NRK Meny
Normal

Tessa Worley vant i Aspen

Med en forrykende finaleomgang kjørte Tessa Worley seg opp fra 8.-plass og avgjorde en hundredelsstrid om seieren i kvinnenes storslalåmrenn lørdag.

Tessa Worley

Tessa Worley vant kvinnenes storslalåm.

Foto: DON EMMERT / Afp

Den franske alpinisten seiret foran to tyskere. Viktoria Rebensburg ledet etter første omgang, men kom ett hundredels sekund for sent til å tangere Worleys sammenlagttid.

Kathrin Holzl var slått med to hundredeler. Elisabeth Gorgl fra Østerrike endte bare seks hundredeler bak vinneren, men hun havnet utenfor seierspallen. Det var tett også etter den første omgangen.

Les også: Sterk utforåpning av Lund Svindal

Tyske Rebensburg kjørte inn til ledertid tre hundredeler foran den amerikanske hjemmefavoritten Julia Mancuso og ni hundredeler foran finske Tanja Poutiainen. Alpinister fra sju nasjoner fylte de sju første plassene etter første omgang.

Worsley var 59 hundredeler bak teten som nest beste franske kjører. Mancuso fikk ikke fart på skiene i finaleløypa og endte på 8.-plass, mens Poutiainen ble nummer ti.

De norske leverte skuffende kjøring og var ikke i nærheten av å ta seg til finaleomgangen. Lene Løseth kjørte inn til 45.-plass og Anne Cecilie Brusletto til 52.-plass av de 53 løperne som kom til mål i første omgang.

Lotte Smiseth Sejersted kjørte ut.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Eliteserien: Lillestrøm - Vålerenga
4-4-2 Eliteserien fotball: Lillestrøm - Vålerenga
Toppidrettsveka
Toppidrettsveka: Motbakkeløp og 15 km jaktstart i Trondheim
Toppidrettsveka: Motbakkeløp