Supporterne møtte Molde til oppvaskmøte

Etter ett fattig poeng på de fem siste kampene møttes supporterne og Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Klubbens åpenhet ble hovedtema.

Solskjær

MØTTE SUPPORTERNE: Ole Gunnar Solskjær og Molde-ledelsen møtte supporterne i dag.

Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

Kontinuitet og åpenhet ble sentrale temaer da Supporterne møtte Molde-ledelsen til oppvaskmøte. Flere supportere var tydelig oppgitt over blant annet Moldes store utskiftninger i førsteelleveren.

– Det får dem lov til. Sånn skal det være. Det er litt av det som er artig med fotball, at supporterne skal få ha sine meninger om hvordan laget skal være. Så er det min jobb å ta ut det jeg syns er best for laget, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til NRK.

I motgang og medgang

For akkurat nå var det nok for supporterne. Etter at Molde ikke har vunnet en eneste kamp siden 21. mai hadde de fått nok. Etter tapet mot Sarpsborg 08 forrige helg, ble laget pepet av banen.

– Det har aldri vært noen organiserte pipekonserter, det er har vært et tegn på frustrasjon som har bredt seg. Vi håper at vi slipper å bli så frustrerte resten av sesongen, sier leder av Tornekrattet, Svein Erik Jenset.

– Jeg skal velge gode lag, så skal vi få bygd opp selvtilliten til spillerne. Så skal vi se gode resultater fremover, lover Ole Gunnar Solskjær.

Det var supporterne som tok initiativ til møtet. Nå lover Molde at de skal hode flere lignende møter også i fremtiden.

– Som det ble nevnt på møtet skal vi gjøre dette oftere også. Både når det går bra og ikke fullt så bra. Det setter vi som supportere pris på, sier Jenset.

Måtte slå av kameraene

De fremmøtte supporterne fikk stille de spørsmålene de ønsket. NRK fikk filme de første 15 minuttene, så måtte kameraene slås av.

– Det har vært enklere å svare når dere (media, red.anm.) ikke har vært til stede også. Det er enkelte ting som skal være mellom oss og supporterne, mener Solskjær.

Spørsmål om åpenhet i klubben var blant tingene som ble tatt opp mens media fortsatt var til stede.

– Det er helt sikkert uenigheter om hvordan jeg tar mine valg, men det er jeg som har fått jobben å gjøre det. Jeg syns det er greit. Det er ingen problemer for meg å svare åpent og ærlig på sånne spørsmål, sier Solskjær.

Etter svake resultater måtte Ole Gunnar Solskjær i kveld stå skolerett overfor skuffede supportere. Ledelsen i Molde fotballklubb fikk også kritikk for det Tornekrattet beskriver som total mangel på åpenhet.

VIDEO: Oppvaskmøte i Molde.

Siste nytt

 • Står over første konkurranse

  Brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen skulle etter planen sesongdebutere 2 mai i California, men velger heller å utnytte tiden til høydetrening i Flagstaff, USA. Sesongstart blir derfor flyttet til 22 mai og Trond Moen-lekene i Bergen.

  Bislett games 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Eks-dommer krever millioner av NFF

  Tidligere fotballdommer Svein-Erik Edvartsen krever 7,2 millioner kroner mot Norges Fotballforbund for tapt arbeidsinntekt, skriver Nettavisen.

  NFF nektet i 2017 Edvartsen å dømme flere kamper etter en konflikt med dommersjef Terje Hauge.

  Svein-Erik Edvartsen
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • – KBK blir United-motstandar

  Kristiansund blir truleg Manchester Uniteds motstandar på Ullevaal under Norway Cup i sommar, skriv Tidens Krav.

  Kristiansund er Ole Gunar Solskjærs heimby, der han spela for Clausenengen.

  Solskjær
  Foto: Paul Ellis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal