NRK Meny
Normal

Brasils sjef forlater kanskje VM-troppen

Luiz Felipe Scolari har blitt rammet av en personlig tragedie bare to dager før VM sparkes i gang. Han mistet nevøen i en bilulykke, ifølge brasilianske medier.

Scolari

Scolari skal lede Brasil til suksess på hjemmebane, men opplever en personlig tragedie i oppkjøringen til VM.

Foto: VANDERLEI ALMEIDA / Afp

Scolari og Neymar

Scolari skal lede Neymar og Brasil til suksess på hjemmebane, men opplever en personlig tragedie i oppkjøringen til VM.

Foto: VANDERLEI ALMEIDA / Afp

Tirsdag holder Luiz Felipe Scolari trening med hele den brasilianske troppen for å forberede laget til den viktige åpningskampen mot Kroatia fredag.

Men allerede i morgen er det mulig han forlater troppen for å delta i begravelsen til søsterens sønn.

Det er ikke uvanlig at begravelser er allerede dagen etter dødsfallet i Brasil, forteller André Fernandes, som er journalist i TV-kanalen Bandeirantes.

Nevøen skal ha omkommet i en bilulykke i Passofundo i sørlige Brasil, ifølge Aftonbladet.

Scolaris nevø het Tarcisio Joao Schneider og ble 48 år gammel. Han skal ha vært alene i bilen som krasjet med en lastebil, melder Reuters.

– Vanskelig sorg

Det er ikke eneste gang den siste tiden at Scolari har blitt rammet av dødsfall i familien. Hans svigerinne døde av et hjerteattakk og brasiliansk media meldte at det gikk tungt inn på treneren.

– Jeg tror det er en vanskelig sorg for Scolari, meget vanskelig. Samtidig er han erfaren og kan håndtere det. Men det blir ikke lett, sier André Fernandes til Aftonbladet.

Det brasilianske landslaget reiser til Sao Paulo tirsdag kveld der kampen mot Kroatia spilles torsdag. Onsdag venter trening og pressekonferanse for laget. Med eller uten Scolari.

Siste nytt

 • Bastiansen sikret Frisk-seier

  Frisk Asker slo Storhamar 4–3 i den tredje NM-semifinalen mandag. De reduserte dermed til 1–2 i kamper.

  Kampen sto 3–3 etter full tid, og kampen gikk til forlengning. Der stupte Anders Bastiansen fram på en retur og sikret Frisk Asker-seier.

  Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.
 • Thoresen-assist da SKA slo tilbake

  Patrick Thoresen var nest sist på 2-0-målet da SKA St. Petersburg vant 2–0 borte mot Lokomotiv Jaroslavl i KHL-sluttspillet mandag.

  SKA leder nå 2–1 i kvartfinaleserien som spilles best av syv kamper.

  Patrick Thoresen
  Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
 • Seier for Tromsø

  Tromsø slo byrivalen Tromsdalen 2–0 i en treningskamp mandag ettermiddag. Tromsøs kamp mot Strømsgodset ble avlyst grunnet snøvær søndag, men mandag var det gode spilleforhold på Alfheim.

  Slobodan Vuk og Mushaga Bakenga scoret for TIL.

  Eliteserien fotball 2017. Tromsø - Odd BK.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal