Hopp til innhold

Trine Rønning gir seg på landslaget

Etter 164 kamper og 22 mål med flagget på brystet gir tidligere landslagskaptein Trine Rønning seg på landslaget. Norge mister dermed en viktig brikke i laget foran EM sommeren 2017.

– Det blir nok ett år til i Stabæk, men det føles som jeg legger opp. Det er jo landslaget man trener og spiller for, sier Rønning til NRK.

Siste nytt

 • Ransakingen av Tour de France-lag var ledd i større dopingetterforskning

  Torsdag morgen ble hotellet til Tour de France-laget Bahrain Victorious ransaket av dansk politi. Der skal mulig dopingbruk ha blitt etterforsket.

  Det opplyser EU-organet Eurojust timer før rittstart i København.

  – Politiet og juridiske myndigheter i Frankrike, Belgia, Spania, Kroatia, Italia, Polen og Slovenia har stått for en koordinert innsats mot bruken av ulovlige stoffer i sykkelsporten. Etter en forespørsel fra franske myndigheter utførte dansk politi en ransakelse på ett av Tour de France-hotellene i København, heter det i en uttalelse.

  Saken ble åpnet 11. mai, og torsdagens aksjon ble støttet av både Eurojust og Europol.

  Det står ingenting i uttalelsen om funnene på sykkellagets hotell. (NTB)

  Denmark Cycling Tour de France Police Raids
  Foto: Bo Amstrup / AP
 • Klart for etterlengtet Jarstein-comeback

  Rune Almenning Jarstein skal lørdag vokte buret for Hertha Berlin for første gang på 468 dager. Det skjer i en treningskamp mot Babelsberg.

  Jarstein har ikke spilt en kamp siden han fikk korona i april i fjor. Da ble han virkelig dårlig og lagt inn på sykehus i Berlin hvor han fikk antibiotikabehandling.

  Deretter fikk han påvist en hjertemuskelbetennelse før en kneskade krevde operasjon. Den norske veterankeeperen sto ikke en eneste kamp for hovedstadslaget sist sesong. Nå ser det ut til at 37-åringen er på vei tilbake.

  Hertha-trener Sandro Schwarz bekreftet fredag at Jarstein skal spille én omgang i kampen mot 4.-divisjonslaget Babelsberg lørdag. (NTB)

  Jarstein
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP
 • Strømsgodset-spiller beklager råkjøring

  Strømsgodtset-spilleren Tobias Gulliksen innrømmer at han torsdag ble tatt for råkjøring i en laserkontroll mellom Drammen og Sande.

  – I går kveld kl. 22.30 tabbet jeg meg ut big time. Jeg tråkket alt for hardt på gassen i noen sekunder på en strekning mellom Drammen og Sande. Jeg ble tatt i politiets laserkontroll og målt til 148 km/t i 70-sonen, skriver han i et Instagram-innlegg.

  18-åringen beklager for hendelsen.

  – Det finnes ingen god nok unnskyldning. Jeg var dum, jeg var uansvarlig. Jeg fortjener straff – og tar den jeg får. Min uforbeholdne unnskyldning går til alle jeg nå skuffer, til alle som synes jeg var en idiot - familien, venner, Godset, fansen. For det var jeg. Unnskyld, skriver han videre.

  Spillerportrett Strømsgodset Toppfotball herrer 2022
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste