Stina Nilsson brøt ut i gråt etter nesten-disk

Stina Nilsson var kun en liten dommeravgjørelse fra å bli fradømt sølvtøyet hun tok med seg i søndagens lagsprint. Her kan du se årsaken til spekalusjonene.

Stina Nilsson var utenfor løypa og var nær å bli disket i dagens lagsprint

Her kunne Stina Nilsson fort fått sølvmedaljen fradømt. Foto: NRK

Det var en strålende glad Stina Nilsson som møtte Anne Rimmen i VM-studio på NRK1 søndag kveld.

– Jeg følte meg mye piggere i finalen enn i semifinalen. De norske var vanskelige å ta i dag, men jeg fikk smak på medalje. At det holdt til sølv var helt sykt, sier Nilsson om sin egen andreplass.

Norge, med Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg, knuste svenske Ida Ingemarsdotter og Stina Nilsson i lagsprinten.​

Kunne endt i disk

Få timer tidligere var det derimot en helt annen Nilsson som opplevde sine verste minutter i VM så langt.

Som videoen viser, bryter tydelig det svenske langrennstalentet seg frem foran tyske Denise Herrmann på sisteetappen.

Den ene skien til svensken går utenfor den oppmerka løypa. Det endte i noen dramatiske minutter i juryrommet. Etter å ha vurdert saken valgte juryen å la 21-åringen beholde sølvmedaljen.

Følelsesmessig berg-og-dalbane

Det ble for mye for Nilsson, som tok sitt andre sølv så langt i VM. Etter kort tid i juryrrommet brøt hun ut i gråt, og forteller om de dramatiske til Aftonbladet.

– Først gråt jeg fordi jeg var lei meg, men det ble fort gledestårer, sa Nilsson til den svenske avisen da det ble kjent at hun ikke ble disket.

Dermed opplevde Stina Nilsson en dag full av følelser. Gledestårer og tristhet. Det hele endte likevel i sølvmedalje til Sverige, og 21-åringens andre sølv i VM.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

TAYjBA1taNw

Jakobs stikk etter Gjerts kommentar: – Virker som han ikke kan så mye om  løping

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer med å ta seg til OL-finalen på 1500 meter, og i stedet var det – som vanlig – da han og faren kom til intervjusonen det virkelig tok fyr.

Siste nytt

 • Tap etter tabbekveld

  Bodø/Glimt spilte lenge en solid bortekamp mot Prishtina i Kosovo, men en keeperblemme og kommunikasjonssvikt ga 1-2-tap torsdag.

  Dermed må Bodø/Glimt vinne for å snu oppgjøret i returkampen hjemme på Aspmyra i serieligaens tredje kvalifiseringsrunde.

  Glimt trenger tomålsseier i returkampen i neste uke for å avansere til fjerde og siste runde i kvalifiseringen til serieligaens gruppespill. Der venter i så fall slovenske Mura eller Zalgiris Vilnius fra Litauen. (NTB)

  UEFA Conference League: FC Prishtina - Bodø/Glimt
  Foto: Nikola Krstic / NTB
 • Molde slo tilbake tre ganger

  Molde ble kjørt kraftig, men viste stayerevne i 3-3-kampen borte tyrkiske Trabzonspor i kvalifiseringen til serieligaen. Etzaz Hussain berget uavgjort.

  Gjestene fra Romsdal kunne fort å ha gått på en stjernesmell i Tyrkia, men nektet å gi opp foran 17.000 tilskuere. To mål fra Ola Brynhildsen og en sen utligning fra Etzaz Hussain ordnet et sterkt utgangspunkt.

  Med den målrike uavgjortkampen lever Europa-håpet for MFK. Om en uke møtes lagene på nytt i Molde. (NTB)

  Turkey Soccer Europa Conference League
  Foto: AP
 • Tung Hovland-åpning

  Viktor Hovland klarte ikke å følge opp sin glitrende OL-avslutning da han var tilbake på PGA-touren i Tennessee. Han gikk åpningsrunden på tre slag over par.

  Nordmannen ligger i skrivende stund på 63.-plass av 66 spillere i turneringen. Hovland noterte ikke en eneste birdie på runden, og veien opp til teten er lang.

  Nylig ble Hovland nummer 14 i OL-turneringen i Tokyo etter å ha gått sisterunden på sju under par.

  Jim Herman (USA) og Carlos Ortiz (Mexico) er i delt ledelse i Memphis i skrivende stund. De gikk den første runden på seks slag under par. (NTB)

  Tokyo Olympics Golf
  Foto: Andy Wong / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal