Hopp til innhold

Solbakken venter med Haaland-avgjørelse

En endelig beslutning rundt om Erling Braut Haaland spiller torsdagens privatlandskamp mot Jordan blir først tatt senere onsdag.

Det bekreftet landslagets assistenttrener Brede Hangeland da han møtte pressen.

– Vi tar den beslutningen etter treningen i dag, sa Hangeland.

Landslagssjef Solbakken varslet allerede tirsdag at Manchester City-stjernen Haaland måtte kjenne på egen kropp, og at det ville avgjøre om han skulle spille. (NTB)

Landslagstrening for herrelandslaget i fotball
Foto: Frederik Ringnes / NTB

Sportsnyheter

hkxcE8oANkk

Håner søkkvåte EM-drakter: – Nitrist

Belgia gikk på et sjokktap mot Slovakia. Både klissvåte drakter og VAR-drama skaper reaksjoner.

Serbia

Reagerer på at dette dukket opp i EM: – Uakseptabelt

Da Serbia spilte mot England, la flere merke til noen spesielle flagg på tribunen. En provokasjon, mener eksperter. Nå åpner også Uefa sak mot det serbiske forbundet.

NTB_9pxhg9OJA68.jpg

Dag Erik Pedersen bisatt i Helgeroa: – Den siste store TV-personligheten

Mange ønsket å ta et siste farvel med den folkekjære programlederen.

Siste nytt

  • New York får VM i lyn- og hurtigsjakk

    Nå er det klart at verdensmesteren i lyn- og hurtigsjakk skal kåres i USA og New York denne romjulen. Det bekrefter Det internasjonale sjakkforbundet (FIDE) i en pressemelding mandag.

    Magnus Carlsen har tidligere stor suksess med å spille verdensmesterskap i «The Big Apple». I 2016 feide han russiske Sergej Karjakin av brettet i samme by under VM i klassisk sjakk.

    Det NRK-sendte mesterskapet spilles mellom 26. og 30. desember, og som følge av tidsforskjellen vil trolig partiene sendes i beste sendetid her i Norge: på kveldstid.

    Magnus Carlsen er regjerende verdensmester i både lyn- og hurtigsjakk.

    Magnus Carlsen under Norway chess
    Foto: Carina Johansen / NTB
  • Romania utklassa Ukraina etter draumemål

    Eit draumetreff frå Romanias kaptein Nicolae Stanciu sette standaren. Ukraina måtte til slutt sjå seg slått 3-0 av eit effektiv rumensk lag.

    Ukraina pressa frå start, men etter nesten halvtimen var det Romania som kunne sleppe jubelen laus.

    Eit frykteleg utspel hamna rett i beina på Romanias Lunin. Ballen finn etter kvart kaptein Nicolae Stanciu som kliner til frå 16-meteren.

    Eit effektiv rumensk lag dobla leiinga like etter pause. Denne gong er det Razvan Marin som får eit draumetreff frå 25-meter.

    Berre minuttar seinare aukar Denis Dragus til 3–0. Man tek eit kort hjørnespark og drar seg inn i Ukrainas 16-meter, før han finn Dragus, som får ei enkelt oppgåve med å setje ballen i mål.

  • Hynne gir opp OL-drømmen: – Knuser hjertet mitt

    Mellomdistanseløper Hedda Hynne gir opp håpet om å komme seg til OL i Paris i sommer. Det forteller 34-åringen selv på Instagram.

    «Denne kunngjøringen knuser hjertet mitt, men jeg vil ikke bli skadefri i tide til å bli klar for OL i Paris. Jeg må gi kropp og hode tid til å bli frisk, og så starte forberedelsene til VM i Tokyo i 2025», skriver Hynne.

    800-meterspesialisten har ennå ikke konkurrert denne sesongen. I fjor var hun med i den norske troppen i VM i Budapest, men kom seg ikke videre fra forsøket.

    Hedda Hynne
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal