Skiskyting

Oppsummert

 • 14:30: Rulleskiskyting, finale for kvinner i Wiesbaden, Tyskland.
 • Kommentatorer: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde
 • Har ansatt ny generalsekretær

  Anne Rustberggard Varden er ansatt som ny generalsekretær i Norges Skiskytterforbund etter Rakel Rauntun. Den nye generalsekretæren har lang erfaring fra næringslivet, men har ikke bakgrunn fra skiskyttermiljøet. Hun begynner i stillingen 1. januar.

  Anne Rustberggard Varden
  Foto: Norges Skiskytterforbund
 • Olsbu Røiseland vant to på rad

  Marte Olsbu Røiseland tok i dag sitt andre NM-gull på rad under fellesstarten i rulleskisyting på Gautefall. Dermed har jenta fra Froland hatt et strålende NM, med full pott. I går vant hun NM-sprinten, over ett minutt foran Tiril Eckhoff.

  Marte Olsbu Røiseland med andre NM-gull
  Foto: Hans Henrik Løken / NRK
 • Olsbu Røiseland vant NM i sprint

  Marte Olsbu vant sprinten på rulleskiskytings-NM på Gautefall. Hun hadde to bom på liggende skyting, mens det ble fullt hus på stående. 2. plassen gikk til Tiril Eckhoff, som hadde to bom på begge skytingene. Thekla Brun-Lie tok tredjeplassen.

  Marte Olsbu NM Gautefall
  Foto: Norges Skiskytterforbund
 • Må velge ny skiskytterpresident

  Erlend Slokvik er blitt ny sportssjef i Norges Friidrettsforbund. Slokvik trekker seg derfor som president i Norges Skiskytterforbund fra og med 17. september 2018, heter det i en pressemelding. En ny president velges på ekstraordinært ting i november. Visepresident Gjermund Hol tar over som skiskytterpresident inntil videre.

  Ny toppidrettssjef.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Bjørndalen og kona hedret

  Ole Einar Bjørndalen (44) og hans kone Darja Domratsjeva (32) ble søndag hedret av det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) med æresmedaljer. – Dette var veldig hyggelig. Det er stor stas å bli hedret med IBUs æresmedaljer, sier Bjørndalen til VG.

  Avskjedsselskap for Ole Einar Bjørndalen.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Hadde tre episoder med hjerteflimmer i løpet av sesongen.

Siste nytt

 • Norge jakter kvartfinale

  Norge tapte onsdag for første gang i curling-VM for blandet lag, men kan fortsatt gå rett til kvartfinale som gruppevinner. Natt til torsdag ble det nederlag med 6-8 mot New Zealand. Etter seks kamper er Norge likt med Canada på toppen av gruppen.

  Ingvild Skaga
  Foto: Valentin Flauraud / AP
 • Rangers tapte på overtid

  Mats Zuccarello og New York Rangers tapte bortekampen mot Washington Capitals på overtid. Stillingen ble 3-4. Zuccarello fikk drøye 20 minutter på isen. Tapet mot Capitals er det femte av sju kamper spilt så langt i sesongåpningen.

  Predators Rangers Hockey
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Slovenia-sjef fikk sparken

  Slovenias landslagssjef Tomaz Kavcic har fått sparken. Laget, som tapte for Norge i nasjonsligaen lørdag, har bare tatt ett poeng i gruppa – til tross for at de var i øverste seedingsnivå i gruppe C-divisjonen. Norge møter Slovenia borte i november.

  SOCCER-UEFA-NATIONS-SVN-CYP/
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag