NRK Meny
Normal

Sandefjord-spiller la ut forsvaret på Finn.no

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Joackim Olsen Solberg

KRITISK: Joackim Olsen Solberg var ikke fornøyd med forsvarsspillet mot Tromsø. Her avbildet i kampen mot Stabæk sist sesong.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Eurosport-ekspert Thomas Myhre var så lite imponert over Sandefjords forsvarsspill at han ytret følgende etter runden søndag:

– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no?

Sandefjords forsvarsspiller Joackim Olsen Solberg tok ham på ordet. Mandag lå Sandefjord-forsvaret ute på Finn.no med følgende tittel: «Sandefjords forsvar gis bort. Fri frakt».

Solberg hadde også lagt ved følgende tekst:

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Laster Instagram-innhold

Humor

Til NRK utdyper forsvarsspilleren:

– Det var litt humoristisk etter Myhres utsagn i går. Det er litt humoristisk, og ikke noe stikk til Myhre. Det er mer mot oss selv. Jeg er enig med ham, særlig sånn som vi så ut mot Tromsø. Det var for mye dårlig, sier han.

Annonsen ligger fortsatt ute.

– Ja, det er fortsatt mulig å sikre seg forsvaret, spøker Solberg.

På de siste tre kampene har det blitt ni baklengs. Mot Tromsø fikk Sandefjord virkelig kjørt seg, og det var 1–4 allerede til pause. Magnus Powell er trener for Sandefjord, og han var veldig fortvilet etter søndagens tap.

– Vi kunne fått til noe hvis vi hadde klart å stå imot lengre og ikke fått så enkle mål imot, sier Powell til Sandefjords Blad.

16 baklengs på 6 kamper

– Vi har ikke fått det helt til å stemme i år, det er ikke til å stikke under en stol. Men det er ikke ekstremt bekymringsverdig. Vi viste i fjor at vi kan prestere med de samme spillerne.

Sandefjord er nummer 12 i eliteserien. De står med en seier, to uavgjorte og tre tap. 16 baklengsmål er flest i ligaen. Start er nest verst med 14, men de har en kamp mindre spilt.

– Man merker at det ikke er topp stemning her, men jeg føler ikke at det er noen krise fra de rundt klubben. Men det er sånn det er når man taper, i hvert fall når vi taper som vi gjør. Da blir det reaksjoner, sier Solberg.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal