Pressekonferanse: Thor Hushovd

Se Hushovd-pressekonferanse

Oppsummert

Klokken 10.00 holder Thor Hushovd pressekonferanse i forbindelse med sin nye biografi «Thor». Boken inneholder flere avsløringer fra karrieren. Du kan lese utdrag fra boken her.

 • –Antidopingmyndighetene bør grilles

  – Samtlige av de store sykkelrytterne har innrømmet fordi det brant under beina deres - ikke fordi de ble tatt i doping. Siden har de avslørt hvor mye de tok og sagt at de ikke var redde for antidopingmyndighetenes tester. Det er skremmende, og derfor fortjener antidopingmyndighetene kritiske spørsmål.

 • Vil ha strengere regler for dopere

  – Hvem kan lede lag? Hvem kan være massør? Hvem kan være mekaniker? De spørsmålene må man stille seg. Personer med dopingfortid bør ikke lede lag i sykkelsporten. Her bør det komme på plass et regelverk, sier Hushovd.

 • Tror Bjarne Riis har mer å skjule

  Den nåværende Saxo Bank-sjefen Bjarne Riis har innrømmet doping som landeveissyklist, men som leder for sykkellag har han gjentatte ganger avvist at han har dopet sine ryttere. Det til tross for at Tyler Hamilton påstod at Riis skaffet dopingmidler da amerikaneren syklet for dansken. – Jeg er redd for at han mer å skjule. Etter Tyler Hamiltons påstander må man stille seg spørsmålet, sier Hushovd.

 • – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant

  – Jeg likte ikke da Tom Boonen vant sykkelløp. Robbie McEwen irriterte meg. Så har jeg alltid fighta med Mark Cavendish, sier Hushovd på spørsmål om hvem han ser på som sine største rivaler i karrieren.

 • Mener sykkelsporten bør endres

  – Sykkelritt blir nærmest aldri avlyst. Vi sykler gjennom stormer og snø. Uansett hvor mye vann det er i veibanen skal vi sykle. Det er ting jeg gjerne skulle gjort noe med for å hjelpe syklistene, svarer Hushovd på spørsmål om han vil gjøre noe for å forbedre sykkelsporten.

Hushovd: Jeg har valgt å være naiv
Boasson fikk ikke penger etter VM.
Thor Hushovd gir ut bok.
Overrasket over vekthysteri

Siste nytt

 • Agüero sa unnskyld etter pinlig bom

  Sergio Agüero har fått kritikk for straffebommen mot Chelsea. Han forsøkte å lobbe straffen, men Chelsea-keeperen sto på streken og reddet.

  Agüero la lørdag kveld ut en unnskyldning på Twitter.

  – Unnskyld til lagkamerater, støtteapparat og tilhengere for at jeg bommet. Det var en dårlig vurdering og jeg tar alt ansvar, skriver spissen.

  Laster Twitter-innhold
 • Mesterligahåpet lever for Liverpool

  Med 2-0 seier over Southampton, sikret Liverpool særs viktige poeng. Sadio Mané scoret etter en drøy halvtime for vertene. Det så lenge ut til å bli kampens eneste mål, før Thiago Alcantara la på til 2-0 på overtid.

  At både Leicester og Tottenham avga poeng denne runden er også gode nyheter for Liverpool, som nå ligger på sjetteplass med 57 poeng. De rødkledde har også én kamp mindre spilt enn Spurs. Likevel er det fremdeles seks poeng opp til Leicester på mesterligaplass.

  Liverpool har nå fire kamper igjen. Borte mot Manchester United, West Bromwich og Burnley, før de avslutter Premier League-sesongen hjemme mot Crystal Palace.

  Thiago og Sadio Mané under kampen mot Southampton 08.05.21.
  Foto: Phil Noble / AFP
 • Nok et semifinaletap for Ruud

  Italienske Matteo Berrettini ble hakket for sterk for Norges tennisstjerne og vant med sifrene 6-4, 6-4. I sin tredje strake semifinale på ATP-1000-nivå, ble det også det tredje tapet. Det betyr at det er Berrettini som møter Alexander Zverev i finalen i Madrid.

  – Det er som det er. Vi må akseptere tap, det er ikke noe å gjøre med det. Jeg synes at Berrettini servet fantastisk bra i dag, sa pappa og trener Christian Ruud til Eurosport etter kampen.

  Ruud må derfor vente videre på sin første Masters-finale. Tidligere har han kommet til kort i semifinaler mot verdensstjernene Novak Djokovic (Roma, 2020) og Andrej Rublev (Monte Carlo, 2021).

  Ruud servet noe svakere enn han har gjort tidligere i turneringen. I tillegg fikk han flere bruddballer mot seg. Før semifinalen hadde han kun fått én bruddball mot seg i hele turneringen. Men tross tap i semifinalen, har det vært en sterk turnering av Ruud.

  – Vi kan ikke være skuffet, det har vært mye bra tennis. Jeg tror Berrettini spiller opp mot sitt aller beste i dag, sier pappa Ruud til Eurosport.

  Spain Tennis. Casper Ruud.
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal