NRK Meny
Normal

Tiger traff tre tilskuere

Tiger Woods traff ikke mindre enn tre tilskuere da han avsluttet golfturneringen i Ohio søndag kveld.

Tiger Woods
Foto: Amy Sancetta / Ap

- Jeg tror jeg traff alle der ute i dag, sukket Tiger. Han har gjort det til et varemerke å gi en signert golf-hanske som suvenir til hver tilskuer han treffer.

Video: Se Tigers tilskuertreff:

Video Tigertreff

- Jeg er glad jeg får dem gratis, sa han etter sin runde, som ikke akkurat ble noen storsuksess - iallfall ikke på scoringskortet.

På første utslaget traff jan Jeremy May i halsen. På det andre traff han en mann som stod et stykke unna fairwayen. Mannen ble truffet i leggen. Og da Woods skulle slå ut til hull 15, traff han en annen tilskuer i hånden.

- Kanskje prøvde jeg litt vel mye å plassere ballen litt utenfor der alle andre plasserte den. Jeg ville ha bedre vinkler på puttene. Men jeg tok nok litt hardt i, sa Woods.

Nå endte det ikke så helt galt for verdens-eneren likevel. Tre birdier hjalp ham til par på sisterunden, og seks under par totalt. Det gav 19. plass, 12 slag bak vinneren Justin Rose.

Woods spilte sin fjerde turnering etter comebacket i april, og den siste før US Open seinere denne måenden.

Siste nytt

 • Stake Leangen på andreplass

  Vegard Stake Laengen ble nummer to på fredagens etappe i sykkelrittet Volta a Catalunya. Han måtte se seieren gå til bruddkollega Jarlinson Pantano. Den norske UAE-rytteren var i brudd store deler av dagen. Med rundt 500 meter igjen stakk Pantano og fikk forspranget han trengte på Laengen, som trillet i mål like bak. Verdenstourrittet avsluttes søndag.

  Laengen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Stoch leder

  Kamil Stoch leder etter første omgang i skiflyvningen i Planica. Robert Johansson hoppet 245 meter og ligger på andreplass, 4,9 poeng bak. Johann André Forfang ligger på tredjeplass. Andre omgang starter ca klokken 1610.

  Robert Johansson
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Solberg til Siofolk

  Silje Solberg ble i dag offisielt presentert som Siofolk-spiller. Den ungarske klubben har også bekreftet at de har ansatt Tor Oddvar Moen som trener. Klubben fortsetter å forsterke for å ta opp kampen mot Gyør i den ungarske ligaen.

  solberg
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Privatlandskamp fotball menn: Norge - Australia
VM kunstløp: Friløp kvinner