NRK Meny
Normal

Pogba med perfekt bursdagsgave til Sir Alex

Paul Pogba (23) ble vraket av Sir Alex Ferguson i Manchester United. Nyttårsaften serverte Pogba tre poeng i 75-årsgave til den mangeårige United-bossen.

Paul Pogba

SE VIDEO: Paul Pogba hamret inn seieren for Manchester United.

Laster innhold, vennligst vent..

Pogba stanget inn 2-1-målet like før slutt og sikret 2-1-seier for Manchester United mot Middlesbrough hjemme på Old Trafford. Hjemmelaget presset og presset, men det var gjestene fra Nord-England som tok ledelsen.

Grant Leadbitter sjokkerte publikum med sin 1-0-scoring etter 67 minutter. Adam Forshaw la ballen inn til Álvaro Negredo. Han headet ballen ned i beina på Leadbitter som satte inn 1–0 til gjestene.

Det så ut til å bli sluttresultatet, for i Middlesbrough-målet sto tidligere Manchester United-keeper som en levende vegg. Han reddet alle forsøkene, og sto oppført med ni redninger før han måtte gi tapt fem minutter før slutt.

Gave til Sir Alex

Zlatan Ibrahimovic headet ballen i beina på Anthony Martial som satte inn 1–1. Ett minutt senere var det 2–1 til hjemmelaget. Med et lekkert hodestøt sendte Paul Pogba de røde djevlene i føringen.

Målet sikret 2-1-seier og tre poeng for Jose Mourinhos mannskap. Det er en perfekt bursdagsgave for tidligere trener Sir Alex Ferguson, som så kampen fra tribunen. Ferguson fyller 75 år på nyttårsaften.

Chelsea stormer videre

Den store målfesten foregikk på Stamford Bridge, der Chelsea slet lenge med Stoke, men Antonio Contes seiersmaskin vant til slutt 4–2. Det gjør at London-klubben nå står med 13 strake seirer i Premier League, og har en klar ledelse på toppen.

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring their fourth goal

SCORET: Diego Costa satte inn 4-2-målet for Chelsea.

Foto: Eddie Keogh / Reuters

Joshua King kan også avslutte året med god samvittighet. Han ble byttet inn for Bournemouth i bortekampen mot Swansea, og satte inn 3-0-målet alene med keeper.

Resultater Premier League, lørdag

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal