Luke Shaw av banen med oksygenmaske etter skrekkskade

Manchester United-talentet Luke Shaw (20) ble grusomt hardt taklet og måtte forlate banen på båre.

Luke Shaw ble stygt skadet
Foto: Peter Dejong / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Det var kun spilt drøyt fjorten minutter av oppgjøret mellom PSV Eindhoven og Manchester United da 20 år gamle Luke Shaw satte fart og kom seg gjennom forsvaret til PSV.

PSV Eindhoven v Manchester United

STYGG TAKLING: PSVs Héctor Moreno feller Manchester Uniteds Luke Shaw.

Foto: Michael Kooren / Reuters

Stortalentet førte elegant med seg ballen, men ble stygt taklet av Héctor Moreno i PSV-forsvaret. Det så ut som at leggbeinet ble brekt tvers av og Shaw ble liggende lenge på banen å vri seg i smerter.

Det medisinske apparet kom raskt på banen og Shaw fikk lenge behandling ute på matta.

Etter nesten ti minutter behandling ute på banen, ble Shaw båret av banen med oksygenmaske.

Han ble sendt umiddelbart til sykehus for undersøkelser, og Manchester United bekreftet tirsdag kveld at det dreier seg om et dobbelt beinbrudd.

United tapte 2-1 borte mot PSV, men det blir nok Luke Shaws beinbrudd som blir best husket. Bilder med tillatelse fra Viasat.

Video med tillatelse fra Viasat.

Ingen straff på Moreno

Det har vakt reaksjoner at Hector Morenos takling fikk noen konsekvenser. Det var tydelig at han selv var fortvilet etter taklingene og skjulte ansiktet i hendene da han fikk se Shaws skade.

Laster Twitter-innhold

Mexicanske Moreno brakk selv foten under VM-kampen mot Nederland i 2014.

Han sørget for at PSV utlignet like før pause i kampen, etter at Memphis Deapy hadde gitt Manchester United ledelsen. Depay leverte et kunstmål mot klubben han ble solgt fra i sommer.

Senere scoret Luciano Narsingh på en nydelig kontring for PSV, og sørget for at det blir en meget tung flytur hjem til Manchester for United-spillerne.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Mikkelsen i teten i Rally Sweden

  Andreas Mikkelsen er sammen med Esapekka Lappi nummer to i Rally Sweden. Han er 54,5 sekunder bak sammenlagtleder Ott Tänak før søndagens avslutning. Rally Sweden rundes da av med tre fartsprøver.

  Mikkelsen
  Foto: Micke Fransson / TT / NTB scanpix
 • Sala gravlagt etter flystyrt

  Over 3000 mennesker møtte opp i fotballlspilleren Emiliano Salas begravelse i hjembygden hans i Argentina. Sala omkom da flyet som skulle frakte ham fra Nantes til sin nye hjemby og klubb Cardiff, styrtet 21.januar.

  Salas begravelse
  Foto: JUAN MABROMATA / AFP
 • Horneland med sin første RBK-seier

  Rosenborg hadde få problemer mot svenske Sundsvall i lørdagens treningskamp i Abrahallen. I Eirik Hornelands første seier som RBK-trener ga ikke trønderne seg før det sto 5-1 på måltavla. Tidligere lørdag vant Stabæk 2-1 over Strømmen, mens Kristiansund slo Ranheim 3-2.

  Eirik Horneland
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal