NRK Meny
Normal

Sannhetens øyeblikk for Woods

Når Tiger Woods torsdag kveld slår sitt første slag i US Masters er verdens øyne rettet mot den skandalepregete golfstjernen.

Tiger Woods

Tiger Woods skal gjøre det han kan aller best; spille golf. Torsdag gjør han comeback etter utroskapsskandalen.

Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Woods har brukt de siste fem månedene på å takle et innfløkt nett med løgner. Klokka 19.42 norsk tid er det sannhetens øyeblikk på golfbanen når tidenes største golfstjerne gjør comeback.

- Jeg har gjort noen ting som er bare helt grusomme. Jeg er glad for at fansen gjerne vil se meg spille golf igjen, sier Woods, som har hatt en stor fanskare på treningene før majorturneringen.

Rørt av fansen

- Oppmuntringene de har gitt meg slo helt luften ut av meg. Det rørte meg virkelig, innrømmer han.

Siden den famøse bilkrasjen i slutten av november har han fått hele sitt privatliv brettet ut. Han har innrømmet utroskap mot kona Elin. Mange sponsorer har forlatt ham, han har vært på avenningsklinikk og måttet be om unnskyldning offentlig en rekke ganger.

Les: Woods utskrevet fra sykehus

Torsdag er fokus igjen rettet mot golfevnene til Woods. Da slår han ut fra første tee i US Masters, sammen med amerikanske Matt Kuchar og sørkoreanske K.J. Choi.

Følg Tiger Woods live i US Masters

Følg Woods' comeback på nrk.no

Siste nytt

 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP
 • OUR klare for hockeyfinale

  De russiske hockeyherrene er klar for OL-finalen etter 3-0-seier over Tsjekkia i semifinalen. Nikita Gusev, Vladislav Gavrikov og Ilja Kovaltsjuk scoret målene for OUR.

  I finalen venter Canada eller Tyskland.

  Pyeongchang 2018 Winter Olympics
  Foto: Grigory Dukor / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
Mester mot legende i vintersport
OL-magasin