NRK Meny
I et intervju med NRK kommer dopingvarsleren Gregorij Rodtsjenkov med harde beskyldninger mot det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). President Anders Besseberg avviser påstandene. Onsdag var det politirazzia i IBUs lokaler.

Skiskyting

Oppsummert

I et intervju med NRK kommer dopingvarsleren Gregorij Rodtsjenkov med harde beskyldninger mot det internasjonale skiskytterforbundet (IBU).

 • Suspendert skiskytter dømt

  Den russiske skiskytteren Jekaterina Glazyrina ble suspendert som følge av McLaren-rapporten. Nå er saken hennes behandlet i antidopingpanelet til Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU), som opplyser at Glazyrina er utestengt i to år.

  -
  Foto: Christof Stache / AFP
 • – Wierer-trener til Norge

  Ifølge TV 2 blir italieneren Patrick Oberegger ny trener for kvinnelandslaget i skiskyting. Oberegger har vært trener for en av verdens beste utøvere de siste sesongene, blant dem italienske Dorothea Wierer.

  Wierer
  Foto: Claudio Onorati / Ap
 • Slutter i Skiskytterforbundet

  Rakel Rauntun gir seg som generalsekretær i Norges Skiskytterforbund etter 10 år i stillingen.

  – Avgjørelsen er rasjonell og udramatisk. Jeg har fornyet åremålet en gang, og det var ikke aktuelt å gjøre det en gang til, sier hun til NRK.

  Rakel Rauntun
  Foto: Svein Ommundsen / NRK
 • Berger ferdig som landslagstrener

  Lars Berger har vært trener for syns- og bevegelseshemmede i langrenn og skiskyting siden 2015, men gir seg nå grunnet reisebelastning.

  – Det er av den vanlige grunnen: familiære forhold, sier han til NRK.

  NM ski 2017
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Hadde tre episoder med hjerteflimmer i løpet av sesongen.

Siste nytt

 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • Northugs manager alvorlig skadd

  Are Sørum Langås, manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG. Avisen skriver at ulykken skjedde da han skulle gjøre arbeid på sin nye hytte. Langås ble utskrevet fra sykehuset søndag. Han pådro seg flere brudd i begge armer, i ansiktet og hodeskallen.

  Are Sørum Langås
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal