NRK Meny
Normal

Brasils sjef forlater kanskje VM-troppen

Luiz Felipe Scolari har blitt rammet av en personlig tragedie bare to dager før VM sparkes i gang. Han mistet nevøen i en bilulykke, ifølge brasilianske medier.

Scolari

Scolari skal lede Brasil til suksess på hjemmebane, men opplever en personlig tragedie i oppkjøringen til VM.

Foto: VANDERLEI ALMEIDA / Afp

Scolari og Neymar

Scolari skal lede Neymar og Brasil til suksess på hjemmebane, men opplever en personlig tragedie i oppkjøringen til VM.

Foto: VANDERLEI ALMEIDA / Afp

Tirsdag holder Luiz Felipe Scolari trening med hele den brasilianske troppen for å forberede laget til den viktige åpningskampen mot Kroatia fredag.

Men allerede i morgen er det mulig han forlater troppen for å delta i begravelsen til søsterens sønn.

Det er ikke uvanlig at begravelser er allerede dagen etter dødsfallet i Brasil, forteller André Fernandes, som er journalist i TV-kanalen Bandeirantes.

Nevøen skal ha omkommet i en bilulykke i Passofundo i sørlige Brasil, ifølge Aftonbladet.

Scolaris nevø het Tarcisio Joao Schneider og ble 48 år gammel. Han skal ha vært alene i bilen som krasjet med en lastebil, melder Reuters.

– Vanskelig sorg

Det er ikke eneste gang den siste tiden at Scolari har blitt rammet av dødsfall i familien. Hans svigerinne døde av et hjerteattakk og brasiliansk media meldte at det gikk tungt inn på treneren.

– Jeg tror det er en vanskelig sorg for Scolari, meget vanskelig. Samtidig er han erfaren og kan håndtere det. Men det blir ikke lett, sier André Fernandes til Aftonbladet.

Det brasilianske landslaget reiser til Sao Paulo tirsdag kveld der kampen mot Kroatia spilles torsdag. Onsdag venter trening og pressekonferanse for laget. Med eller uten Scolari.

Siste nytt

 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Huddersfield slo United: – Fortjent

  Manchester United tapte overraskende 2-1 mot nyopprykkede Huddersfield lørdag. Svenske Victor Lindelöf tabbet seg ut på det andre Huddersfield-målet. Manchester City leder nå ligaen fem poeng foran United.

  Victor Lindelöf
  Foto: Andrew Yates / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal