NRK Meny
Normal

Syk Huseklepp ut i pausen, håper å rekke landskampen mot Albania

Brann-spiss Erik Huseklepp sliter med et mageonde og måtte forlate banen etter 45 minutter mot Vålerenga. – Jeg håper å bli frisk til landskampen, sier han.

Brann-spissen måtte ut i pausen mot Vålerenga.

SLET MED Å HENGE MED: Erik Huseklepp var ikke i slag da Brann møtte VIF: FOTO: RUNA VICTORIA ENGEN

28-åringen har vist så lovende takter i vinterens treningskamper at Egil «Drillo» Olsen tok spissen ut til landslagstroppen som fredag skal møte Albania i VM-kvalifisering i Oslo.

Men mot Vålerenga var Huseklepp tydelig ikke i slag og ble byttet ut i pausen.

Klarte ikke å sprinte

Rune Skarsfjord

IKKE BEKYMRET: Brann-trener Rune Skarsfjord hevder Huseklepp er i strålende form.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Jeg sliter med magetrøbbel og har vært syk siden tirsdag. Jeg hadde virkelig lyst til å spille, siden det var første seriekamp. Men jeg kjente fort at jeg ikke klarte å sprinte uten å bli dårlig. Da var det ikke noe poeng å fortsette, sier Huseklepp til NRK.no.

Huseklepp ble erstattet av Fredrik Nordkvelle, som la på til 3-0 for Brann i det 74. minutt. Like etterpå reduserte Torgeir Børven fra Hardanger for Vålerenga, og kampen endte 3-1 til bergenserne.

– Erik er i strålende form!

Trener Rune Skarsfjord er ikke bekymret for Huseklepps form og regner med at lysluggen fra Sandsli er klar for «Drillo» i løpet av noen få dager.

– Akkurat nå er han utslitt og tappet for energi på grunn av mageviruset. Nå han får seg et par dager med kebab og hamburger, så er han klar, sier Brann-treneren.

Han beroliger både Brann-fansen og de som følger landslaget med følgende melding:

– Erik er ellers i strålende form, sier Skarsfjord.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal