Samtlige nordmenn kvalifisert

Alle sju nordmennene får hoppe det tredje rennet i hoppuka i Innsbruck søndag. Best av de norske i kvalifiseringen var Rune Velta med 125 meter. Anders Fannemel var forhåndskvalifisert og strakk seg til 122,5 meter. Østerrikske Michael Hayböck vant.

Komm.: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen.

• Historisk seier for futsalkvinnene

Tiller-spillerne Andrea Holm Aune og Mari Kristine Vik scoret målene da Belgia ble slått 2-1 i Norges aller første futsallandskamp for kvinner.

1300 tilskuere hadde tatt veien til Kolstad Arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen.

Vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. Hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og Aune scoret fra kort hold.

Aune imponerte og fikk prisen som banens beste. Hun kom til flere store sjanser, men det var Vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. Først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper.

Belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier.

Lagene møtes igjen onsdag. (NTB)

Mari Kristine Vik
  • Graham Hansen med scoring og assist for Barcelona

Caroline Graham Hansen var igjen sentral for Barcelona da de vant 4-0 borte mot Eibar tirsdag kveld.

Graham Hansen serverte Salma Paralluelo med et lavt innlegg til Barcelonas første mål og scoret selv Barcelonas tredje mål med et velplassert skudd.

29-åringen ble byttet ut like etter at timen var spilt. Ingrid Syrstad Engen spilte 71 minutter av tirsdagens kamp.

Barcelona har to runder igjen av ligasesongen, men har allerede vunnet serien med klar margin etter imponerende 27 seirer (og én uavgjort) på 28 kamper.

Graham Hansen
  • Vipers til sluttspillfinale – banket Larvik igjen

Vipers Kristiansand gjorde igjen Larvik-spillerne til statister og tok seg til sluttspillfinale med to strake utklassingsseire. Tirsdag ble det 39-25 borte.

Vipers overkjørte Larvik fra start sist, scoret åtte av kampens ni første mål og ledet 12-4 etter et drøyt kvarter. Tirsdag hang Larvik bedre med innledningsvis. Fra 0-2 holdt vertene følge til 7-9. Derfra rykket Vipers til 7-15 med seks scoringer på rad.

Ved pause sto det 9-20, og Larvik-trener Arne Senstad var ikke særlig fornøyd.

– Jeg gir opp. Bakover er vi ikke i den ligaen i det hele tatt. Der får jeg en jobb i sommer. Vi taper jo alt som er av dueller, sa han til TV 2.

Vipers er klar for finale mot Sola eller Storhamar, som spiller 2. kamp onsdag. Sola vant overraskende første kamp på bortebane mot laget som ble toer i serien og i helgen vant europaligaens finalehelg. (NTB)