NRK Meny
Normal

Tutta i teten

Suzann Pettersen leder LPGA-turneringen i Springfield etter to runder.

Suzann Petetrsen
Foto: Christian Petersen / AFP

Med seks birdier og 12 par gikk hun seks under par på fredagens runde, og er ti under par totalt.

Det ble birdier på hull 2, 5, 6, 10, 15 og 16.

Det betyr at hun er på delt førsteplass sammen med koreanske Se Ri Pak. Men det er tett, fem jenter ligger bare ett slag bak.

Se resultatlista

En av dem er svenske Helen Alfredsson, som hadde dagens klart beste runde med ni slag under par fredag.

- Jeg våknet med en følelse av influensa i kroppen, og trodde en stund at jeg ikke kunne spille i dag, sa Tutta til lpga.com etter fredagens runde.

Hun begrunner det med at major-turneringen LPGA-mesterskapet bare er en uke unna, og at hun ikke ville risikere å bli syk nå.

- Men etter noen tabletter og et varmt håndkle på ryggen, bestemte jeg meg for å starte, og det er jeg glad for, sier hun.

Turneringen avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland
 • Juventus-kamp utsatt etter snøvær

  Et banedekke bedre egnet til langrenn enn fotball gjorde at Juventus' hjemmekamp mot Atalanta ikke ble spilt søndag. Ny dato for Serie A-duellen er ikke satt. Etter at spillerne hadde varmet opp ble det besluttet at kampen flyttes til en annen dag.

  SOCCER-ITALY-JUV-ATA/
  Foto: MASSIMO PINCA / Reuters
 • Zucca-lagkamerat bytter klubb

  Rick Nash, som seks ganger har vært på All Star-laget i NHL, forlater New York Rangers. Han skal framover spille for Boston Bruins. Det bekrefter Zuccarellos klubb søndag. Nash forsvinner i bytte mot Ryan Spooner, Matt Beleske og Ryan Lindgren.

  NHL: Philadelphia Flyers at New York Rangers
  Foto: Brad Penner / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsrevyen
OL-magasin spesial