NRK Meny

Spansk La Liga 2013/2014

 • Atlético slo byrivalen

  Mario Mandzukic brukte halvannet minutt på å score sitt første hjemmemål for Atlético Madrid. Det var nok til å slå byrivalen. Målet var det eneste i kampen mot Real Madrid, og dermed vant fjorårets La Liga-vinner supercupen 2-1 sammenlagt.

  Seieren var Atléticos første på hjemmebane mot byrival Real Madrid siden 1999.

  FBL-ESP-SUPERCOPA-ATLETICO-REALMADRID
  Foto: DANI POZO / Afp
 • Valencia sparket nok en trener

  Juan Antonio Pizzi fikk som sine forgjengere kun en halv sesong i sjefsstolen i La Liga-klubben Valencia. Han erstattes trolig av den tidligere Porto-keeperen Nuno, skriver NTB. Forrige sesong nådde den tradisjonsrike klubben semifinalen i europaligaen, men ble kun nummer åtte i den spanske serien.

 • Las Palmas feiret for tidlig

  Det ble et drama da Las Palmas og Córdoba skulle gjøre opp om opprykket til øverste nivå i spansk fotball. Med bare minutter igjen stormet Las-Palmas-fansen banen i ekstase. Det viste seg at dommeren ikke hadde blåst av kampen og dermed måtte fansen jages av banen.

  Så skjer det utenkelige og Córdoba scorer. Dermed er det de som rykker opp og Las Palmas må spille i Segunda i neste sesong.

  Laster Twitter-innhold
 • Deportivo rykket opp

  I Spania er sesongen til de nest beste fortsatt ikke ferdig. Deportivo rykket ned i fjor, men kan nå juble for opprykk etter å ha vunnet 1-0 over Real Jaen i sesongens nest siste kamp. Eibar rykker også opp til Primera Division neste år.

Siste nytt

 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • Haugen foreløpig på 2.-plass

  Kristine Gjelsten Haugen er på 2.-plass etter første omgang i europacuprennet i storslalåm i Andalo. Finaleomgangen ble utsatt til fredag. Det er annen uke på rad at Haugen legger seg torsdag med halvgjort jobb i et europacuprenn.

  US Alpine World Cup Skiing Leona Popovic, Kristine Gjelsten Haugen
  Foto: Charles Krupa / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal