NRK Meny

Skiskyting

Oppsummert

 • 19.55: Rulleskiskyting fra Drammen
 • Programmet sendes i opptak
 • Christiansen banket Thingnes Bø

  Vetle Sjåstad Christiansen vant mennenes skiskyttersprint på rulleski. Johannes Thingnes Bø skjøt feilfritt på siste stående og gikk ut 1,6 sekunder bak Christiansen, men løperen fra Geilo ble aldri truet. Hos kvinnene vant Justine Braisaz.

  Vetle Sjåstad Christiansen
  Foto: Anders Rove Bentsen / NRK
 • OL-mester Dahlmeier fortsetter

  Laura Dahlmeiers skiskytterframtid var usikker, men etter en pause har 24-åringen bestemt seg for å satse videre. Etter to OL-gull i vinter vuderte Dahlmeier om hun skulle avslutte skiskytterkarrieren.

  BIATHLON-OLY-2018-PYEONGCHANG
  Foto: FRANCK FIFE / AFP
 • Russisk landslagstrener for Canada

  Canada har ansatt russiske Pavel Lantsov som ny landslagstrener.

  Lantsov, som har vært en del av det russiske landslaget de siste syv årene, skal ifølge WADA ikke ha vært involvert i den russiske dopingskandalen.

 • IOC stopper utbetalinger til IBU

  Den internasjonale olympiske komité (IOC) har besluttet å stoppe alle utbetalinger til Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU), melder NTB. Det gjøres inntil det kriserammede skiskytterforbundet oppfyller visse krav. Deriblant vil IOC se at en ny IBU-president blir valgt.

 • Bøygard blir ikke ny IBU-president

  Norges skiskytterforbund innstiller Tore Bøygard som visepresidentkandidat i styret til Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU).

  – Vi tror det er mest taktisk å gå for visepresident, fordi vi tror IBU-familien ønsker en president fra en annen nasjon enn Norge siden vi har hatt presidenten i 26 år, sier Bøygard til NRK.

  Et nytt styre velges i september. Dagens norske president, Anders Besseberg, har fratrådt fra stilling mens han etterforskes for korrupsjon.

  Tore Bøygard
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Hadde tre episoder med hjerteflimmer i løpet av sesongen.

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld