Tredjeplass til Vukicevic

Hekkeløper Vladimir Vukicevic tok en sterk tredjeplass på 110 meter hekk i finalen i Paavo Nurni Games i Finland. Han endte i mål på tiden 13.59, et lite stykke unna OL-kravet på 13.32.

Det er hans første pallplass i Continental Tour Gold, nivået rett under Diamond League. Løpet på 13.59 er hans fjerde løp denne sesongen på 13.5-tallet. Han har fra før norsk rekord på 13.53.

Britiske David King vant med tiden 13.37 og tok dermed ny, personlig rekord. Polske Damian Czykier tok andreplassen.

Isabelle Pedersen tok seg også til finalen i Finland på 100 meter hekk. Hun løp i mål på tiden 13.56. OL-kravet er på 12.84. Det holdt til nest sisteplass, da tyske Ricarda Lobe falt rett før mål. Ungarske Luca Kozák vant med tiden 12.90.

Pedersen er innehaver av den norske rekorden på kvinnesiden, og lyder 12.72.

Vladimir Vukicevic
Foto: Christine Olsson/TT / NTB

Sportsnyheter

TAYjBA1taNw

Jakobs stikk etter Gjerts kommentar: – Virker som han ikke kan så mye om  løping

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer med å ta seg til OL-finalen på 1500 meter, og i stedet var det – som vanlig – da han og faren kom til intervjusonen det virkelig tok fyr.

Siste nytt

 • Møter Russland

  Anders Mol og Christian Sørum møter den russiske duoen i OL-finalen i helgen. Det ble klart etter at russerne slo Qatar i semifinalen, som ble spilt etter Mol og Sørums semifinale mot Latvia.

  Finalen spilles lørdag morgen klokken 4.30 norsk tid. Da er det meldt ordentlig ruskevær i OL-byen med mye nedbør. En viss sjanse for torden er det også.

  pPguUoII4yM8BIM
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Danmark til OL-finale

  Tittelforsvarer Danmark og Frankrike møtes i OL-finalen i herrehåndball i en reprise av Rio de Janeiro-lekene. Danskene slo torsdag Spania 27-23 i semifinalen.

  Tidligere på kvelden vant Frankrike (toppet Norges gruppe) med samme sifre over Egypt. Mikkel Hansen scoret hele 12 mål mot Spania.

  1Vtoj7FLORM
  Foto: Pavel Golovkin / AP
 • Roe på 19.-plass

  Martin Roe endte på 19.-plass blant de 21 som fullførte tikampen i OL. Canadiske Damian Warner satte olympisk rekord med 9018 poeng og tok gull.

  Warner ledet konkurransen helt fra første øvelse og endte 292 poeng foran franske Kevin Mayer, som tok sølvet. Ashley Moloney fra Australia endte på bronseplass.

  Roe var aldri med i tetstriden og måtte kjempe for å unngå sisteplassen. Det ble klart at han ville greie det da verken Karel Tilga fra Estland eller Cedric Dubler fra Australia greide åpningshøyden sin i stav søndag. De endte dermed langt bak nordmannen.

  Roe endte på sin side 17 poeng bak brasilianske Felipe dos Santos på 18.-plassen. Med 7863 var bergenseren langt bak sin norske rekord på 8228 poeng fra 2018

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal