Pressekonferanse: Thor Hushovd

Se Hushovd-pressekonferanse

Oppsummert

Klokken 10.00 holder Thor Hushovd pressekonferanse i forbindelse med sin nye biografi «Thor». Boken inneholder flere avsløringer fra karrieren. Du kan lese utdrag fra boken her.

 • –Antidopingmyndighetene bør grilles

  – Samtlige av de store sykkelrytterne har innrømmet fordi det brant under beina deres - ikke fordi de ble tatt i doping. Siden har de avslørt hvor mye de tok og sagt at de ikke var redde for antidopingmyndighetenes tester. Det er skremmende, og derfor fortjener antidopingmyndighetene kritiske spørsmål.

 • Vil ha strengere regler for dopere

  – Hvem kan lede lag? Hvem kan være massør? Hvem kan være mekaniker? De spørsmålene må man stille seg. Personer med dopingfortid bør ikke lede lag i sykkelsporten. Her bør det komme på plass et regelverk, sier Hushovd.

 • Tror Bjarne Riis har mer å skjule

  Den nåværende Saxo Bank-sjefen Bjarne Riis har innrømmet doping som landeveissyklist, men som leder for sykkellag har han gjentatte ganger avvist at han har dopet sine ryttere. Det til tross for at Tyler Hamilton påstod at Riis skaffet dopingmidler da amerikaneren syklet for dansken. – Jeg er redd for at han mer å skjule. Etter Tyler Hamiltons påstander må man stille seg spørsmålet, sier Hushovd.

 • – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant

  – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant sykkelløp. Robbie McEwen irriterte meg. Så har jeg alltid fighta med Mark Cavendish, sier Hushovd på spørsmål om hvem han ser på som sine største rivaler i karrieren.

 • Mener sykkelsporten bør endres

  – Sykkelritt blir nærmest aldri avlyst. Vi sykler gjennom stormer og snø. Uansett hvor mye vann det er i veibanen skal vi sykle. Det er ting jeg gjerne skulle gjort noe med for å hjelpe syklistene, svarer Hushovd på spørsmål om han vil gjøre noe for å forbedre sykkelsporten.

Hushovd: Jeg har valgt å være naiv
Boasson fikk ikke penger etter VM.
Thor Hushovd gir ut bok.
Overrasket over vekthysteri

Siste nytt

 • Medier: Meling klar for Nimes

  Birger Meling er klar for den franske klubben Nimes. 25-åringen har skrevet under på en treårsavtale med klubben som ble nummer 18 i Ligue 1 sist sesong. Det skriver både NTB og VG mandag formiddag.

  Ifølge NTB blir Meling presentert senere mandag.

  Birger Meling
  Foto: Lars Erik Skjærseth / NRK
 • Hovland klatra til 42.plass

  Etter Viktor Hovlands 12.-plass i PGA-turneringa i Detroit er nordmannen nummer 42 på verdsrankingen. Det er tre plassar opp frå juni, då han skreiv historie som første nordmann i historia inne på topp 50 i PGA.

  Hovland har klatra raskt på PGA-rankingen. For eitt og eit halvt år sidan var han nummer 1157.

  Også Kristoffer Ventura klatra på lista i helga. Han blei nummer 21 i Detroit, og er nummer 170.

  Viktor Hovland
  Foto: Gregory Shamus / AFP
 • 77 prosent trur ikkje på Tokyo-OL

  77 prosent av japanarane har ikkje tru på at det blir OL i Tokyo i 2021, viser ei meiningsmåling. Berre 17 prosent trur på OL neste år.

  Arrangørane har varsla eit enklare OL for å hindre smitte og for å redusere kostnadene.

  OL er utsett frå i år til neste år på grunn av pandemien.

  Tokyo 2020
  Foto: Koji Sasahara / Koji Sasahara

Sendeplan

Kl. Program Kanal