Hopp til innhold

Se gull-løpet til Warholm

Karsten Warholm knuste alt og alle på 400 meter hekk i VM i London onsdag kveld. Den norske supertalentet løp over målstreken til tiden 48.35. Her kan du se hele løpet.

Karsten Warholm vinner VM-gull!

Siste nytt

 • Full Hovland-kollaps: Måpte av fortvilelse

  Viktor Hovland startet fint med en runde ett slag under par i majorturneringen The Masters torsdag, men fredagens runde er i ferd med å bli et mareritt for nordmannen.

  Etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. Hovland sendte først utslaget rett ut i skogen.

  – Wow ... Holy shit, utbrøt Hovland.

  Og det skulle bli verre. Etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. Da ballen klinket inn i treet, måpte Hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen.

  Det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var Hovland hele syv slag over par etter fem spilte hull.

  Med det er han seks slag over par for turneringen og i skrivende stund to slag bak cutgrensen. Hovland har ikke misset en cut siden Scottish Open sommeren 2022.

  Hovlands verste rundescore i en profesjonell turnering kom med en 80-runde i Porsche European Open tilbake i 2018. Fredag kan det bli enda verre.

  Viktor Hovland
  Foto: AFP
 • Vålerenga klare for NM-finale for første gang på ti år

  Vålerenga og Stavanger Oilers har fulgt hverandre tett gjennom best av syv-serien i NM-semifinalen i ishockey, og den avgjørende syvende kampen ble intet unntak.

  Hjemmelaget Stavanger Oilers tok riktignok ledelsen 2-0 tidlig i den andre perioden, men Vålerenga reduserte umiddelbart etter en strålende soloprestasjon fra Stian Solberg, før to scoringer fra Thomas Olsen og nevnte Solberg på 58 sekunder sørget for at Vålerenga ledet 3-2 etter andre periode.

  Den tredje perioden bølget frem og tilbake, hvor Oilers utlignet til både 3-3 og 4-4. Men med 49 sekunder sendte Tommi Taimi Vålerenga-fansen til himmels da han scoret i overtall.

  Oilers jaktet febrilsk i sluttsekundene, men Vålerenga holdt unna og er dermed klare for en NM-finale for første gang siden 2014. Der møter de erkerivalen Storhamar. Første kamp i finaleserien spilles på mandag.

  Vålerenga
  Foto: NTB
 • Ruud klar for semifinale i storturnering – møter Djokovic

  Casper Ruud er klar for semifinalen i storturneringen Monte-Carlo Masters. Nordmannen slo Ugo Humbert 6-3, 4-6, 6–1 i kvartfinalen.

  Turneringen er sesongens første Masters 1000-turnering på grus for sesongen, og markerer for alvor starten på grussesongen.

  Ruud vant det første settet enkelt 6–3 og så ut til å ha full kontroll også i det andre settet etter å ha gått opp i en tidlig 2-0-ledelse.

  Men så kom feilene på rekke og rad fra Ruud, mens Humbert vartet opp med godt spill. To servebrudd fra franskmannen senere var Ruud dermed bakpå og Humbert vant settet 6–4.

  I det tredje settet viste Ruud seg igjen fra sin beste side. Nordmannen sikret seg et tidlig servebrudd

  Det blir sjette gang Ruud møter verdensener Djokovic. Serberen har vunnet alle de fem tidligere kampene mot Ruud, og uten å tape et eneste sett.

  Det er andre gang Ruud tar seg til semifinalen i Monte-Carlo. Han var også i semifinalen i storturneringen i 2021.

  Casper Ruud
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal