Tutta nummer seks

Suzann Pettersen kjempet i toppen, men på den avgjørende runden i US Open søndag kveld fikk hun problemer med putten.

Suzann Pettersen
Foto: Chris Graythen / AFP

Tutta avsluttet US Open med en par-runde og havnet på delt sjetteplass.

Etter å ha gått de ni første hullene på par, leverte Tutta en bogey på ellevte hull. På neste hull jevnet hun det ut med en birdie, før det ble nok en bogey.

På siste hull reddet hun par ved å slå en birdie. Dermed endte hun fire slag over par sammenlagt. Allerede første dag av turneringen havnet Tutta bakpå med en runde tre slag over par.

Til slutt kjempet hun seg opp til en delt sjetteplass. Det skilte kun to slag opp til tredjeplassen som Kim In-young og Cristie Kerr delte med 286 slag.

Eun Hee Ji vant med 284 slag totalt, ett mindre enn toer Candie Kung.

- Jeg var ekstremt nervøs før den siste putten, sa Ji.

Hun trodde sjansene var over med en dobbeltbogey på hull ti søndag, men den koreanske jenta reiste seg.

- Jeg var veldig skuffet etter dobbeltbogeyen, men etter det kom noen birdier og jeg fikk tryggheten tilbake i mitt spill, fortsatte vinnerjenta.

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal