Luke Shaw av banen med oksygenmaske etter skrekkskade

Manchester United-talentet Luke Shaw (20) ble grusomt hardt taklet og måtte forlate banen på båre.

Luke Shaw ble stygt skadet
Foto: Peter Dejong / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Det var kun spilt drøyt fjorten minutter av oppgjøret mellom PSV Eindhoven og Manchester United da 20 år gamle Luke Shaw satte fart og kom seg gjennom forsvaret til PSV.

PSV Eindhoven v Manchester United

STYGG TAKLING: PSVs Héctor Moreno feller Manchester Uniteds Luke Shaw.

Foto: Michael Kooren / Reuters

Stortalentet førte elegant med seg ballen, men ble stygt taklet av Héctor Moreno i PSV-forsvaret. Det så ut som at leggbeinet ble brekt tvers av og Shaw ble liggende lenge på banen å vri seg i smerter.

Det medisinske apparet kom raskt på banen og Shaw fikk lenge behandling ute på matta.

Etter nesten ti minutter behandling ute på banen, ble Shaw båret av banen med oksygenmaske.

Han ble sendt umiddelbart til sykehus for undersøkelser, og Manchester United bekreftet tirsdag kveld at det dreier seg om et dobbelt beinbrudd.

United tapte 2-1 borte mot PSV, men det blir nok Luke Shaws beinbrudd som blir best husket. Bilder med tillatelse fra Viasat.

Video med tillatelse fra Viasat.

Ingen straff på Moreno

Det har vakt reaksjoner at Hector Morenos takling fikk noen konsekvenser. Det var tydelig at han selv var fortvilet etter taklingene og skjulte ansiktet i hendene da han fikk se Shaws skade.

Laster Twitter-innhold

Mexicanske Moreno brakk selv foten under VM-kampen mot Nederland i 2014.

Han sørget for at PSV utlignet like før pause i kampen, etter at Memphis Deapy hadde gitt Manchester United ledelsen. Depay leverte et kunstmål mot klubben han ble solgt fra i sommer.

Senere scoret Luciano Narsingh på en nydelig kontring for PSV, og sørget for at det blir en meget tung flytur hjem til Manchester for United-spillerne.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Kastet stein på Real-bussen

  Liverpool-supportere ska ha kastet stein på Real Madrid-bussen, det skriver den spanske journalisten Miguel Ángel Díaz på Twitter. Bilder og videoer på mikrobloggtjenesten viser at det deler av det ytre laget på bussens vinduer er ødelagt.

 • Jarstein mister nok en kamp

  Rune Almenning Jarstein sliter fortsatt med ettervirkningene av covid og mister også helgens seriekamp for Hertha Berlin selv om han vil være ute av karantene.

  Det bekrefter trener Pal Dardai overfor klubbens nettsted.

  – Folk reagerer ulikt på korona. Rune har hatt feber i lang tid, og derfor er han ikke klar for trening igjen allerede torsdag, sier treneren, ifølge Kicker.

  Jarstein testet positivt på koronaviruset etter landslagssamlingen i slutten av mars.

  Jarstein
  Foto: Donovan Torres
 • DT: NFF vurderer gransking

  Norges Fotballforbund vurderer å be Strømsgodset om en redegjørelse for håndteringen av rasismeanklagene mot ekstrener Henrik Pedersen, melder Drammens Tidende.

  Det opplyser juridisk seksjonsleder Espen Auberg i NFF til avisen.

  – Ja, det stemmer. I denne saken følger påtalenemnda med. Vi har snakket med representanter fra Godset, og påtalenemnda vil trolig foreta en vurdering av saken etter hvert, sier han.

  Strømsgodset gjennomfører selv sin egen gransking av saken. Pedersen fikk sparken i forrige uke. Flere spillere har anonymt anklaget ham for rasisme, men dansken har hele tiden avvist anklagene.

  – Tanken så langt er å la Godset gjennomføre de undersøkelsene som gjøres nå og deretter la dem få forklare hva som har skjedd, sier Auberg i NFF.

  Han vil ikke spekulere i hvilke straffer eller sanksjoner som kan være aktuelle i saken.

  Henrik Pedersen under en Godset-kamp
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal