Solevaag mista brillene og pallen

Sebastian Foss-Solevaag låg på andreplass før finaleomgangen, men enda på fjerdeplass i Schladming. Han mista brillene i andreomgangen, og hamna derfor utanfor pallen til slutt.

Marco Schwarz køyrde seg opp frå sjetteplass til siger, 68 hundredeler framfor Noel Clement. Alexis Pinturault var på tredje, 82 bak. Solevaag enda 1,09 bak vinnaren.

Solevaag har dermed ein siger og to fjerdeplassar på dei tre siste slalåmrenna i verdscupen.

Manuel Feller, som leia etter første omgang, køyrde ut.

Henrik Kristoffersen var berre nr 24 etter første omgang, men med tredje beste tid i finaleomgangen blei han nummer 11. Timon Haugan blei nummer 13.

Jonathan Nordbotten køyrde ut i første omgang.

Til helga er det to slalåmrenn i franske Courchevel.

Siste nytt

 • Woods blir ikke siktet etter ulykke

  Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet for uaktsom kjøring etter bilulykken der han pådro seg alvorlige skader tirsdag.

  Politiet har etterforsket hendelsen, som skjedde på et område som regnes som ulykkesutsatt. Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien.

  Fra før er det kjent at Woods ikke var påvirket da han krasjet, og dagen etter ulykken varsler politiet at det ikke vil bli opprettet sak mot ham for uaktsom kjøring.

  – Dette var en ulykke, sier politisjefen i Los Angeles, Alex Villanueva, ifølge NTB.

 • Elverum med surt mesterliga-tap

  Til tross for å ha ledet 20-17 til pause, og med to mål når under fem minutter gjenstod, tapte Elverum 35-32 for Vardar fra Nord-Makedonia i mesterligaens gruppespill.

  Elverums toppscorere ble Dominik Máthé og Carl Josef Pujol med fem mål, mens Vardars Timur Dibirov scoret ni.

  Den forrige kampen mellom lagene endte 34-34. Vardar passerte med dagens resultat Elverum. Dermed er det norske laget på sisteplass i gruppen som toppes av polske Kielce.

  Elverums neste kamp er mot Paris Saint-Germain 2. mars.

  Eliteserien håndball, menn (21. runde): Elverum - ØIF Arendal (27-27)
  Foto: Fredrik Hagen
 • Tottenham-reservene med storseier

  Dele Allis brassespark var det store høydepunktet da et B-preget Tottenham-lag tok seg til åttedelsfinale i europaligaen med 4-0 over Wolfsberg. I tillegg til Allis drømmemål, scoret Carlos Vinicius (x2) og innbytter Gareth Bale i storseieren.

  Bale og Alli
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal