Hopp til innhold

Solskjær skuffet: – Det føles som en bortkastet mulighet

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lå lavt lenge. Men de var få centimeter unna å ta alle tre poengene på Anfield.

Premier League - Liverpool v Manchester United

UAVGJORT: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var nære ved å ta alle poengene.

Foto: Michael Regan / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var i andre omgang utrolig nære å senke Liverpool på Anfield. Da det koket som mest, ble plutselig stjernen Bruno Fernandes byttet ut. Det likte han ikke.

På vei ut var han tydelig misfornøyd, og veivet med armene.

Uansett, Manchester United holdt unna, og er fortsatt serieleder i Premier League.

– Det er bare et godt resultat om vi vinner neste gang. Det føles som en bortkastet mulighet. Jeg er skuffet, men et poeng er greit om vi vinner neste kamp, sier Solskjær i et intervju vist på TV 2.

– City kom best ut

Solskjær var ikke fornøyd med store deler av kampen.

– Vi var sterkere på slutten. Vi hadde ikke tempo og vi ga ballen bort for enkelt, sier han.

Men han påpeker at United er i bedre stand nå enn tidligere.

Premier League - Liverpool v Manchester United

REAGERTE: Bruno Fernandes var ikke fornøyd med å bli byttet ut.

Foto: Michael Regan / Reuters

– Jeg tror vi har forbedret oss. Det er ikke bare resultatet jeg er misfornøyd med, men også noen prestasjoner, sier Solskjær.

Klopp var ikke så altfor misfornøyd etter kampen. Men han hadde naturligvis forhåpninger om å vinne.

– Det var mye bra. Om vi hadde vunnet 1-0, hadde det vært fint. Men vi kan ikke holde unna United i 90 minutter. Jeg synes mine gutter spilte veldig bra mot et organisert lag, sier Klopp.

Britain Soccer Premier League

UAVGJORT: De to managerne måtte nøye seg med poengdeling i toppkampen. United leder fortsatt Premier League.

Foto: Michael Regan / AP

For Liverpools del, har de nå gått tre kamper uten å score mål. Det er første gang på 15 år at det skjer.

Simon Stone, som følger Manchester United tett for BBC, mener at Manchester City kom best ut av kveldens kamp.

Laster Twitter-innhold

Carl-Erik Torp, fotballekspert hos NRK, er imponert over Solskjær og Manchester United. Han tror det blir tett helt inn til sesongslutt. Han er overrasket over at United er i denne situasjonen.

– Jeg er veldig overrasket. Jeg har vært spent og skeptisk til United, men de vet hva de driver med. De har gjort gode grep, med gode signeringer og fått ro internt. Men det er også fordi Liverpool og City ikke er der vi trodde de skulle være, sier Torp.

Liverpool hadde ball – United skapte sjanser

Liverpool startet kampen med å presse United lave, og førstnevnte hadde en ballbesittelse på 71 prosent av tiden det første kvarteret. Likevel uteble de store sjansene for begge lagene.

Det skulle ta en halvtime før de store sjansene kom. Bruno Fernandes fikk muligheten på frispark. Skuddet var godt, men ballen gikk få centimeter unna Liverpool-krysset.

Premier League - Liverpool v Manchester United
Foto: Michael Regan / Reuters

Etter denne sjansen økte tempoet.

Liverpool fortsatte å ha mye ball i andre omgang, men det ble med nestensjansene. Men spenningen var det ingenting å si på, og det var enormt mye på spill.

Etter en lang og rolig periode kom Luke Shaw på overlapp. Han fikk slått et presist innlegg langs bakken og Bruno Fernandes tuppet ballen mot mål. Men keeper Alissons beinparade sørget for at det fortsatt stod 0-0.

Noen minutter før slutt var United nære igjen. Pogba ble spilt igjennom, og alene med Alisson banket han til. Men nok en gang kom Liverpools keeper seirende ut av duellen.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Warholm

Warholm stivnet og tok VM-sølv: – Kun fornøyd med gull

Karsten Warholm jaktet det første norske gullet i innendørs-VM siden 1995, men kom til kort på oppløpet.

Siste nytt

 • Seieren glapp etter skjebnesvanger feil - Haugan på pallen

  Det blåste voldsomt under andreomgangen i Aspen. Så mye at skjermene tidvis gikk i svart hos Viaplay og rennet måtte stoppes en periode.

  Etter hvert fikk imidlertid utøverne igjen klarsignal til å sette utfor storslalåmløypa, og det var en spent Alexander Steen Olsen som ventet på toppen.

  Det 22 år gamle stortalentet ledet nemlig etter første omgang. Ni hundredeler foran Loic Meillard, 32 hundredeler foran verdens suverent beste storslalåmkjører, Marco Odermatt.

  Sveitseren hadde elleve seiere på rad før lørdagens storslalåm. Var Steen Olsen mannen som kunne bryte Odermatts elleville rekke og sikre en etterlengtet norsk jubeldag?

  Det norske herrelandslaget er inne i sin lengste seierstørke siden sesongen 1994/95. Da kom den eneste seieren i sesongens siste renn. Hvert år siden 1989 har Norge tatt minst én verdenscupseier på herresiden.

  Før rennet i Aspen var Aleksander Aamodt Kildes seier i nettopp Aspen 4. mars i fjor lagets forrige triumf. Og ventetiden frem til neste seier ble enda lenger lørdag kveld.

  For Steen Olsen klarte ikke å forsvare ledelsen fra første omgang. 22-åringen startet på strålende vis, men kom på innerski og drømmen om seier ble knust.

  Feilen ble skjebnesvanger for Steen Olsen, som endte på 17. plass. Odermatt vant rennet og sikret 12 seiere på rad. Timon Haugan kjørte seg opp til 3. plass i andre omgang og sikret karrierens første pallplass i storslalåm.

  rvR9KsCPmU0
  Foto: AP
 • Drama i VM: Fransk stavhopper fraktet ut på båre

  Margot Chevrier (24) falt stygt i lørdagens stavfinale i innendørs-VM i friidrett. Den franske utøveren ble båret ut av hallen.

  Uhellet forsinket avviklingen av stavkonkurransen i Glasgow. Chevrier trengte medisinsk tilsyn og ble senere fraktet bort på båre til applaus fra publikum.

  Fallet skjedde da hun prøvde å ta seg over 4,65 meter.

  Chevrier er flere ganger blitt fransk mester i stavsprang. (NTB)

  Chevrier stavsprang
  Foto: NTB
 • Therese Johaug om mulig VM-comeback: – Jeg ønsker og håper å være der

  Therese Johaug sier i et intervju at hun kan tenke seg å stille på VM-femmila i Trondheim.

  Uttalelsen gir hun i et arrangørintervju med Engadin Skimarathon i Sveits. Der skal hun søndag delta.

  – Jeg ønsker og håper å være der. Men det er selvsagt masse jobb, sier Johaug om å delta i VM neste år.

  – Jeg vet at ingen vil være fornøyd om jeg blir nummer fire, og alle vil at jeg skal ta gull. Det er også mitt mål, men hvis jeg skal delta i Trondheim, må jeg kvalifisere meg og vite hvilke løp jeg skal gå for å klare det. Jeg skal ikke gå en hel verdenscupsesong, legger hun til.

  35-åringen la opp som langrennsløper på toppnivå etter 2021/22-sesongen. (NTB)

  Johaug er tilknyttet NRK som langrennsekspert. NRK gjør redaksjonelle vurderinger uavhengig av dette.

  Therese Johaug på Beitostølen
  Foto: Anders Skjerdingstad

Sendeplan

Kl. Program Kanal