NRK Meny
Normal

Supporterne møtte Molde til oppvaskmøte

Etter ett fattig poeng på de fem siste kampene møttes supporterne og Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Klubbens åpenhet ble hovedtema.

Solskjær

MØTTE SUPPORTERNE: Ole Gunnar Solskjær og Molde-ledelsen møtte supporterne i dag.

Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

Kontinuitet og åpenhet ble sentrale temaer da Supporterne møtte Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Flere supportere var tydelig oppgitt over blant annet Moldes store utskiftninger i førsteelleveren.

– Det får dem lov til. Sånn skal det være. Det er litt av det som er artig med fotball, at supporterne skal få ha sine meninger om hvordan laget skal være. Så er det min jobb å ta ut det jeg syns er best for laget, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til NRK.

I motgang og medgang

For akkurat nå var det nok for supporterne. Etter at Molde ikke har vunnet en eneste kamp siden 21. mai hadde de fått nok. Etter tapet mot Sarpsborg 08 forrige helg, ble laget pepet av banen.

– Det har aldri vært noen organiserte pipekonserter, det er har vært et tegn på frustrasjon som har bredt seg. Vi håper at vi slipper å bli så frustrerte resten av sesongen, sier leder av Tornekrattet, Svein Erik Jenset.

– Jeg skal velge gode lag, så skal vi få bygd opp selvtilliten til spillerne. Så skal vi se gode resultater fremover, lover Ole Gunnar Solskjær.

Det var supporterne som tok initiativ til møtet. Nå lover Molde at de skal hode flere lignende møter også i fremtiden.

– Som det ble nevnt på møtet skal vi gjøre dette oftere også. Både når det går bra og ikke fullt så bra. Det setter vi som supportere pris på, sier Jenset.

Måtte slå av kameraene

De fremmøtte supporterne fikk stille de spørsmålene de ønsket. NRK fikk filme de første 15 minuttene, så måtte kameraene slås av.

– Det har vært enklere å svare når dere (media, red.anm.) ikke har vært til stede også. Det er enkelte ting som skal være mellom oss og supporterne, mener Solskjær.

Spørsmål om åpenhet i klubben var blant tingene som ble tatt opp mens media fortsatt var til stede.

– Det er helt sikkert uenigheter om hvordan jeg tar mine valg, men det er jeg som har fått jobben å gjøre det. Jeg syns det er greit. Det er ingen problemer for meg å svare åpent og ærlig på sånne spørsmål, sier Solskjær.

Etter svake resultater måtte Ole Gunnar Solskjær i kveld stå skolerett overfor skuffede supportere. Ledelsen i Molde fotballklubb fikk også kritikk for det Tornekrattet beskriver som total mangel på åpenhet.

VIDEO: Oppvaskmøte i Molde.

Siste nytt

 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold
 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • Martinsens IceHogs med ny seier

  Andreas Martinsen ser ikke ut til å bli tilgjengelig for det norske landslaget med det første. Søndag vant hans AHL-lag Rockford IceHogs 5-2 hjemme mot Chicago Wolves, og dermed leder IceHogs 2-0 i best av fem kamper. Ishockey-VM starter 04. mai.

  martinsen for norge
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08