NRK Meny
Normal

Ohi og Stabæk slo tilbake mot Haugesund: – De fikk to drittmål i første omgang

HAUGESUND/OSLO (NRK): Stabæk ble rundspilt før pause, men slo tilbake etter hvilen borte mot Haugesund.

Ohi

SCORET: Eliteseriens toppscorer Ohi Anthony Omoijuanfo.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– De fikk to drittmål i første omgang. Da vi gikk inn til pause snakket vi om mentalitet, og alle ville vise at vi er et bedre lag enn det vi viste i første omgang, sier Stabæks målscorer Ohi Anthony Omoijuanfo til NRK.

Haugesund så ut til å full kontroll på kampen da de gikk til pause med en 2-0-ledelse etter to klassescoringer. Men Stabæk slo tilbake i andre omgang. Etter scoringer fra Ohi Anthony Omoijuanfo og Raymond Gyasi var opphentingen komplett.

Dermed endte det 2-2 på Haugesund stadion.

– Dette viser at vi har en veldig god moral. Vi var fast bestemte på at vi skulle ta det igjen. Dette viser styrken i laget, sier Ohi.

– Vi er veldig skuffet. Vi har full kontroll, og kjører over dem som bare juling i første omgang. Men andre omgang blir veldig rotete, og vi må gjøre noen bytter. De fikk to mål, og det var fortjent, sier Haugesunds målscorer Tor Arne Andreassen.

Abdi scorer

MÅL: Liban Abdi fikk drømmetreff da han sendte hjemmelaget i ledelsen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

To drømmetreff

Det var hjemmelaget som kom best i gang på Haugesund stadion. Etter bare fire minutter fikk vertene en kjempesjanse, da Liban Abdi kom seg gjennom etter et gjennomspill fra Tor Arne Andreassen, men avslutningen gikk rett på Mande Sayouba.

Minutter senere var ikke Stabæks sisteskanse like heldig. Et svakt utspill havnet rett i beina på Abdi, som kunne dunke ballen i lengste hjørne til fra rundt 25 meter, og dermed sto det 1-0 til Haugesund.

Haugesund - Satbæk

POENGDELING: Det endte uavgjort mellom Stabæk og Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Abdi var ikke den eneste som fikk drømmetreff i den første omgangen. For like før pause la Alexander Stølås inn til Tor Arne Andreassen, som banket til på helvolley fra like utenfor 16 meteren. Vakker scoring av 34-åringen, og Haugesund kunne gå til pause med 2-0-ledelse.

– Litt kjeft og litt mål

– Jeg skal inn og kjefte litt nå. Litt kjeft og litt mål så blir det gøyere i andre omgang.

Det sa Stabæks kaptein Morten Skjønsberg til Eurosport da lagene gikk til pause, og litt kjeft så ut til å hjelpe. For halvveis i andre omgang måtte Per Kristian Bråtveit gi retur på et skudd fra Hugo Vetlesen. Der var selvfølgelig Eliteseriens toppscorer Ohi Anthony Omoijuanfo, som satte inn reduseringen for gjestene. Det var hans 13. scoring for sesongen.

Like etterpå traff Luc Kassis innlegg pannebrasken til Raymond Gyasi, ballen gikk i mål og opphentingen var komplett.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Diatta nominert til pris

  Sarpsborg 08-stjerneskuddet Krépin Diatta (18) er nominert til prisen som «Årets unge spiller fra Afrika» av Det afrikanske fotballforbundet (CAF), skriver NTB. I 2016 var det Arsenals nigerianske landslagsspiller Alex Iwobi (21) som vant prisen.

  NM menn, 4. runde. Sarpsborg 08 - Odd
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Hegazi til WBA på permanent basis

  Midtstopperen Ahmed Hegazi har imponert såpass mye i WBA-trøya at klubben har valgt å gjøre om låneavtalen med Al Ahly til en permanent overgang, skriver NTB. Hegazi har spilt samtlige 18 kamper for WBA denne sesongen.

  Hegazi
  Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Parallellstorslalåm menn
V-cup alpint: Parallellstorslalåm, menn
V-cup alpint: Parallellstorslalåm menn