NRK Meny
Normal

Tutta nummer seks

Suzann Pettersen kjempet i toppen, men på den avgjørende runden i US Open søndag kveld fikk hun problemer med putten.

Suzann Pettersen
Foto: Chris Graythen / AFP

Tutta avsluttet US Open med en par-runde og havnet på delt sjetteplass.

Etter å ha gått de ni første hullene på par, leverte Tutta en bogey på ellevte hull. På neste hull jevnet hun det ut med en birdie, før det ble nok en bogey.

På siste hull reddet hun par ved å slå en birdie. Dermed endte hun fire slag over par sammenlagt. Allerede første dag av turneringen havnet Tutta bakpå med en runde tre slag over par.

Til slutt kjempet hun seg opp til en delt sjetteplass. Det skilte kun to slag opp til tredjeplassen som Kim In-young og Cristie Kerr delte med 286 slag.

Eun Hee Ji vant med 284 slag totalt, ett mindre enn toer Candie Kung.

- Jeg var ekstremt nervøs før den siste putten, sa Ji.

Hun trodde sjansene var over med en dobbeltbogey på hull ti søndag, men den koreanske jenta reiste seg.

- Jeg var veldig skuffet etter dobbeltbogeyen, men etter det kom noen birdier og jeg fikk tryggheten tilbake i mitt spill, fortsatte vinnerjenta.

Siste nytt

 • Bøkko går lagtempo

  Håvard Bøkko ersatter Sindre Henriksen på lagtempoen. Det bekrefter landslagssjef Sondre Skarli til NRK. Henriksen hadde store problemer på kvartfinalen. De to andre på laget er Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen.

  Bøkko
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Kasai sikter mot to nye OL

  Noriaki Kasai deltok i sitt første OL i 1992, og ble tidenes eldste OL-medaljør i Sotsji-lekene for fire år siden. Selv om det ikke har blitt noen medaljer i Sør-Korea, så sikter han videre, skriver Eurosport. Hvis japaneren gjennomfører målet sitt vil han være 53 år når han hopper under OL i 2026.

  Kasai
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Gull-Krüger: – Surrealistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM

Sendeplan

Kl. Program Kanal