Sportsnyheter

Ronaldo tydelig misfornøyd med å bli byttet ut: – Det er forkastelig

Manchester United slo Brentford komfortabelt, men det var Cristiano Ronaldo-bilder som skulle stjele mye oppmerksomhet da han virket tydelig misfornøyd med å bli byttet av.

Siste nytt

 • Lekomtsev sikret gullet - Ulset uten medalje

  Vladislav Lekomtsev fra Russland sikret gullet på normaldistansen i skiskyting under VM i snøsport torsdag.

  Nils-Erik Ulset endte utenfor pallplass etter for dårlig skyting på standplass. Nordmannen, som legger opp etter denne sesongen, pådro seg fem tilleggsminutter. Han endte til slutt på 11.-plass.

  – Det var tungt. Kroppen fungerer bra, men idiotisk dårlig skyting. Jeg var litt hissig på avtrekkeren, sa Ulset til NRK.

  Ulset har ikke fått det skikkelig til i VM i snøsport på Lillehammer. Før torsdagens 12,5 km hadde han en 12.-plass og en 8.-plass å vise til. Dermed endte han uten medaljer i mesterskapet.

  12. mars 2022 skal det etter planen være slutt for den meriterte parautøveren. Da går han nemlig sin siste distanse i Paralympics.

  Siden debuten i Paralympics i Salt Lake City i 2002 er det blitt til sammen 30 mesterskapsmedaljer i Paralympics og para-VM på nordmøringen.

  Sølvmedaljen på normaldistansen torsdag gikk til Vitalij Malysjev, 1.09,8 minutter bak landsmannen Lekomtsev. Franske Benjamin Daviet tok bronse og var 1.27,9 minutter bak vinneren.

  Sesongstart skiskyting
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Islandsk landslagsspelar til RBK

  Den islandske landslagsspelaren Selma Sól Magnúsdóttir (23) har signert for Rosenborgs kvinnelag i fotball.

  Den 23-årige midtbanespelaren kjem frå frå Breidablik, som sjåast som et av Islands beste fotballag. Det melder Rosenborg på sin heimeside.

  Magnúsdóttir har fleire kampar for det islandske landslaget, og skal etter alt å dømme spele fotball-EM i sommar. I 2021 spela ho gruppespel i meisterloigaen.

  Selma Sol Magnusdottir
  Foto: JUNG YEON-JE / AFP
 • Murray ute av Australian Open

  Tennissuperstjerna Andy Murray (34) fekk det tøft mot japanske Taro Daniel i andre runde av Australian Open. Kampen enda 6-4, 6-4, 6-4 i favør japanaren.

  Murray var favoritt før oppgjeret, men hadde lite å stille opp med mot japanaren Taro Daniel torsdag. Skotten er rangert som den 113. beste spelaren i verda, medan Daniel er rangert som nummer 120.

  Japanaren vann dei to første setta, før skotten gjorde eit lite comeback i tredje sett. Men 28-årige Daniel vart for sterk, snudde kampen og vann til slutt 6-4, 6-4, 6-4 i sett etter to timar og 49 minutts spel.

  Murray kom inn i Australian Open ved wildcard, og har i fleire sesongar slite med mange skadar. 34-åringen har tidlegare spelt fem finalar i turneringa utan å vinne nokon av dei.

  Andy Murray
  Foto: JAMES GOURLEY / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal