NRK Meny
Normal

Pogba med perfekt bursdagsgave til Sir Alex

Paul Pogba (23) ble vraket av Sir Alex Ferguson i Manchester United. Nyttårsaften serverte Pogba tre poeng i 75-årsgave til den mangeårige United-bossen.

Paul Pogba

SE VIDEO: Paul Pogba hamret inn seieren for Manchester United.

Laster innhold, vennligst vent..

Pogba stanget inn 2-1-målet like før slutt og sikret 2-1-seier for Manchester United mot Middlesbrough hjemme på Old Trafford. Hjemmelaget presset og presset, men det var gjestene fra Nord-England som tok ledelsen.

Grant Leadbitter sjokkerte publikum med sin 1-0-scoring etter 67 minutter. Adam Forshaw la ballen inn til Álvaro Negredo. Han headet ballen ned i beina på Leadbitter som satte inn 1–0 til gjestene.

Det så ut til å bli sluttresultatet, for i Middlesbrough-målet sto tidligere Manchester United-keeper som en levende vegg. Han reddet alle forsøkene, og sto oppført med ni redninger før han måtte gi tapt fem minutter før slutt.

Gave til Sir Alex

Zlatan Ibrahimovic headet ballen i beina på Anthony Martial som satte inn 1–1. Ett minutt senere var det 2–1 til hjemmelaget. Med et lekkert hodestøt sendte Paul Pogba de røde djevlene i føringen.

Målet sikret 2-1-seier og tre poeng for Jose Mourinhos mannskap. Det er en perfekt bursdagsgave for tidligere trener Sir Alex Ferguson, som så kampen fra tribunen. Ferguson fyller 75 år på nyttårsaften.

Chelsea stormer videre

Den store målfesten foregikk på Stamford Bridge, der Chelsea slet lenge med Stoke, men Antonio Contes seiersmaskin vant til slutt 4–2. Det gjør at London-klubben nå står med 13 strake seirer i Premier League, og har en klar ledelse på toppen.

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring their fourth goal

SCORET: Diego Costa satte inn 4-2-målet for Chelsea.

Foto: Eddie Keogh / Reuters

Joshua King kan også avslutte året med god samvittighet. Han ble byttet inn for Bournemouth i bortekampen mot Swansea, og satte inn 3-0-målet alene med keeper.

Resultater Premier League, lørdag

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Tilskuersvikt i eliteserien

  Hvis trenden fortsetter går Eliteserien mot sitt laveste tilskuertall på 17 år, skriver VG. Så langt denne sesongen har man gjennomsnittlig mistet 930 tilskuere per kamp sammenlignet med tallene fra forrige sesong.

  Etter at 18 av 30 serierunder er gjennomsnittet 5758. I fjor endte tallet på 6698.

  Fotballpublikum
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • N'Zonzi klar for Roma

  Steven N’Zonzi er klar for Roma. Han kommer fra Sevilla og koster cirka 250 millioner kroner. 29-åringen var med i Frankrikes VM-tropp som tok gull tidligere i sommer. Midtbanemannen har underskrevet en 4-årsavtale.

  SOCCER-WORLDCUP-FINAL/
  Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters
 • Ajer og Celtic utslått

  Det blir ikke mesterligafotball på Kristoffer Ajer og Celtic i høst. AEK Aten tok seg videre til siste kvalrunde med 3–2 sammenlagt. Grekerne vant 2–1 hjemme tirsdag og klarte 1–1 i Glasgow. Ajer var ikke med til Aten på grunn av karantene.

  Kristoffer Ajer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Skyting, finpistol kvinner
NM-veka
NM-veka: Skyting finpistol, kvinner
NM-veka: X trial, finale for junior og kvinner
NM-veka: X trial
NM-veka: Skating
NM-veka: Skateboard
Sport i dag med NM-veka