Thingnes Bø

Skiskyting

Oppsummert

 • 13.45: Jaktstart, menn.
 • Sesongavslutning i Kontiolahti.
 • Johannes Thingnes Bø leder verdenscupen med 19 poeng til Martin Fourcade. Hvis Fourcade vinner lørdag, må Bø bli nummer fire eller bedre.
 • Kommmentatorar: Torgeir Bjørn og Ola Lunde.
 • Eckhoff syk med urinveisinfeksjon

  Tiril Eckhoff har fått en urinveisinfeksjon og er dermed usikker på om hun stiller til start i helgens øvelser under Blinkfestivalen.

  Ekchoff går ikke torsdagens motbakkerenn i Lysebotn.

  – Hun har fått en urinveisinfeksjon og er ellers i fin form,men har valgt å stå over Lysebotn i morgen og vurder løpende om hun stiller i Sandnes fredag og lørdag sammen med helseteamet vårt, sier kommunikasjonssjef i skiskytterforbundet, Emilie Nordskar.

  Tiril Eckhoff
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Ingen supersprint i Holmenkollen

  Den nye skiskyttarøvinga supersprint, som skulle fått sin verdscupdebut i Holmenkollen komande sesong, er utsett til seinare.

  Sportssjef Felix Bitterling i det internasjonale skiskyttarforbundet seier til NRK at dei skal prøve ut øvinga med lengre løyper og utan ekstraskot i IBU-cupen komande vinter.

  Bakgrunnen for utsetjinga er mellom anna innspel frå dei aktive.

  Laster Twitter-innhold
 • Djupvik blir generalsekretær

  Norges Skiskytterforbund har ansatt Morten Aa Djupvik som ny generalsekretær. Han tar over etter Anne Rustberggard Varden.

  Djupvik har tidligere vært sportssjef i Norges Skiskytterforbund og har vært landslagstrener i langrenn.

  Morten Aa Djupvik
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Fluorforbud også i skiskyting

  Styret i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) besluttet i helgen at det innføres forbud mot fluor i smøreprodukter fra og med kommende sesong, skriver NTB. IBU og FIS samarbeider om å utvikle en maskin som skal kontrollere fluorverdien i skisålene, og denne skal testes gjennom sommeren.

  OxGrTMU_mxA
  Foto: Berit Roald / Berit Roald
 • Får 2,2 millioner kroner

  Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) gir Holmenkollen skifestival 2,2 millioner kroner (200.000 Euro) i erstatning for verdenscuprennene som ble avlyst i mars. Det opplyser IBU-medlem Tore Bøygard tii NRK og VG. Det var også beløpet arrangøren ba om.

  Holmenkollen skiskyting
  Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
Laster innhold, vennligst vent..
Martin Fourcade vinner sitt aller siste renn som profesjonell skiskytter, mens Johannes Thingnes Bø blir nummer fire og sikrer verdenscupseieren totalt.
Martin Fourcade bommer to ganger, mens Johannes Thingnes Bø får fullt hus på siste stående.
Johannes Thingnes Bø sprekker på stående og bommer tre ganger! Émilien Jacquelin og Martin Fourcade bommer en gang hver.
Johannes Thingnes Bø bommer på andre liggende skyting, mens både Martin Fourcade og Émilien Jacquelin fyller.
Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcade skyter fullt hus på første liggende. Også Vetle Sjåstad Christiansen får fem treff.

Sønderknust Bø etter 4.-plass på VMs siste dag: – Et personlig nederlag

Siste nytt

 • Sevilla blir Solskjær-motstander

  Lucas Ocampos ble matchvinner tre minutter før full tid da han headet inn kampens eneste mål i kvartfinalen i Europaligaen mot Wolverhampton.

  Dermed møter de Manchester United i semifinalen i turneringen.

  Wolves bommet på straffe i første omgang, i en jevn og spennende kamp.

  I den andre semifinalen møtes Inter og Sjaktar Donetsk, etter at den ukrainske klubben knuste Basel 4-1 i kveldens andre kvartfinale.

  jobp1j9vBpU
  Foto: Friedemann Vogel / Friedemann Vogel
 • Sjelden trepoenger for LSK

  Lillestrøm hadde ikke vunnet på fem strake kamper, men da de tok turen til Ekeberg for å møte KFUM Oslo løsnet det.

  Scoringer av Hans Daniel Gustafsson og Simen Rafn sørget for en etterlengtet seier til kanarifuglene som til slutt vant 2-1. Alagie Sanyang scoret hjemmelagets mål.

  1. divisjon fotball 2020: KFUM Oslo - Lillestrøm
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Højbjerg til Tottenham

  Den danske landslagsspilleren Pierre-Emile Højbjerg er klar for Tottenham. Han hentes fra Southampton og har signert en femårskontrakt.

  – Vi er henrykt over å kunne offentliggjøre at vi har signert Pierre-Emile Højbjerg, meldte Tottenham og avslørte at han får drakt nummer 5.

  Det var opprinnelig et betydelig gap mellom Tottenhams bud og Southamptons krav, men klubbene ble enige til sist. Kyle Walker-Peters går motsatt vei. Han har vært utleid til sørkystklubben, men har nå signert en femårsavtale.

  Pierre-Emile Højbjerg
  Foto: Andrew Boyers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal