og et halvt år.

  EM-kvalifiseringskamp fotball herrer Spania - Norge
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Bayern-stjerner sloss på trening

  Robert Lewandowski og Kingsley Coman barket sammen på Bayern München-trening torsdag, ifølge avisen Bild. De to angriperne skal ha slått hverandre i ansiktet under en het diskusjon på trening. Bayern-treningen skulle i utgangspunktet ha vært lukket.

  Robert Lewandovski
  Foto: Michael Probst / AP

Siste nytt

 • Ødegaard herjet igjen

  Martin Ødegaard storspilte for Vitesse i den nederlandske europaligakvalifiseringen tirsdag kveld. Nordmannen vartet opp med både scoring og to målgivende og var sterkt delaktig i at Vitesse tok seg videre etter 3-1 (4-3 sammenlagt) mot Groeningen. I finalen venter Utrecht.

  ødegaard
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • OL-sølvvinner tatt for doping

  Eunice Jepkirui Kirwa (35) er suspendert etter en positiv dopingprøve med spor av stoffet EPO. Hun tok sølv på maraton i OL i 2016. Der konkurrerte hun for Bahrain, men hun er opprinnelig fra Kenya.

  2016 Rio Olympics - Athletics - Women's Marathon - Sambodromo - Rio de Janeiro, Brazil
  Foto: Pool / Reuters
 • Cech blir sportsdirektør i Chelsea

  Keeperveteranen Petr Cech returnerer til Chelsea i en nyopprettet rolle som sportsdirektør fra sommeren. Det melder Sky Sports. Arsenal avslutter sesongen mot nettopp Chelsea i finalen av europaligaen. Den spilles onsdag neste uke.

  Petr Cech
  Foto: John Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal