NRK Meny
Normal

Sandefjord utklasset Start: – Vi fikk juling

Start har ikke vunnet på 12 kamper, mens Sandefjord sikret tre viktige poeng i bunnstriden.

Sandefjord

JUBEL: Sandefjord scoret hele fire mål hjemme mot Start lørdag.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Bunnoppgjøret i Sandefjord ble et mareritt for gjestene fra Sørlandet.

– Dette var en skuffende affære. Vi fikk oss en smekk. Vi får litt juling, rett og slett, sier en meget skuffet Bård Borgersen til C More etter kampen.

Laget fra Kristiansand har ikke vunnet siden de slo serietoer Stabæk i starten av juli.

–Vi kan ikke legge oss ned å deppe, da kommer vi ingen vei. Vi må jobbe på videre inn mot kampen mot Mjøndalen neste helg, fortsetter Start-treneren.

I motsetning til mange før kamper i år, var det Sandefjord som kunne punktere kampen rett før slutt. Cheikhou Dieng sørget for sitt andre mål for dagen, da han like før slutt kunne se at skuddet fra 16-meteren gikk inn.

Men hjemmelaget ga seg ikke der. På overtid sørget Jean Alassane Mendy for at man kan kalle seieren en utklassingsseier.

– Dette er en ny opplevelse for oss, sier en tydelig fornøyd Sandefjord-trener til C More etter kampen.

Sandefjord sikret sin fjerde seier for sesongen, og den første siden 7. august.

Tør ikke håpe på eliteseriespill neste år

Om det ikke var tett og spennende i bunn av eliteserien fra før, sørget Sandefjord for mer spenning etter lørdagens seier. Laget står nå med 16 poeng, kun fire poeng bak Tromsø på kvalikplass.

Men Bohinen har liten tro på at de skal berge plassen i den øverste divisjonen.

– Det skal en ordentlig Houdini-akt til for at vi skal klare det, men hvis vi er heldig med resultatene i morgen har vi en mulighet til å redde plassen, sier Sandefjord-treneren.

Drømmeåpning

Sandefjord gikk rett i strupen på gjestene fra Kristiansand, og ledet 1–0 etter kun ett minutt. Kjell Rune Sellin var sist på ballen etter at Håkon Opdal i Start-målet feilberegnet et langt oppspill.

Etter den forrykende åpningen var det tydelig at hjemmelaget hadde spilt på seg selvtillit. Før halvtimen var spilt sørget Cheikhou Dieng for 2–0 etter en forsvarstabbe av Start.

– Vi er heldige som får et mål tidlig. Men jeg er veldig fornøyd med gutta i dag. Jeg er stolt, i hvert fall siden vi stiller med et såpass ungt lag, sier Bohinen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal