NRK Meny

Spillere uten arbeidstillatelse

 • Vil kartlegge utenlandske spillere

  UDI setter nå igang en større undersøkelse for å finne ut hvilke utenlandske ishockeyspillere som har spilt eller spiller for klubber i eliteserien og 1. divisjon i sesongen 2013-2014. UDI har bedt klubbene om en liste over spillere som er borgere av land utenfor EU-/EØS-området.

 • Ishockeyforbundet avviser protest

  Kongsvinger protesterte etter at Tønsberg benyttet seg av fire spillere uten arbeidstillatelse. Tirsdag ble protesten avvist av Norges Ishockeyforbund. Forbundet konkluderer med at de fire Tønsberg-spillerne var spilleberettiget i kvalifiseringskampen mot Kongsvinger sist torsdag, skriver Glåmdalen.

 • UDI skal gi klubbene opplæring

  Hockeyforbundet inviterer UDI til et seminar senere denne våren. Det ble klart etter et møte mellom partene i dag. UDI sier til nrk.no at de kommer til å stille, og at de gjerne gir klubbene opplæring i regelverket som omhandler søknad om arbeidstillatelse, slik at situasjonen vi opplever nå ikke gjentar seg.

 • Forbundet møter UDI mandag

  Norges Ishockeyforbund skal i møter med UDI mandag, bekrefter partene overfor NRK.no. Her skal de diskutere hvilke sanksjonsmuligheter som finnes overfor de klubbene som har brukt spillere uten arbeidstillatelse. De vil også drøfte hvordan dette kan unngås i fremtiden.

Siste nytt

 • Chelsea finaleklare

  Chelsea er klare for finalen i FA-cupen etter å ha slått Southampton 2-0. Olivier Giroud og Álvaro Morata scoret målene. I finalen, 19. mai, møter de Manchester United.

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Tok sin første seier

  Vålerenga tok sine første poeng i årets Toppserie da de slo Avaldsnes 3-0 borte. Marte Berget, Victoria Ludvigsen og Isabell Herlovsen scoret. – Det er ikke kult å være spiss og ha måltørke, så at det kommer i dag, betyr mye, sier Herlovsen til NRK.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sterk sluttspurt i Arsenal-seier

  I det som var Arsenals første kamp etter at manager Arsène Wenger tidligere denne uken annonserte sin avgang ved sesongslutt ble det seier 4–1 over West Ham.

  Seieren satt imidlertid langt inne, men tre mål i de siste ti minuttene ga Arsenal-jubel.

  SOCCER-ENGLAND-ARS-WHU/
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien: Vålerenga - Molde
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias