Sandefjord-spiller la ut forsvaret på Finn.no

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Joackim Olsen Solberg

KRITISK: Joackim Olsen Solberg var ikke fornøyd med forsvarsspillet mot Tromsø. Her avbildet i kampen mot Stabæk sist sesong.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Eurosport-ekspert Thomas Myhre var så lite imponert over Sandefjords forsvarsspill at han ytret følgende etter runden søndag:

– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no?

Sandefjords forsvarsspiller Joackim Olsen Solberg tok ham på ordet. Mandag lå Sandefjord-forsvaret ute på Finn.no med følgende tittel: «Sandefjords forsvar gis bort. Fri frakt».

Solberg hadde også lagt ved følgende tekst:

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Humor

Til NRK utdyper forsvarsspilleren:

– Det var litt humoristisk etter Myhres utsagn i går. Det er litt humoristisk, og ikke noe stikk til Myhre. Det er mer mot oss selv. Jeg er enig med ham, særlig sånn som vi så ut mot Tromsø. Det var for mye dårlig, sier han.

Annonsen ligger fortsatt ute.

– Ja, det er fortsatt mulig å sikre seg forsvaret, spøker Solberg.

På de siste tre kampene har det blitt ni baklengs. Mot Tromsø fikk Sandefjord virkelig kjørt seg, og det var 1–4 allerede til pause. Magnus Powell er trener for Sandefjord, og han var veldig fortvilet etter søndagens tap.

– Vi kunne fått til noe hvis vi hadde klart å stå imot lengre og ikke fått så enkle mål imot, sier Powell til Sandefjords Blad.

16 baklengs på 6 kamper

– Vi har ikke fått det helt til å stemme i år, det er ikke til å stikke under en stol. Men det er ikke ekstremt bekymringsverdig. Vi viste i fjor at vi kan prestere med de samme spillerne.

Sandefjord er nummer 12 i eliteserien. De står med en seier, to uavgjorte og tre tap. 16 baklengsmål er flest i ligaen. Start er nest verst med 14, men de har en kamp mindre spilt.

– Man merker at det ikke er topp stemning her, men jeg føler ikke at det er noen krise fra de rundt klubben. Men det er sånn det er når man taper, i hvert fall når vi taper som vi gjør. Da blir det reaksjoner, sier Solberg.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Fowler kan bli hovedtrener

  Den tidligere storscoreren Robbie Fowler (44) skal tirsdag presenteres som hovedtrener for A-League-klubben Brisbane Roar, ifølge australske og britiske medier.

  Fowler er mest kjent for å ha spilt over 300 kamper og scoret 171 mål for Liverpool.

  r
  Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
 • Ruud fortsatt inne blant topp 70

  Casper Ruud går ned én plass og er rangert som verdens 69. beste tennisspiller på den ferske ATP-rankingen.

  20-åringen fikk et realt løft på forrige ukes ranking etter at han spilte seg til finale i en ATP-turnering på grus i Houston, Texas.

  Tennisspilleren Casper Ruud på toppen av Holmenkollen under et pressemøte i forbindelse med tennisturneringen Collector Bank Norwegian Open 2017.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Fognini vant i Monte Carlo

  Fabio Fognini kronet en råsterk tennisuke med finaleseier i Monte Carlo Masters. Han ble første italiener på 51 år til å vinne ATP-turneringen i Monaco. Han vant finalen mot Dusan Lajovic med sifrene 6-3, 6-4. I semifinalen slo han ut Rafael Nadal.

  Monaco Monte Carlo Tennis Masters
  Foto: Claude Paris / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal