Hopp til innhold

Southampton FC

 • Moi scoret sitt første PL-mål

  Mohamed «Moi» Elyounoussi scoret sitt første Premier League-mål for Southampton i bortekampen mot Newcastle. Oppgjøret endte til slutt 2-2.

  Gjestene sløste med sjansene, og ti minutter inn i andre omgang sendte Callum Wilson hjemmelaget i føringen. Litt senere var det Elyounoussis tid til å skinne. Han avsluttet først rett på keeper, men returen gikk igjen via nordmannen og i mål.

  Akkurat i det kampen bikket over i overtiden satte Allan Saint-Maximin inn det som kunne blitt vinnermålet for Newcastle. Men den gang ei. Langt ut i overtiden fikk Southampton straffe, og den satte James Ward-Prowse i venstre hjørne og sikret poeng for gjestene.

  Elyounoussi spilte hele kampen for Southampton.

 • Ings klar for Aston Villa

  Aston Villa henter Premier League-spissen Danny Ings fra Southampton. 29-åringen har skrevet under en avtale for de tre neste sesongene.

  Birmingham-klubben opplyser om overgangen på sitt nettsted.

  Ings scoret i alt 13 mål for Southampton sist sesong. Den solide formen gjorde at han i fjor høst fikk sine første kamper for England på fem år.

  – Danny er en utmerket Premier League-spiller. Han er også svært profesjonell, og han vil bli en leder og rollemodell i troppen vår, sier Villa-manager Dean Smith. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Andrew Boyers / AP
 • Bertrand går gratis til Leicester

  Den klubbløse forsvarsspilleren Ryan Bertrand har signert en toårskontrakt med Premier League-klubben Leicester.

  Det er Sky Sports som opplyser om overgangen.

  Den 31 år gamle tidligere landslagsspilleren blir den andre sommersigneringen for Brendan Rodgers. Bertrand sin kontrakt med Southampton utløp natt til torsdag, han forlater derfor klubben gratis.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Glyn Kirk / AP
 • Minamino leies ut til Saints

  Liverpools midtbanemann Takumi Minamino (26) skal spille for Southampton ut 2020/21-sesongen.

  Det ble bekreftet i timene etter at overgangsvinduet i England stengte ved midnatt natt til tirsdag.

  – Jeg er veldig fornøyd med å ønske Takumi velkommen til troppen vår for resten av sesongen. Han gir oss nok et bra alternativ offensivt, og han er den riktige spillerprofilen for oss, sier Saints-manager Ralph Hasenhüttl.

  FA Cup - Fourth Round - Manchester United v Liverpool
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Southampton nærmer seg Minamino

  Sky Sports skriver at Southampton prøver å signere Liverpools japanske angrepsspiller Minamino på lån. Han skal være på vei til en medisinsk test hos sørkyst-klubben.

  26-åringen slo igjennom sammen med Haaland i RB Salzburg i mesterligaen.

  Tidligere skal Southampton ha vært nære et kjøp av Joshua King, men overgangen falt ifølge flere medier igjennom grunnet lønnskravet til nordmannen.

  Uavgjort mellom Midtjylland og Liverpool
  Foto: BO AMSTRUP / Reuters

Siste nytt

 • Mexico bytter landslagssjef to år før VM på hjemmebane

  Jaime Lozano er ferdig som Mexicos landslagssjef i fotball to år før landet skal arrangere VM-sluttspillet sammen med USA og Canada.

  Mexico skuffet stort i Copa América i USA nylig og ble utslått i gruppespillet. Venezuela og Ecuador gikk videre fra lagets gruppe.

  45-årige Lozano fikk tilbud om å fortsette jobben med landslaget om han ville underordne seg en mer erfaren hovedtrener, men han takket nei.

  – Min avskjed er en personlig beslutning, skrev Lozano på meldingstjenesten X. Han pekte på en retningsendring i prosjektet han var ansatt for å gjennomføre.

  Mexicos fotballforbund melder at man vil i begynnelsen av august vil fatte en beslutning om hvem som skal lede laget videre. (NTB)

  Lozano
  Foto: AP
 • Ruud serverte lekkerbisken – klar for semifinale med Nadal

  Casper Ruud henrykket både publikum og makker Rafael Nadal med et sjeldent trickslag da duoen tok seg til semifinale i double i ATP-turneringen i Båstad.

  «Ruudal», som en ung tilskuer hadde skrevet på en plakat, vant 6-4, 3-6, 12-10 over franske Théo Arribagé og russiske Roman Safiullin.

  Ruud og Nadal avverget en matchball på 9-10 i matchtiebreak før de vendte til seier.

  Tennis, ATP 250, Nordea Open, Day 1
  Foto: Niclas Jönsson / BILDBYRÅN
 • Carapaz tok Ecuadors første etappeseier i Tour de France – Evenepoel tok innpå Pogacar

  Rundt åtte minutter foran sammenlagtfavorittene syklet Richard Carapaz i ensom majestet inn til sin første etappeseier i Tour de France.

  Like før toppen i det nest siste fjellet støtet Tadej Pogacar seg fra favorittgruppen, og fikk luke ned til Jacob Vingegaard og Remco Evenepoel. Men i utforkjøringen ble han hentet inn igjen.

  I den siste bakken var det Evenepoel som var sterkest av sammenlagtrytterne. Han tok inn 10 sekunder på Pogacar og 12 sekunder på Vingegaard. Like før mål spurtet Pogacar fra Vingegaard og økte ledelsen i sammendraget med 2 små sekunder.

  Det var på forhånd ventet at det ville bli en bruddetappe og det ble en ellevill bruddkamp i flere mil. Lagsjef i Uno-X, Thor Hushovd, hadde varslet at det norske laget skulle prøve å få Tobias Halland Johannessen i brudd, men det lyktes ikke for den norske 24-åringen, til tross for flere forsøk.

  – Det er frustrerende, jeg gjør vel samme feil som sist, sier Halland Johannessen til TV 2.

  Istedenfor hadde Uno-X Magnus Cort i et firemannsbrudd, mens Jonas Abrahamsen, Odd Christian Eiking og Johannes Kulset alle kom seg med i en bruddgruppe på over 40 ryttere som kom seg av gårde fra hovedfeltet med fem-seks mil igjen.

  – Det var brutalt og full gass fra start, sier Johannes Kulset til TV 2 etter etappen.

  Med 17 kilometer igjen støtet Simon Yates fra den utvidede utbrytergruppen. Richard Carapaz hentet etter hvert inn Yates fire kilometer fra toppen av den nest siste stigningen.

  I det bratteste partiet støtet Carapaz fra Yates og kjørte inn til etappeseier.

  Uno-X Mobility-rytter Magnus Cort kom på 7. plass etter en lang dag i brudd. Johannes Kulset ble beste norske rytter med sin 19. plass.

  Tour de France
  Foto: Stephane Mahe / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal