Hopp til innhold
Pressekonferanse: Thor Hushovd

Se Hushovd-pressekonferanse

Oppsummert

Klokken 10.00 holder Thor Hushovd pressekonferanse i forbindelse med sin nye biografi «Thor». Boken inneholder flere avsløringer fra karrieren. Du kan lese utdrag fra boken her.

 • –Antidopingmyndighetene bør grilles

  – Samtlige av de store sykkelrytterne har innrømmet fordi det brant under beina deres - ikke fordi de ble tatt i doping. Siden har de avslørt hvor mye de tok og sagt at de ikke var redde for antidopingmyndighetenes tester. Det er skremmende, og derfor fortjener antidopingmyndighetene kritiske spørsmål.

 • Vil ha strengere regler for dopere

  – Hvem kan lede lag? Hvem kan være massør? Hvem kan være mekaniker? De spørsmålene må man stille seg. Personer med dopingfortid bør ikke lede lag i sykkelsporten. Her bør det komme på plass et regelverk, sier Hushovd.

 • Tror Bjarne Riis har mer å skjule

  Den nåværende Saxo Bank-sjefen Bjarne Riis har innrømmet doping som landeveissyklist, men som leder for sykkellag har han gjentatte ganger avvist at han har dopet sine ryttere. Det til tross for at Tyler Hamilton påstod at Riis skaffet dopingmidler da amerikaneren syklet for dansken. – Jeg er redd for at han mer å skjule. Etter Tyler Hamiltons påstander må man stille seg spørsmålet, sier Hushovd.

 • – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant

  – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant sykkelløp. Robbie McEwen irriterte meg. Så har jeg alltid fighta med Mark Cavendish, sier Hushovd på spørsmål om hvem han ser på som sine største rivaler i karrieren.

 • Mener sykkelsporten bør endres

  – Sykkelritt blir nærmest aldri avlyst. Vi sykler gjennom stormer og snø. Uansett hvor mye vann det er i veibanen skal vi sykle. Det er ting jeg gjerne skulle gjort noe med for å hjelpe syklistene, svarer Hushovd på spørsmål om han vil gjøre noe for å forbedre sykkelsporten.

Hushovd: Jeg har valgt å være naiv
Boasson fikk ikke penger etter VM.
Thor Hushovd gir ut bok.
Overrasket over vekthysteri

Siste nytt

 • Hovland & Co avbrutt av mørket

  Den siste runden av PGA-turneringen i Pebble Beach i California ble stanset på grunn mørket.

  Nordmannen rakk å fullføre elleve hull før runden ble utsatt. Før turneringen avsluttes, ligger han på en delt 13. plass. Hovland ligger samlet sett ni slag under par.

  Årsaken til forsinkelsen er at spillerne søndag måtte fullføre den tredje runden først. Denne var blitt utsatt på grunn av kraftig vind.

  Engelske Justin Rose leder turneringen. Etter ni spilte hull på den fjerde og siste runden ligger han 15 slag under par. (NTB)

  Pebble Beach Golf
  Foto: Godofredo A. Vásquez / AP
 • Barcelona herjet med Sevilla

  Barcelonas stjernegalleri slet i én omgang, men en forrykende forestilling etter pause ga 3-0-seier mot Sevilla i spansk fotball søndag.

  Annen omgang hjemme på Camp Nou ble et fyrverkeri signert Barcelona-spillerne.

  Jordi Alba slo an tonen med sin 1-0-scoring etter 58 minutters spill. Målet kom etter gnistrende angrepsspill.

  Deretter inntok brasilianske Raphinha hovedrollen. Først slo han den målgivende pasningen da Gavi enkelt kunne spasere inn 2-0. Deretter satte han selv inn 3-0 etter å ha blitt framspilt av Jordi Alba. (NTB)

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Maanum og Arsenal snublet – godt nytt for Reitens Chelsea

  Frida Maanum og Arsenal måtte nøye seg med 0-0 og ett poeng mot West Ham i den engelske superligaen for kvinner søndag.

  Poengtapet betyr at det ble en meget god for Guro Reiten og Chelsea, som slo Tottenham 3-2 tidligere på dagen. Reiten ble matchvinner.

  Chelsea topper nå tabellen og har to poengs luke til Manchester United. United måtte også nøye seg med 0-0 og ett poeng i sin kamp mot Everton søndag.

  Arsenal er tabelltreer, men har fem poeng opp til ledende Chelsea. Frida Maanum og lagvenninnene har samtidig en kamp til gode.

  Arsenal førte kampen mot West Ham, og Maanum kom til flere gode sjanser. Mål ble det imidlertid ikke. (NTB)

  FA Women's League Cup - Quarter Final - Arsenal v Aston Villa
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Norsk-svensk «smørekonflikt» i skiskytter-sirkuset: – Over grensen 01:29
Neste