Supporterne møtte Molde til oppvaskmøte

Etter ett fattig poeng på de fem siste kampene møttes supporterne og Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Klubbens åpenhet ble hovedtema.

Solskjær

MØTTE SUPPORTERNE: Ole Gunnar Solskjær og Molde-ledelsen møtte supporterne i dag.

Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

Kontinuitet og åpenhet ble sentrale temaer da Supporterne møtte Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Flere supportere var tydelig oppgitt over blant annet Moldes store utskiftninger i førsteelleveren.

– Det får dem lov til. Sånn skal det være. Det er litt av det som er artig med fotball, at supporterne skal få ha sine meninger om hvordan laget skal være. Så er det min jobb å ta ut det jeg syns er best for laget, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til NRK.

I motgang og medgang

For akkurat nå var det nok for supporterne. Etter at Molde ikke har vunnet en eneste kamp siden 21. mai hadde de fått nok. Etter tapet mot Sarpsborg 08 forrige helg, ble laget pepet av banen.

– Det har aldri vært noen organiserte pipekonserter, det er har vært et tegn på frustrasjon som har bredt seg. Vi håper at vi slipper å bli så frustrerte resten av sesongen, sier leder av Tornekrattet, Svein Erik Jenset.

– Jeg skal velge gode lag, så skal vi få bygd opp selvtilliten til spillerne. Så skal vi se gode resultater fremover, lover Ole Gunnar Solskjær.

Det var supporterne som tok initiativ til møtet. Nå lover Molde at de skal hode flere lignende møter også i fremtiden.

– Som det ble nevnt på møtet skal vi gjøre dette oftere også. Både når det går bra og ikke fullt så bra. Det setter vi som supportere pris på, sier Jenset.

Måtte slå av kameraene

De fremmøtte supporterne fikk stille de spørsmålene de ønsket. NRK fikk filme de første 15 minuttene, så måtte kameraene slås av.

– Det har vært enklere å svare når dere (media, red.anm.) ikke har vært til stede også. Det er enkelte ting som skal være mellom oss og supporterne, mener Solskjær.

Spørsmål om åpenhet i klubben var blant tingene som ble tatt opp mens media fortsatt var til stede.

– Det er helt sikkert uenigheter om hvordan jeg tar mine valg, men det er jeg som har fått jobben å gjøre det. Jeg syns det er greit. Det er ingen problemer for meg å svare åpent og ærlig på sånne spørsmål, sier Solskjær.

Etter svake resultater måtte Ole Gunnar Solskjær i kveld stå skolerett overfor skuffede supportere. Ledelsen i Molde fotballklubb fikk også kritikk for det Tornekrattet beskriver som total mangel på åpenhet.

VIDEO: Oppvaskmøte i Molde.

Siste nytt

 • Riiber tok NM-gull

  Jarl Magnus Riiber tok NM-gullet på 5-kilometeren lørdag. Espen Andersen sikret sølvet, mens Einar Christian Lurås Oftebro sørget for sin andre NM-medalje med bronsen.

 • Lorentzen med ny pallplass

  Håvard Holmefjord Lorentzen ble til slutt nummer tre på 1500-meteren i Japan med tiden 37,77. Pavel Kulizhnikov stakk av med seieren med sterke 34,61, mens Ryohei Haga tok 2.-plassen. Lorentzen fikk ingen god start på de første 100 meterne, men bergenseren viste igjen at formen er svært god i sesongåpningen.

 • Bøkko: – Vi blir pisset på

  Nordmennene skuffet på 1500-meteren i Japan. Sverre Lunde Pedersen ble beste norske på 7.-plass, hele 1,75 sekunder bak vinneren Denis Juskov (1.44,55). – Vi blir pisset på her, sier Håvard Bøkko, som ble nummer 11.

  – Det er kjedelig å bli slått med over to sekunder. Vi har en jobb å gjøre, fortsetter han.

  Bøkko
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang, kvinner
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang, kvinner
NM kombinert: 5 km menn
NM kombinert: 5 km langrenn menn
NM kombinert: 5km langrenn
Vinterstudio
Sesongstart langrenn: Klassisk sprint, finaler
Sesongstart langrenn: Sprint fri teknikk, finaler
Sesongstart langrenn: Finaler klassisk sprint
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, kvinner
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, kvinner