NRK Meny
Med blant annet finaler i dobbeltsculler og singelsculler. Direkte fra Amsterdam. Kommentatorer: Eirik Koren og Lars Bjønnes.

Roing, VM 2014

Oppsummert

 • Her kan du se NRKs direktesending fra VM i roing fra kl. 12:55
 • Borch og Hoff endte VM på 10.-plass

  Den norske dobbeltsculleren med Kjetil Borch og Nils Jakob Hoff fikk det heller ikke til å stemme i B-finalen under ro-VM i Amsterdam.

  En vanskelig VM-start ga dårlige baner og forhold videre i mesterskapet. En skuffende 4.-plass i semifinalen gjorde at paret måtte ro B-finale søndag.

  Der gikk Borch og Hoff hardt ut og ledet etter 500 meter. Men allerede ved neste mellomtid, på 1000 meter halvveis i løpet, var den norske båten på 4.-plass. Der ble den også værende.

 • Bronse i dobbeltsculler

  Are Strandli og Kristoffer Brun kom på tredjeplass i finalen i lettvekt dobbeltsculler.

  Strandli og Brun var bare et halvt sekund bak vinnerne fra Sør-Afrika i den svært jevne finalen. Tyskland kom på andreplass.

 • Ingen norsk rofinale

  Nils Jakob Hoff og Kjetil Borch i den norske dobbeltsculleren gikk ikke videre fra semifinalen i VM i roing.

  De norske gutta kom på fjerdeplass i sin semifinale bak Kroatia, Tyskland og Bulgaria.

   Nils Jakob Hoff og Kjetil Borch etter finalen i London-OL
  Foto: DARREN WHITESIDE / Reuters
 • Suverent VM-gull til Skarstein

  Birgit Skarstein var helt suveren i para-singelsculler under VM i roing. Med tiden 5.22,12 var hun over 11 sekunder foran sølvvinner Moran Samuel fra Israel. Ljudmila Vautsjok fra Hviterussland tok bronsen ytterligere seks sekunder bak.

 • Strandli og Brun til VM-finale

  Are Strandli og Kristoffer Brun rodde seg til VM-finale i lettvekt dobbeltsculler torsdag ettermiddag. Nordmennene imponerte stort i det meget tøffe semifinaleheatet og rodde inn til en råsterk andreplass på tiden 6.20,66.

  Norway's Kristoffer Brun (R) and Are Strandli
  Foto: DAMIEN MEYER / Afp

Siste nytt

 • Mixed laghopp på OL-programmet

  De norske hopperne får enda en øvelse på OL-programmet i 2022. Mixed laghopp ble offentliggjort som en del av programmet – Med dagens vedtak viser IOC at kvinnene blir mer og mer likestilt innenfor hoppsporten, sier skipresident Erik Røste til NTB.

  Kvinner stor bakke verdenscup Holmenkollen.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Edvald fikk tidsstraff

  Edvald Boasson Hagen er ilagt en tidsstraff på to minutter og en bot på drøyt 1600 kroner etter den ellevte etappen i Tour de France. Han skal ha mottatt hjelp i form av en ny sykkel fra gamlelaget Team Sky da han fikk trøbbel med sin egen, melder TV 2

  Tour de France 2018
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Mol og Sørum tok sin andre seier

  Anders Mol og Christian Sørum vant for andre gang på rad i EM i sandvolleyball i Nederland onsdag. Den norske duoen slo et russisk par 2-0.

  Vår andre herreduo, Berntsen og Mol, gikk på sitt andre strake tap, og på kvinnesiden er EM over for Ulveseth og Lunde, som tapte tre på rad i gruppespillet.

  Mol og Sørum
  Foto: Fivb.com / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering