Toppserien 2019

Oppsummert

16.40: LSK Kvinner – Røa

 • Reiten klar for Chelsea

  LSKs Guro Reiten har skrevet under for Chelsea. Landslagsprofilen kom til LSK Kvinner i 2017, og med sine 60 mål på 62 kamper har hun vært ettertraktet på markedet. NRK skrev nylig at Chelsea hadde gitt bud på 24-åringen.

  – Det blir en ny utfordring for meg, også for å pushe meg selv til å ta nye steg både som spiller og person, sier Reiten til Chelseas hjemmeside. Hun blir nå lagvenninne med Maren Mjelde and Maria Thorisdottir.

  – Dette var ventet. Guro er attraktiv for klubber ute. Vi må vurdere forsterkninger på grunn av en travel høst, sier LSK-trener Hege Riise til NRK.

  CUPFINALE KVINNER 2018: LSK KVINNER - SANDVIKEN
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Zara Jönsson til Stabæk

  Zara Jönsson (19) er klar for Stabæk frå hausten.

  Ho er dotter til Jan Jönsson, som trena Stabæk til seriegull i 2008.

  Zara spela jentefotball for Stabæk i seks år. Seinare spela ho for Strindheim og svenske Astrio og Halmstad, der ho ifølgje stabak.no har bøtta inn mål.

  Jan og Zara Jönsson
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Fart-trenar sa opp på dagen

  Trenar for Fart, Finn Willy Taugbøl, sa opp si stilling onsdag. Det skriv HA. Taugbøl seier til avisa at han trekkjer seg fordi han er misnøgd med korleis trenarteamet blir evaluert av den sportslege leiinga i klubben.

  Kick Off med Toppserien
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Spitse forlenger med Vålerenga

  Den nederlandske landslagsprofilen, Sherida Spitse, forlenger med Vålerenga Fotball Damer, skriver klubben på Instagram.

  28-åringen kom til klubben i 2018.

  Spitse
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Tap for Liverpool

  Liverpool gikk på et 2-3-tap for Borussia Dortmund i en treningskamp i USA natt til lørdag. Det tyske laget tok ledelsen etter bare tre minutter, og ledet 3-1 før det var spilt en time. Rhian Brewster pyntet så på resultatet fra straffemerket.

  X02835
  Foto: Trevor Ruszkowski / Reuters
 • Algerie vant Afrikamesterskapet

  Baghdad Boudjenah ga Algerie en drømmestart allerede etter to minutter i finalen mot Senegal fredag kveld. Senegal klarte aldri å komme tilbake i oppgjøret, og dermed vant Algerie turneringen for første gang siden 1990.

  Africa Cup of Nations 2019 - Final - Senegal v Algeria
  Foto: Amr Abdallah Dalsh / Reuters
 • Ventura fortsatte storspillet

  Kristoffer Ventura leder golfturneringen Pinnacle Bank Championship i Nebraska etter to dager. 24-åringen gikk sju slag under par fredag. Med totalt elleve slag under par leder Ventura med ett slag på amerikanske Tyson Alexander med to dager igjen.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Benjamin A. Ward/ngf / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal