Normal

Romøren flyr igjen

Bjørn Einar Romøren ser ut til å ha funnet formen tilbake. I dag hoppet han ned hele bakken på Lillehammer, og landet på 149 meter.

 

Bjørn Einar Romøren hoppet 149 meter
Foto: Primoz Lovric/LPhoto / SCANPIX

Etter en dårlig verdenscupstart sist helg i Kuusamo, slo Romøren til i dag med det suverent lengste hoppet på trening. I tillegg var han den ivrigste av alle hopperne i dag, og hadde ti hopp. Da skulle han fortsatt rekke noen hopp før bakken skulle stenges og klargjøres til verdenscupen.

Norge hadde 12 hoppere i aksjon i dag. Også Roar Ljøkelsøy hoppet bra, og landet på rundt 142 meter. Anders Jacobsen hadde tre hopp i dag. Blant østerrikerne var Morgenstern med rundt 140 meter.

Siste nytt

 • OL-kongen slakter WADAs beslutning

  Tidenes mestvinnende idrettsutøver i OL-sammenheng, Michael Phelps, er oppbrakt over at WADAs beslutning om å gjeninnsette det russiske antidopingbyrået.

  – Når skal en organisasjon ta fullt ansvar og gå foran i kampen for å skape endring? For dette er ikke slik idretten er. Idretten handler ikke om å putte prestasjonsfremmende midler i kroppen, sa han til journalister i Hongkong fredag.

  Phelps
  Foto: DAVID GRAY / Reuters
 • Nilsen forlenger med Brann

  Lars Arne Nilsen forlenger kontrakten med Brann, skriver Bergens Tidende.

  Ifølge lokalavisen vil nyheten om trenerens kontraktsforlengelse bli offisielt bekreftet fra klubben senere fredag.

  Eliteserien fotball: Brann - Ranheim.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Idrettsstyret ut mot WADA-vedtak

  – Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité støtter verken WADAs vedtak eller oppmykingen av WADAs opprinnelige vilkår for RUSADAs gjeninntreden som nasjonalt russisk antidopingbyrå, skriver Idrettsstyret i en pressemelding fredag.

  Tom Tvedt
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
E-sport: Counter Strike GO