Toppserien 2019

Oppsummert

16.40: LSK Kvinner – Røa

 • Sandviken henter A-B-spiller

  Oda Bogstad (23) blir Sandviken-spiller, skriver klubben i en pressemelding. Keeperen kommer fra byrival Arna-Bjørnar. Bogstad har 17 aldersbestemte landskamper, og var i VM-troppen i 2019.

  Oda Bogstad
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
 • Storisger for Lyn i kvalik

  Lyn er på god veg til å berge plassen i toppserien etter 5-0 borte mot Fløya i første kvalifiseringskamp. Runa Lillegård scora to mål, Camilla Linberg, Emma Stølen Godø og Noor Eckhoff eitt kvar. Returkampen går i Oslo neste søndag.

  Lyn blei nummer 10 i toppserien, medan Fløya vann 1. divisjon. På grunn av reduksjon i talet på lag i toppserien er det ikkje noko lag som rykkjer direkte opp.

  Norge J19-spiss Runa Lillegård
 • Forhandler dager før cupfinalen

  Vålerenga damer bruker uken før cupfinalen på å finne en erstatter for Monica Knudsen.

  Etter det NRK erfarer har Olli Harder vært i møter med klubben. Harder har vært trener for Klepp de siste årene.

  – Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte det. Vi har fire-fem kandidater på listen. Alle er godt kvalifiserte for jobben. Vi innstiller forhåpentligvis tidlig neste uke, sier sportslig leder i Vålerenga, Eli Landsem, til NRK.

  Kick Off med Toppserien
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • J19-landslagsspiller til Sandviken

  Trondheims-Ørns midtstopper Malin Skulstad Sunde har skrevet under for Sandviken. 19-åringen fra Ålesund har 49 aldersbestemte landskamper for Norge og var kaptein for J19-laget under EM i sommer.

 • Vålerenga tok sølv

  Vålerengas kvinnelige fotballspillere sikret seg lørdag en historisk sølvmedalje i Toppserien etter 2-0 seier borte mot Arna-Bjørnar. Det betyr mesterligaspill neste sesong.

  Arna-Bjørnar og Vålerenga i toppserien fotball.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Siste nytt

 • – Haaland beste tenåring i Europa

  Det mener sportsdataselskapet InStat. Selskapet skal analysere spillere på en objektiv basis, og har analysert spillere i alle de topp 35 europeiske ligaene. Ikke overraskende er Lionel Messi oppført som nummer en, med 401 poeng, i saken publisert hos CIES Football Observatory. Erling Braut Haaland er kanskje mer overraskende oppført på delt 32. plass, over blant annet Mohammed Salah og Eden Hazard, med 330 poeng. Andre nordmenn på listen er Martin Ødegaard på delt 69. plass og Fredrik Midtsjø på delt 136. plass.

  I flytsonen
  Foto: Kerstin Joensson / AP
 • Mer hjelp for Norge

  Danmark slo Nederland 27-24, og det er gode nyheter for Norge. Med poeng mot Sør-Korea vil Norge gå forbi Nederland (4 poeng), og med seier vil de toppe gruppen foran Tyskland (5 poeng). I kampen mot Nederland var det den danske målvakten Sandra Toft som ble kåret til banens beste etter å ha stått en kjempekamp.

  Danmark slo Nederland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal