NRK Meny
Normal

Ronaldo senket Malmö med sin 500. scoring

Malmö var flere nummer for små mot Real Madrid og hadde knapt ballen i størstedelen av kampen. Og da Christiano Ronaldo scoret sitt mål nummer 500 i karrieren var seieren sikret.

SOCCER-CHAMPIONS-MAL-MAD/ Real Madrid's Ronaldo controls the ball during their Champions League group A soccer match against Malmo FF at Malmo New Stadium in Malmo
Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Det var klasseforskjell på lagene da Åge Hareide og Malmö tok i mot Real Madrid hjemme i Sverige onsdag kveld. For etter 90 minutter og to Ronaldo-scoringer var det klart at Real Madrid fikk en enkel oppgave mot den svenske klubben. Malmö forsvarte seg godt, men fikk som forventet en svært tøff oppgave.

For tallenes tale var klar:

* Malmö hadde fem avslutninger mot Real Madrids 20 avslutninger.Det ble 5-20 i avslutninger.

* Det ble 30 prosent ballbesittelse for Malmö mot Real Madrids 70 prosent i ballbesittelse

Åge Hareide

FRUSTRERT: Åge Hareide måtte se at laget hans mistet ballen etter en til to trekk store deler av kampen.

Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters

– Det kjennes nært men likevel fjernt, sier Åge Hareide til Viasat etter kampslutt.

Han føler at de hadde muligheter til å score og han mener den første scoringen var unødvendig. Han var frustrert over at laget stadig mistet ballen uten å etablere eget spill etter et til to trekk.

– Det føles unødvendig at vi går på en kontring. Det har vi jobbet med og det feiler vi på, sier Hareide.

Markerte 500. mål

Om ikke det var nok med at de hadde det vanskelig fra før ble også Malmö redusert til ti mann, da Yotun fikk marsjordre etter 78 minutter. Og det var ekstra bittert etter hjemmelaget da hadde vært inne i en god periode der Malmös Rosenberg var nærmest scoring.

Med den trøkken fikk Malmö en nærmest umulig oppgave med å uitligne etter at Ronaldo hadde puttet en gang. Og da klokken gikk mot full tid dukket samme mann opp igjen og satte ballen i mål etter herlig forarbeid av Carvajal og Vasquez.

Johan Wiland i Malmö-målet hadde fått stjernespilleren til å riste på hodet gjennom oppgjøret på grunn av flere meget gode redninger, som holdt Malmö inne i kampen. Men etter 2-0 scorigen var det ikke tvil.

Og med denne kampen gikk også Ronaldo opp i 500 mål i sin profesjonelle karriere. Og det markerte stjernen på Instagram:

– Jeg er stolt over å ha gjort 500 mål i karrieren. Men jeg er ikke ferdig ennå, skriver Ronaldo på bildedelingstjenesten.

Laster Instagram-innhold

I TV-intervjuet sa Ronaldo dette om sin 500. scoring:

– Det er stort å ha oppnådd det. Jeg er også glad for å tatt Real Madrid-rekorden. Men det er viktigst at vi tok seks poeng og er på toppen av gruppen, sier Ronaldo til Viasat.

Får skryt for kampen

– Jeg liker det ikke. Han gjør det bra og er en dyktig spiller. Han er en håndfull å ha med å gjøre, sier Malmö-keeper om Ronaldo til Viasat etter kampen.

Men hjemmelaget får skryt av Rune Bratseth etter kampen.

– Malmö hever seg veldig i 2. omgang og gir virkelig det de er god for.. Real Madrid er langt unna det de er på sitt aller beste. Men avstanden blir for stor, sier Rune Bratseth i Viasats studiosending.

Siste nytt

 • Sarpsborg vil ha 8000 sitteplasser

  Sarpsborg er kun to kamper mot Maccabi Tel-Aviv unna gruppespillet i Europaligaen. Østfoldklubben planlegger stadionutvidelse hvis den kommer over siste hinder. Klubben vil da øke stadionkapasiteten fra nåværende 6863 til 8000 sitteplasser.

  UEFA Europa League-kvalifisering: Sarpsborg 08 - St. Gallen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Zlatan nekter å spille

  Los Angeles Galaxy må greie seg uten Zlatan Ibrahimovic i helgens bortekamp mot Seattle Sounders i MLS. Årsaken er at oppgjøret spilles på kunstgress. – Fotball ble ikke skapt for å bli spilt på kunstgress, sier spissveteranen til Los Angeles Times.

  Minnesota United Galaxy Soccer
  Foto: Marcio Jose Sanchez / AP
 • Vinduet stengt i Italia

  Etter klokken 20 i kveld kan ikke Serie A-klubbene hente flere spillere denne sommeren. På en rolig siste dag ble det klart at Arsenal-duoen David Ospina og Joel Campbell går til henholdsvis Napoli og Frosinone, Simone Zaza fra Valencia til Torino, mens Diego Laxalt (Genoa) og Samu Castillejo (Villareal) ble presentert som Milan-spillere.

  Klubblegenden Claudio Marchisio er løst fra kontrakten etter 25 år i Juventus.

  Premier League - Arsenal vs Stoke City
  Foto: Hannah Mckay / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Aquabike, finaler
NM-veka
NM-veka: Aquabike og speedcross
NM-veka: Aquabike
NM-veka: Speedcross, finaler
NM-veka: Speedcross
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
4-4-2 med Schau og Aune
NM-veka: Sandbryting, finaler
NM-veka: Sandbryting