NRK Meny
Normal

Ronaldo senket Malmö med sin 500. scoring

Malmö var flere nummer for små mot Real Madrid og hadde knapt ballen i størstedelen av kampen. Og da Christiano Ronaldo scoret sitt mål nummer 500 i karrieren var seieren sikret.

SOCCER-CHAMPIONS-MAL-MAD/ Real Madrid's Ronaldo controls the ball during their Champions League group A soccer match against Malmo FF at Malmo New Stadium in Malmo
Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Det var klasseforskjell på lagene da Åge Hareide og Malmö tok i mot Real Madrid hjemme i Sverige onsdag kveld. For etter 90 minutter og to Ronaldo-scoringer var det klart at Real Madrid fikk en enkel oppgave mot den svenske klubben. Malmö forsvarte seg godt, men fikk som forventet en svært tøff oppgave.

For tallenes tale var klar:

* Malmö hadde fem avslutninger mot Real Madrids 20 avslutninger.Det ble 5-20 i avslutninger.

* Det ble 30 prosent ballbesittelse for Malmö mot Real Madrids 70 prosent i ballbesittelse

Åge Hareide

FRUSTRERT: Åge Hareide måtte se at laget hans mistet ballen etter en til to trekk store deler av kampen.

Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters

– Det kjennes nært men likevel fjernt, sier Åge Hareide til Viasat etter kampslutt.

Han føler at de hadde muligheter til å score og han mener den første scoringen var unødvendig. Han var frustrert over at laget stadig mistet ballen uten å etablere eget spill etter et til to trekk.

– Det føles unødvendig at vi går på en kontring. Det har vi jobbet med og det feiler vi på, sier Hareide.

Markerte 500. mål

Om ikke det var nok med at de hadde det vanskelig fra før ble også Malmö redusert til ti mann, da Yotun fikk marsjordre etter 78 minutter. Og det var ekstra bittert etter hjemmelaget da hadde vært inne i en god periode der Malmös Rosenberg var nærmest scoring.

Med den trøkken fikk Malmö en nærmest umulig oppgave med å uitligne etter at Ronaldo hadde puttet en gang. Og da klokken gikk mot full tid dukket samme mann opp igjen og satte ballen i mål etter herlig forarbeid av Carvajal og Vasquez.

Johan Wiland i Malmö-målet hadde fått stjernespilleren til å riste på hodet gjennom oppgjøret på grunn av flere meget gode redninger, som holdt Malmö inne i kampen. Men etter 2-0 scorigen var det ikke tvil.

Og med denne kampen gikk også Ronaldo opp i 500 mål i sin profesjonelle karriere. Og det markerte stjernen på Instagram:

– Jeg er stolt over å ha gjort 500 mål i karrieren. Men jeg er ikke ferdig ennå, skriver Ronaldo på bildedelingstjenesten.

Laster Instagram-innhold

I TV-intervjuet sa Ronaldo dette om sin 500. scoring:

– Det er stort å ha oppnådd det. Jeg er også glad for å tatt Real Madrid-rekorden. Men det er viktigst at vi tok seks poeng og er på toppen av gruppen, sier Ronaldo til Viasat.

Får skryt for kampen

– Jeg liker det ikke. Han gjør det bra og er en dyktig spiller. Han er en håndfull å ha med å gjøre, sier Malmö-keeper om Ronaldo til Viasat etter kampen.

Men hjemmelaget får skryt av Rune Bratseth etter kampen.

– Malmö hever seg veldig i 2. omgang og gir virkelig det de er god for.. Real Madrid er langt unna det de er på sitt aller beste. Men avstanden blir for stor, sier Rune Bratseth i Viasats studiosending.

Siste nytt

 • Linnes avbrøt trening med skade

  Martin Linnes måtte avbryte torsdagens landslagstrening. Galatasaray-backen skal sjekkes senere i dag.

  – Vi vet ikke hvor alvorlig det er, sier landslagssjef Lars Lagerbäck.

  Martin Linnes
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Antonsen forlenger med Tromsø

  Kent-Are Antonsen har signert ny kontrakt med TIL. Venstrebackens nye avtale strekker seg ut 2020.

  – Jeg er veldig stolt over å kunne representere TIL i tre år, og så er det greit å få det ut av verden, sier Antonsen til klubbens hjemmeside.

  Motorsaga
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Tre kamper utsatt

  Tre kamper i Toppserien er utsatt, melder NFF. Lørdagens oppgjør mellom Stabæk og Avaldsnes ryker. Det samme gjør to kamper i 2. runde: Avaldsnes-Klepp og Kolbotn-Røa.

  Utfordrende baneforhold er årsaken, nye kampdatoer er ikke klare.

  Semifinale i NM-cupen fotball kvinner 2017: Avaldsnes - Arna-Bjørnar (1-0).
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag