NRK Meny

Spansk La Liga 2013/2014

 • Atlético slo byrivalen

  Mario Mandzukic brukte halvannet minutt på å score sitt første hjemmemål for Atlético Madrid. Det var nok til å slå byrivalen. Målet var det eneste i kampen mot Real Madrid, og dermed vant fjorårets La Liga-vinner supercupen 2-1 sammenlagt.

  Seieren var Atléticos første på hjemmebane mot byrival Real Madrid siden 1999.

  FBL-ESP-SUPERCOPA-ATLETICO-REALMADRID
  Foto: DANI POZO / Afp
 • Valencia sparket nok en trener

  Juan Antonio Pizzi fikk som sine forgjengere kun en halv sesong i sjefsstolen i La Liga-klubben Valencia. Han erstattes trolig av den tidligere Porto-keeperen Nuno, skriver NTB. Forrige sesong nådde den tradisjonsrike klubben semifinalen i europaligaen, men ble kun nummer åtte i den spanske serien.

 • Las Palmas feiret for tidlig

  Det ble et drama da Las Palmas og Córdoba skulle gjøre opp om opprykket til øverste nivå i spansk fotball. Med bare minutter igjen stormet Las-Palmas-fansen banen i ekstase. Det viste seg at dommeren ikke hadde blåst av kampen og dermed måtte fansen jages av banen.

  Så skjer det utenkelige og Córdoba scorer. Dermed er det de som rykker opp og Las Palmas må spille i Segunda i neste sesong.

  Laster Twitter-innhold
 • Deportivo rykket opp

  I Spania er sesongen til de nest beste fortsatt ikke ferdig. Deportivo rykket ned i fjor, men kan nå juble for opprykk etter å ha vunnet 1-0 over Real Jaen i sesongens nest siste kamp. Eibar rykker også opp til Primera Division neste år.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal