NRK Meny
Normal

Svenske skjøt Detroit til finale

Mikael Samuelsson (30) scoret begge målene da Detroit avanserte til conference-finale for første gang siden 2002.

Mikael Samuelsson
Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Detroit er finaleklar med 4-2 i kamper over San Jose. Mandag ble det 2-0 etter at Dominik Hasek holdt nullen for 13. gang i NHL-sluttspillet.

Samuelsson ordnet 1-0 etter 15.26 i åpningsperioden og doblet ledelsen åtte sekunder før første periode var over. På begge målene hadde Chris Chelios assist. Detroit møter Anaheim i sin conference-finale. Første kamp av sju spilles i Detroit fredag.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal