Tidligere basketstjerne knivstukket

Den tidligere basketstjernen Predrag Danilovic kjemper for livet etter å ha blitt knivstukket under et slagsmål i Beograd lørdag.

Serbia Danilovic

Predrag Danilovic ligger på sykehus etter å ha blitt knivstukket. Dette bildet er fra 2005.

Foto: Darko Vojinovic / Ap

Serbisk politi opplyser at Danilovic skal ha blitt overfalt inne i en kafé.

43-åringen er innlagt på sykehus med alvorlige skader på mage, hode og armer, melder nyhetsbyrået AFP.

Tilstanden til basketspilleren beskrives som livstruende av politiets talsmann Milorad Veljovic. Foreløpig er det ikke kjent hva som er motivet til overfallet.

– Politiet forsøker nå å kartlegge hva som har skjedd, sier han ifølge radiostasjonen B92.

Serbiske Predrag Danilovic ble regnet som en av de beste basketspillerne i Europa på 90-tallet.

I 1994 ble han kåret til Årets spiller i Europa. Han vant EM sammen med landslaget til det tidligere Jugoslavia fire ganger.

Danilovic har også spilt for amerikanske toppklubber som Miami Heat og Dallas Mavericks.

Siden 2007 har han vært klubbpresident i KK Partizan.

Siste nytt

 • Signerte milliardkontrakt

  Patrick Mahomes har skrevet under på en 10 år lang kontraktsforlengelse med Kansas City Chiefs. Avtalen er den største som er inngått i idrettshistorien.

  Quarterbacken var den store stjerna da Kansas City Chiefs vant sin første Super Bowl siden 1970 i februar. Fram til kontraktsslutt i 2031 kan Mahomes tjene opptil 503 millioner dollar, over 4,7 milliarder kroner, og er garantert over 4 milliarder i løpet av kontraktsperioden.

  Den tidligere rekorden ble holdt av baseballspiller Mike Trout som signerte en kontrakt verdt 425 millioner dollar i 2019.

  Til sammenligning tjener Cristiano Ronaldo 1,2 milliarder kroner på sin fireårskontrakt med Juventus fram til 2022 .Den største kontrakten fotballhistorien til nå signerte Gareth Bale da han skrev under en 6-årskontrakt med Real Madrid verdt 146 millioner dollar i 2013.

  Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs
  Foto: Andy Lyons / AFP
 • MLS-klubb trekker seg

  Major League Soccer (MLS) gjør comeback 9. juli etter viruspausen med en turnering for alle 26 klubber.

  Men ikke alle kommer til å delta. FC Dallas har nemlig valgt å trekke laget sitt ettersom flere i klubben har testet positivt for koronaviruset.

  Ronny Deila er trener i New Yorke City, mens Adama Diomandé (LAFC), Ola Kamara (DC United) og Jakob Glesnes (Philadelphia Union) alle spiller i den amerikanske ligaen.

  MLS
  Foto: JEWEL SAMAD
 • Amper stemning mellom Spurs-duo

  I Tottenhams 1-0-seier over Everton stjal Hugo Lloris og Son Heung-min overskriftene med en amper uenighet på vei inn til pause.

  Tottenham-kaptein Lloris var rasende på lagkameraten sin og dyttet til ham, noe som fikk Son til å reagere. Flere av Tottenham-spillerne fikk skilt kamphanene før situasjonen utviklet seg ytterligere.

  Årsaken er foreløpig ukjent, men TV-bildene kan tyde på at keeperen var misfornøyd med at Son ikke løp tilbake på en Everton-kontring. (NTB)

  GSbzKGIZsBc
  Foto: ADAM DAVY

Sendeplan

Kl. Program Kanal