Sandefjord-spiller la ut forsvaret på Finn.no

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Joackim Olsen Solberg

KRITISK: Joackim Olsen Solberg var ikke fornøyd med forsvarsspillet mot Tromsø. Her avbildet i kampen mot Stabæk sist sesong.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Eurosport-ekspert Thomas Myhre var så lite imponert over Sandefjords forsvarsspill at han ytret følgende etter runden søndag:

– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no?

Sandefjords forsvarsspiller Joackim Olsen Solberg tok ham på ordet. Mandag lå Sandefjord-forsvaret ute på Finn.no med følgende tittel: «Sandefjords forsvar gis bort. Fri frakt».

Solberg hadde også lagt ved følgende tekst:

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Humor

Til NRK utdyper forsvarsspilleren:

– Det var litt humoristisk etter Myhres utsagn i går. Det er litt humoristisk, og ikke noe stikk til Myhre. Det er mer mot oss selv. Jeg er enig med ham, særlig sånn som vi så ut mot Tromsø. Det var for mye dårlig, sier han.

Annonsen ligger fortsatt ute.

– Ja, det er fortsatt mulig å sikre seg forsvaret, spøker Solberg.

På de siste tre kampene har det blitt ni baklengs. Mot Tromsø fikk Sandefjord virkelig kjørt seg, og det var 1–4 allerede til pause. Magnus Powell er trener for Sandefjord, og han var veldig fortvilet etter søndagens tap.

– Vi kunne fått til noe hvis vi hadde klart å stå imot lengre og ikke fått så enkle mål imot, sier Powell til Sandefjords Blad.

16 baklengs på 6 kamper

– Vi har ikke fått det helt til å stemme i år, det er ikke til å stikke under en stol. Men det er ikke ekstremt bekymringsverdig. Vi viste i fjor at vi kan prestere med de samme spillerne.

Sandefjord er nummer 12 i eliteserien. De står med en seier, to uavgjorte og tre tap. 16 baklengsmål er flest i ligaen. Start er nest verst med 14, men de har en kamp mindre spilt.

– Man merker at det ikke er topp stemning her, men jeg føler ikke at det er noen krise fra de rundt klubben. Men det er sånn det er når man taper, i hvert fall når vi taper som vi gjør. Da blir det reaksjoner, sier Solberg.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ingen semifinale for Norge

  Norge tapte 7-8 for Sveits i den siste gruppekampen i curling-EM for menn, og er dermed slått ut.

  Med siger hadde Norge gått til semifinale. Det stod 7-7 etter ni omgangar, men Sveits hadde siste stein i 10. omgang og tok det avgjerande poenget.

  Men femteplassen i EM sikra i alle fall Norge plass i VM seinare i vinter.

  Steffen
  Foto: Jonathan Hayward / AP
 • Zucca såg Rangers knuse byrivalen

  Mats Zuccarello var ute med lyskeskade for tredje kamp på rad, men frå tribunene såg han NY Rangers slå NY Islanders 5-0 i natt.

  Rangers hadde tapt dei siste åtte kampane mot Islanders. Men dei er i form, og sigeren i natt var den niande på dei siste 11 kampane.

  Toronto Maple Leafs v New York Rangers
  Foto: Abbie Parr / AFP
 • Stygg skade for kanadisk alpinist

  Manuel Osborne-Paradis skadde seg stygt under den første utfortreninga i Lake Louise i går kveld. Han måtte fraktast bort i helikopter med ein alvorleg leggskade.

  Uhellet skjedde midtveges i løypa, og treninga måtte avbrytast i ein halv time.

  Utforrennet, det første i årets verdscup, går laurdag.

  Manuel Osborne-Paradis
  Foto: Sergei Belski / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Line med sjakkekspertene
VM sjakk: Parti 10: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 10 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 10
Firenasjonersturnering håndball: Norge - Ungarn
VM sjakk: Parti 10: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 10 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana