NRK Meny
Normal

Sandefjord-spiller la ut forsvaret på Finn.no

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Joackim Olsen Solberg

KRITISK: Joackim Olsen Solberg var ikke fornøyd med forsvarsspillet mot Tromsø. Her avbildet i kampen mot Stabæk sist sesong.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Eurosport-ekspert Thomas Myhre var så lite imponert over Sandefjords forsvarsspill at han ytret følgende etter runden søndag:

– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no?

Sandefjords forsvarsspiller Joackim Olsen Solberg tok ham på ordet. Mandag lå Sandefjord-forsvaret ute på Finn.no med følgende tittel: «Sandefjords forsvar gis bort. Fri frakt».

Solberg hadde også lagt ved følgende tekst:

– Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg, skriver Sandefjords Joackim Olsen Solberg.

Laster Instagram-innhold

Humor

Til NRK utdyper forsvarsspilleren:

– Det var litt humoristisk etter Myhres utsagn i går. Det er litt humoristisk, og ikke noe stikk til Myhre. Det er mer mot oss selv. Jeg er enig med ham, særlig sånn som vi så ut mot Tromsø. Det var for mye dårlig, sier han.

Annonsen ligger fortsatt ute.

– Ja, det er fortsatt mulig å sikre seg forsvaret, spøker Solberg.

På de siste tre kampene har det blitt ni baklengs. Mot Tromsø fikk Sandefjord virkelig kjørt seg, og det var 1–4 allerede til pause. Magnus Powell er trener for Sandefjord, og han var veldig fortvilet etter søndagens tap.

– Vi kunne fått til noe hvis vi hadde klart å stå imot lengre og ikke fått så enkle mål imot, sier Powell til Sandefjords Blad.

16 baklengs på 6 kamper

– Vi har ikke fått det helt til å stemme i år, det er ikke til å stikke under en stol. Men det er ikke ekstremt bekymringsverdig. Vi viste i fjor at vi kan prestere med de samme spillerne.

Sandefjord er nummer 12 i eliteserien. De står med en seier, to uavgjorte og tre tap. 16 baklengsmål er flest i ligaen. Start er nest verst med 14, men de har en kamp mindre spilt.

– Man merker at det ikke er topp stemning her, men jeg føler ikke at det er noen krise fra de rundt klubben. Men det er sånn det er når man taper, i hvert fall når vi taper som vi gjør. Da blir det reaksjoner, sier Solberg.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Klar for Tour de France-lag

  Anders Skaarseth skal sykle for det franske profflaget Cofidis fra 1. august. Det har TV 2 fått bekreftet av en rekke kilder tett på 23-åringen. – Det er en spennende mulighet for Anders, sier sykkelsjefen i Uno-x, Jens Haugland til TV 2.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Raw Air-deltakelse fremdeles uklart

  Det er fortsatt usikkert om hoppjentene får delta i Raw Air til vinteren. OL-vinner Maren Lundby håper Norges Skiforbund får inn nok penger til å ta med hoppjentene. – For oss som legger sjela vår i denne idretten, vil det bety svært mye, sier hun.

  Hopp landslagene menn og kvinner i VM-sesongen blir offentliggjort.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • NRK sender X Games

  X Games i Minneapolis starter i natt, med menn skateboard kvalifisering klokken 02.00 norsk tid. Alt fra skateboard, BMX og motorcross i X Games kan du se på NRK.no.

  Norske Hermann Stene skal i aksjon i menn skateboard street kvalifisering fredag. Det kan du se på NRK 3 fra klokken 21.45.

  X Games Oslo 2018: Street skate
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 11. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering