Hopp til innhold

Siste nytt

 • LSK forlenger med Bakke og Myhre

  Trener Geir Bakke og hans assistent Petter Myhre har skrevet under på nye avtaler med Lillestrøm. De er bundet til klubben ut 2027.

  Det opplyser de gulkledde på sine nettsider onsdag.

  – Det føles veldig naturlig ut for klubben i forhold til den reisen vi har hatt. Geir og Petter har vært med å bygge A-laget og klubb. Det er ikke noe tvil om at vi mener at vi har de beste trenerne LSK kan ha, sier sportssjef Simon Mesfin.

  Duoen ledet LSK til kamp om en pallplass i årets sesong, men laget falt litt fra i slutten og endte på den sure fjerdeplassen. Likevel var det ikke tvil om at de ønsket å forlenge.

  – Det er fotball som har vært livet mitt. Det er der jeg har tatt utdanningen min som trener, og jeg følte hvis jeg ikke hadde benyttet denne muligheten nå, så hadde jeg ikke kommet tilbake til trener-yrket igjen, forteller Myhre.

  Han har kombinert trenerjobben med en jobb som ekspert i TV 2. Han gir seg med sistnevnte nå som mediehuset tar over rettighetene til Eliteserien.

  Petter Myhre og Geir Bakke
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Uldal vant i IBU-cupen – firedobbel norsk på jaktstarten i Idre

  Martin Uldal vant jaktstarten i IBU-cupåpningen i skiskyting i svenske Idre. Endre Strømsheim, Mats Øverby og Martin Nevland sørget for en norsk drømmedag.

  Strømsheim ledet foran Øverby før start i onsdagens renn, men fra femteplass klatret Uldal til sin første seier i IBU-cupen. Med tre bom vant han med 32 sekunder på Strømsheim, som måtte tåle fem bom. Øverby fulgte på tredjeplass, 53 sekunder bak med to bom.

  Martin Nevland kom på fjerdeplass og sørget for en norsk drømmedag i Sverige. Sverre Dahlen Aspenes endte på 9.-plass, mens Aleksander Fjeld Andersen ble nummer tolv.

  (©NTB)

  Martin Uldal
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Tandrevold skinte i fraværet av Eckhoff og Røiseland

  For første gang siden 2019 ble det 20 av 20 treff for Ingrid Landmark Tandrevold. Det gjør at det går mot pallplass i verdenscupåpningen, i fraværet til både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland.

  Rennet pågår fortsatt, men det skal mye til for at noen blander seg inn i pallkampen.

  For med prikkfri skyting både på liggende og stående ble det en sterk start på sesongen for Tandrevold. Likevel var det lite å gjøre med svenske Hanna Öberg, som i likhet med Tandrevold skjøt feilfritt, men også leverte det lille ekstra i langrennssporet. Lisa Vittozzi ligger an til å bli nummer tre.

  For de andre norske ble det en tyngre dag både på standplass og i sporet. Karoline Knotten er foreløpig nest beste norske og er på 24.-plass enn så lenge.

  Kvinner 7.5km sprint skiskyting verdenscup
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste