Solbakken-seier i gjenåpningen

Ståle Solbakkens FC København slo Lyngby 4-1 borte da den danske serien startet igjen mandag.

De tok dermed litt innpå serieleder Midtjylland som overraskende tapte hjemme mot Horsens, men avstanden opp til Midtjylland er likevel på hele ni poeng med én runde igjen til sluttspillet.

FCK ligger på andreplass.

Solbakken
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

Siste nytt

 • NM i fotball kan starte i oktober

  Norges Fotballforbund vurderer å starte opp 2020-utgaven av cupen så sent som i oktober. Breddefotballen kan bli ekskludert fra å delta.

  – Vi har sett på en mulig løsning med å starte i runde tre med 32 lag, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn til Stavanger Aftenblad.

  Med 32 lag vil det gjøre at NM spilles kun med lag fra Eliteserien og førstedivisjon.

  Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Foss får sin Grand Tour-debut

  Tobias Foss skal sykle årets utgave av Giro d'Italia, bekrefter 23-åringen til NRK. Unggutten, som er inne i sin første sesong for det nederlandske profflaget Jumbo-Visma, vant blant annet fjorårsutgaven av Tour de l'Avenir, også kalt «Ungdommens Tour de France».

  Grunnet koronapandemien har årets sykkelsesong blitt satt på vent, men gjenopptas fra 1. august. Giro d'Italia, som vanligvis går på våren, går i år fra 3.–25. oktober.

  Syklisten fra Vingrom opplyser at det kan skje endringer, men at høstens rittprogram per nå ser slik ut: NM tempo og fellesstart, Polen rundt, Ungarn rundt og Giro d'Italia.

  xmm1Sm533GI
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Europeisk fotball kan tape 40 mill.

  Fotballklubbene i Europa kan stå overfor et samlet inntektsbortfall på over 40 milliarder kroner som følge av koronapandemien, viser en ny undersøkelse.

  Bak undersøkelsen som ble presentert tirsdag står foreningen ECA. Den organiserer klubber fra hele Europa.

  Tallene baserer seg på inntektsbortfallet klubber fra 55 europeiske fotballnasjoner har anslått å lide denne sesongen og i 2020/21-sesongen som følge av virussituasjonen. Eventuelle overskudd fra spillersalg er ikke inkludert

Sendeplan

Kl. Program Kanal