Reiten klar for Chelsea

LSKs Guro Reiten har skrevet under for Chelsea. Landslagsprofilen kom til LSK Kvinner i 2017, og med sine 60 mål på 62 kamper har hun vært ettertraktet på markedet. NRK skrev nylig at Chelsea hadde gitt bud på 24-åringen.

– Det blir en ny utfordring for meg, også for å pushe meg selv til å ta nye steg både som spiller og person, sier Reiten til Chelseas hjemmeside. Hun blir nå lagvenninne med Maren Mjelde and Maria Thorisdottir.

– Dette var ventet. Guro er attraktiv for klubber ute. Vi må vurdere forsterkninger på grunn av en travel høst, sier LSK-trener Hege Riise til NRK.

CUPFINALE KVINNER 2018: LSK KVINNER - SANDVIKEN
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Seier for FCK i mesterligakvaliken

  Ståle Solbakkens FC København har én fot i neste runde i mesterligakvalifiseringen etter at de tirsdag kveld vant 2-0 borte mot walisiske The New Saints.

  Dermed må det en kollaps til i Parken neste uke om Solbakken & co. ikke skal ta seg videre.

  Solbakken
  Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
 • Russisk proffbokser døde etter kamp

  Maksim Dadasjev (28) døde av skadene han pådro seg under proffkampen mot Subriel Matias fredag. Bokseren kastet inn håndkleet etter elleve av tolv runder i boksestevnet i Maryland, USA. Russeren ble så kjørt til sykehus. Legene konstaterte at hjernen hans hadde hovnet opp og forsøke å operere ham, men livet sto ikke til å redde.

  Dadashev
  Foto: Steve Marcus / AFP
 • Sarpsborg-keeper solgt

  Sarpsborg 08s russiske keeper Aleksandr Vasjutin er solgt til Zenit St. Petersburg. Det bekrefter klubbene tirsdag kveld. 24 år gamle Vasjutin kom til Sarpsborg fra finske Lahti i fjor sommer.

  Eliteserien fotball, menn (15. Runde): Stabæk - Sarpsborg 08 (3-3)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal