Solskjær skuffet: – Det føles som en bortkastet mulighet

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lå lavt lenge. Men de var få centimeter unna å ta alle tre poengene på Anfield.

Premier League - Liverpool v Manchester United

UAVGJORT: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var nære ved å ta alle poengene.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var i andre omgang utrolig nære å senke Liverpool på Anfield. Da det koket som mest, ble plutselig stjernen Bruno Fernandes byttet ut. Det likte han ikke.

På vei ut var han tydelig misfornøyd, og veivet med armene.

Uansett, Manchester United holdt unna, og er fortsatt serieleder i Premier League.

– Det er bare et godt resultat om vi vinner neste gang. Det føles som en bortkastet mulighet. Jeg er skuffet, men et poeng er greit om vi vinner neste kamp, sier Solskjær i et intervju vist på TV 2.

– City kom best ut

Solskjær var ikke fornøyd med store deler av kampen.

– Vi var sterkere på slutten. Vi hadde ikke tempo og vi ga ballen bort for enkelt, sier han.

Men han påpeker at United er i bedre stand nå enn tidligere.

REAGERTE: Bruno Fernandes var ikke fornøyd med å bli byttet ut.

– Jeg tror vi har forbedret oss. Det er ikke bare resultatet jeg er misfornøyd med, men også noen prestasjoner, sier Solskjær.

Klopp var ikke så altfor misfornøyd etter kampen. Men han hadde naturligvis forhåpninger om å vinne.

– Det var mye bra. Om vi hadde vunnet 1-0, hadde det vært fint. Men vi kan ikke holde unna United i 90 minutter. Jeg synes mine gutter spilte veldig bra mot et organisert lag, sier Klopp.

UAVGJORT: De to managerne måtte nøye seg med poengdeling i toppkampen. United leder fortsatt Premier League.

For Liverpools del, har de nå gått tre kamper uten å score mål. Det er første gang på 15 år at det skjer.

Simon Stone, som følger Manchester United tett for BBC, mener at Manchester City kom best ut av kveldens kamp.

Laster Twitter-innhold

Carl-Erik Torp, fotballekspert hos NRK, er imponert over Solskjær og Manchester United. Han tror det blir tett helt inn til sesongslutt. Han er overrasket over at United er i denne situasjonen.

– Jeg er veldig overrasket. Jeg har vært spent og skeptisk til United, men de vet hva de driver med. De har gjort gode grep, med gode signeringer og fått ro internt. Men det er også fordi Liverpool og City ikke er der vi trodde de skulle være, sier Torp.

Liverpool hadde ball – United skapte sjanser

Liverpool startet kampen med å presse United lave, og førstnevnte hadde en ballbesittelse på 71 prosent av tiden det første kvarteret. Likevel uteble de store sjansene for begge lagene.

Det skulle ta en halvtime før de store sjansene kom. Bruno Fernandes fikk muligheten på frispark. Skuddet var godt, men ballen gikk få centimeter unna Liverpool-krysset.

Etter denne sjansen økte tempoet.

Liverpool fortsatte å ha mye ball i andre omgang, men det ble med nestensjansene. Men spenningen var det ingenting å si på, og det var enormt mye på spill.

Etter en lang og rolig periode kom Luke Shaw på overlapp. Han fikk slått et presist innlegg langs bakken og Bruno Fernandes tuppet ballen mot mål. Men keeper Alissons beinparade sørget for at det fortsatt stod 0-0.

Noen minutter før slutt var United nære igjen. Pogba ble spilt igjennom, og alene med Alisson banket han til. Men nok en gang kom Liverpools keeper seirende ut av duellen.

• City herjet mot Brigthon - Foden hylles etter måldobbel

Phil Foden storspilte og stjal showet da Manchester City vant 4-0 borte mot Brighton i Premier League.

Etter storseieren uten Erling Braut Haaland skiller det bare ett poeng opp til serieleder Arsenal, som har én kamp mer spilt. Søndag gjester Pep Guardiolas menn Nottingham Forest.

Oscar Bobb ble sittende på benken hele kampen.

City fikk en fantastisk start på kampen da Kevin De Bruyne stanget et innlegg fra Kyle Walker rett i krysset etter bare 17 minutter.

Ni minutter senere doblet Phil Foden gjestenes ledelse da han slo et frispark via muren og i mål.

Briten var imidlertid ikke ferdig der. Med ti minutter igjen av omgangen satte han inn sitt andre etter at Brighton rotet det til i forsvar. Bernardo Silva snappet opp ballen og spilte den til City-juvelen, som banket inn 3-0-målet.

Det var Fodens 50. Premier League-scoring, som fikk en legende til å logge seg på:

– Er Phil Foden årets spiller? spurte tidenes toppscorer i Premier League, Alan Shearer, på X.

Etter hvilen fortsatt City målfesten da Julian Alvarez banket inn returen på et skudd fra Walker.

– Dette er ordentlig stygt for Brighton, men for et signal til resten av verden og Premier League, utbrøt Viaplay-kommentator Eivind Bisgaard Sundet.

I forkant av målet ropte også vertene på straffe etter at Pascal Gross gikk i bakken i en duell med Rodri. Dommeren vinket imidlertid spillet videre.

– Jo, dommer. Og jo, VAR. Det er klar og tydelig straffe til Brighton, skrev Viaplay-ekspert Lars Tjærnås på X.

Det ble også det nærmeste Brighton kom et mål, og de må dermed se seg fornøyd med 11.-plass på tabellen.

Bpk8eLb85F0
  • Botheim matchvinner etter at «Tokki» mistet hodet

Tokmac «Tokki» Nguen mistet de siste sju minuttene av storkampen mellom Djurgården og Malmö etter at han fikk rødt kort. Så ble Erik Botheim helten på overtid.

– Det var en kjempetøff kamp med høy temperatur. Vi visste at det var marginer som ville avgjøre det, sa Botheim til Discovery og fortsatte:

– Det er dritdeilig. Overtidsscoring borte mot Djurgården, får man noe deiligere enn det?

Kampen tok fyr i sluttminuttene med en nordmann på hvert sitt lag i hovedrollene.

I 82. spilleminutt på stillingen 0-0 var Nguen på vei gjennom, men ble stoppet av Malmö-forsvarer Derek Cornelius.

Cornelius jublet hemningsløst over Nguen, som svarte med å løpe ned canadieren og fikk raskt det røde kortet.

– Jeg spurte linjedommeren hvorfor jeg fikk rødt, og da sa han at jeg slo. Det er helt feil, sier Nguen ifølge TT og forklarer:

– Det første instinktet var å jage ballen, men så sto han der. Han provoserte meg, og jeg gikk med på det.

Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert for vertene, for tre minutter på overtid stanget Botheim inn matchvinnerscoringen for Malmö. (NTB)