NRK Meny

Spansk La Liga 2013/2014

 • Atlético slo byrivalen

  Mario Mandzukic brukte halvannet minutt på å score sitt første hjemmemål for Atlético Madrid. Det var nok til å slå byrivalen. Målet var det eneste i kampen mot Real Madrid, og dermed vant fjorårets La Liga-vinner supercupen 2-1 sammenlagt.

  Seieren var Atléticos første på hjemmebane mot byrival Real Madrid siden 1999.

  FBL-ESP-SUPERCOPA-ATLETICO-REALMADRID
  Foto: DANI POZO / Afp
 • Valencia sparket nok en trener

  Juan Antonio Pizzi fikk som sine forgjengere kun en halv sesong i sjefsstolen i La Liga-klubben Valencia. Han erstattes trolig av den tidligere Porto-keeperen Nuno, skriver NTB. Forrige sesong nådde den tradisjonsrike klubben semifinalen i europaligaen, men ble kun nummer åtte i den spanske serien.

 • Las Palmas feiret for tidlig

  Det ble et drama da Las Palmas og Córdoba skulle gjøre opp om opprykket til øverste nivå i spansk fotball. Med bare minutter igjen stormet Las-Palmas-fansen banen i ekstase. Det viste seg at dommeren ikke hadde blåst av kampen og dermed måtte fansen jages av banen.

  Så skjer det utenkelige og Córdoba scorer. Dermed er det de som rykker opp og Las Palmas må spille i Segunda i neste sesong.

  Laster Twitter-innhold
 • Deportivo rykket opp

  I Spania er sesongen til de nest beste fortsatt ikke ferdig. Deportivo rykket ned i fjor, men kan nå juble for opprykk etter å ha vunnet 1-0 over Real Jaen i sesongens nest siste kamp. Eibar rykker også opp til Primera Division neste år.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal