Signerte ny Celtic-kontrakt

Mohamed Elyounoussi tar enda en sesong i den skotske mesterklubben Celtic på utlån fra Premier League-klubben Southampton.

Det bekrefter Celtic i sosiale medier tirsdag.

Elyounoussi har slitt med å slå gjennom i Southampton, men imponerte hos Celtic da han ble sendt på lån dit i fjor. Nordmannen spilte 20 kamper i alle turneringer for Celtic forrige sesong, og noterte seg for sju mål og seks målgivende pasninger.

Mohamed Elyounoussi
Foto: Andy Buchanan / AFP

Siste nytt

 • Amper stemning mellom Spurs-duo

  I Tottenhams 1-0-seier over Everton stjal Hugo Lloris og Son Heung-min overskriftene med en amper uenighet på vei inn til pause.

  Tottenham-kaptein Lloris var rasende på lagkameraten sin og dyttet til ham, noe som fikk Son til å reagere. Flere av Tottenham-spillerne fikk skilt kamphanene før situasjonen utviklet seg ytterligere.

  Årsaken er foreløpig ukjent, men TV-bildene kan tyde på at keeperen var misfornøyd med at Son ikke løp tilbake på en Everton-kontring. (NTB)

  GSbzKGIZsBc
  Foto: ADAM DAVY
 • Werder Bremen berget plassen

  Werder Bremen sto i fare for å rykke ned etter 31 år i Bundesliga, men et selvmål bidro til ny kontrakt i kvalifiseringen mot Heidenheim fra nivå to.

  Mandagens oppgjør endte 2-2, noe som også ble resultatet sammenlagt etter to kamper. Det medførte at Werder Bremen vant kvalifiseringen på bortemålsregelen.

  Fortuna Düsseldorf og Paderborn rykket ned fra Bundesliga.

  ntp7a6paEnc
  Foto: Tom Weller / AP
 • Tung dag på jobb for Ødegaard

  Martin Ødegaard var tilbake fra start for Real Sociedad, men spilte ingen god kamp i oppgjøret mot Levante som endte 1-1 mandag.

  Ødegaard har slitt etter koronapausen i spansk fotball og hadde nok en tung dag på jobben. Nordmannen ble byttet ut etter 54 minutter av kampen.

  Real Sociedad avga med det viktige poeng i kampen om europacupspill kommende sesong.

  tHr3HHnRnlk
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal