NRK Meny
Normal

Riise beklaget til lagkameratene

John Arne Riise synes det var tungt å møte gamle landslagskompiser for første gang etter exiten.

Riise

John Arne Riise møtte sine tidligere lagkamerater på landslaget for første gang etter exiten.

Foto: Anders Rove Bentsen / NRK

– Jeg takket spillerne personlig. Jeg beklaget hvis jeg har forstyrret oppladingen til kamper de siste åra, men det virket som ikke det var et problem. Jeg takket for meg og fikk en avslutning der jeg forklarte mer rundt valget mitt om å slutte på landslaget, sier Riise.

Riise

Riise var tilbake i Oslo og hilste på gamle lagkamerater.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
RiiseBent

Riise holdt tale foran tidligere lagkamerater i kveld.

Foto: Anders Rove Bentsen
Bil

John Arne Riise ankom hotellet i Oslo sentrum i en Audi.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Norge møter Albania til VM-kvalifisering fredag, men uten mannen med 110 landskamper.

Riise spiste middag med sine tidligere landslagskamerater i kveld. Etter en drøy halvtime kom en småsvett John Arne Riise ut og møtte pressen.

– Jeg måtte holde tale selv også - og da ble jeg svett, smilte Riise.

Det var hans første møte med gutta - og ikke minst Drillo og landslagsledelsen - etter at han slapp bomben om landslagsexiten.

– Det var tøft å møte gutta. Landslaget har vært livet mitt. Jeg er stolt over det jeg har gjort og nå skal jeg nyte ferien, sier Riise.

Tror på uavgjort

Riise sendte selv ut en pressemelding 6. mai og meldte at han trakk seg fra videre landslagsspill med umiddelbar virkning.

Han tror Norge får det tøft i Albania fredag.

– Jeg tror det blir uavgjort, sier Riise.

– Selvsagt håper jeg Norge vinner, men jeg vet det blir tøft. Jeg har hørt at treningene har vært gode, fortsetter Fulham-proffen.

Utelukker ikke VM-spill

Norge trenger en super avslutning på VM-kvaliken for å kvalifisere seg til VM i Brasil neste sommer - og Riise vil ikke utelukke et comeback.

– Jeg har sagt at jeg håper Norge kommer til VM og har jeg en kanonsesong i Fulham så må vi se hva som skjer. Men det er ikke noe vi tenker på nå. Jeg står fortsatt for valget mitt, og det skal mye til for å forandre det, sier RIise.

Norge-kaptein Brede Hangeland fortalte til NRK i dag at han vil savne lagkameraten fra Fulham når landslagsgutta drar til bortekampen mot Albania.

– Det er rart å se seg selv på utsiden av landslaget. Det er tungt å innse at det er slutt. Jeg satt med en klump i halsen under middagen i dag, sier Riise, som er klar på hvem han tror spiller venstreback mot Albania.

– Det blir nok Espen Ruud.


Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM Bryting