Sesongen over for Nilsson

Stina Nilsson kjem ikkje tilbake i langrennsporet denne sesongen, melder SVT. Nilsson måtte hoppe av Tour de Ski på grunn av eit ribbeinsbrot og fekk beskjed at ho var ute med skade i seks veker. Det har tatt lengre tid enn venta og nå har 26-åringen bestemt seg for å avslutte sesongen for å ikkje risikere VM-sesongen neste år.

– Eg kjenner at det ikkje er noko å stresse for. Eg brukar ikkje stavar i trening ennå og vil ikkje risikere neste sesong, seier ho til SVT.

Stina Nilsson
Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen

Siste nytt

 • Reiten matchvinnar

  Guro Reiten scora vinnarmålet då Chelsea slo Liverpool 1–0 i den engelske FA-cupen måndag. Reiten og Maren Mjelde opererte på kvar sin kant av Chelsea sin midtbanefirar. Sigeren betyr at Chelsea spelar borte mot Everton i kvartfinalen.

  Guro Reiten
  Foto: Marit Sofie Strand / NRK
 • – Ny dopingsak i Sverige

  Den svenske avisen Dagens Nyheter skriver at nok en svensk idrettsutøver har testet positivt for doping. Dette blir bekreftet av det svenske friidrettsforbundet. Fra før har også den svenske bryteren Jenny Fransson og løperen Robel Fsiha testet postivt for doping. Avisen nevner ikke navnet på utøveren, men det skal være en friidrettsutøver med medalje fra det nasjonale svenske mesterskapet. Utøveren er ikke svensk statsborger, men skal være medlem av en svensk klubb. Vedkommende testet positivt på en prøve 17. desember.

 • Bjøntegaard vraket fra normallaget

  Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Dale utgjør den norske kvartetten på onsdagens normaldistanse i skiskytter-VM.

  Det betyr at Erlend Bjøntegaard er ute av laget til neste VM-distanse.

  Verdenscup skisyting Antholz
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal