NRK Meny
Normal

Pogba med perfekt bursdagsgave til Sir Alex

Paul Pogba (23) ble vraket av Sir Alex Ferguson i Manchester United. Nyttårsaften serverte Pogba tre poeng i 75-årsgave til den mangeårige United-bossen.

Paul Pogba

SE VIDEO: Paul Pogba hamret inn seieren for Manchester United.

Laster innhold, vennligst vent..

Pogba stanget inn 2-1-målet like før slutt og sikret 2-1-seier for Manchester United mot Middlesbrough hjemme på Old Trafford. Hjemmelaget presset og presset, men det var gjestene fra Nord-England som tok ledelsen.

Grant Leadbitter sjokkerte publikum med sin 1-0-scoring etter 67 minutter. Adam Forshaw la ballen inn til Álvaro Negredo. Han headet ballen ned i beina på Leadbitter som satte inn 1–0 til gjestene.

Det så ut til å bli sluttresultatet, for i Middlesbrough-målet sto tidligere Manchester United-keeper som en levende vegg. Han reddet alle forsøkene, og sto oppført med ni redninger før han måtte gi tapt fem minutter før slutt.

Gave til Sir Alex

Zlatan Ibrahimovic headet ballen i beina på Anthony Martial som satte inn 1–1. Ett minutt senere var det 2–1 til hjemmelaget. Med et lekkert hodestøt sendte Paul Pogba de røde djevlene i føringen.

Målet sikret 2-1-seier og tre poeng for Jose Mourinhos mannskap. Det er en perfekt bursdagsgave for tidligere trener Sir Alex Ferguson, som så kampen fra tribunen. Ferguson fyller 75 år på nyttårsaften.

Chelsea stormer videre

Den store målfesten foregikk på Stamford Bridge, der Chelsea slet lenge med Stoke, men Antonio Contes seiersmaskin vant til slutt 4–2. Det gjør at London-klubben nå står med 13 strake seirer i Premier League, og har en klar ledelse på toppen.

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring their fourth goal

SCORET: Diego Costa satte inn 4-2-målet for Chelsea.

Foto: Eddie Keogh / Reuters

Joshua King kan også avslutte året med god samvittighet. Han ble byttet inn for Bournemouth i bortekampen mot Swansea, og satte inn 3-0-målet alene med keeper.

Resultater Premier League, lørdag

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Hockeygutta med full kontroll

  De norske ishockeyherrene viste solide takter mot Frankrike i kveld. Franskmennene ble banket 6-0 etter en norsk kanonstart. – Vi var «på» stort sett i hele kampen, og det er jeg fornøyd med, sier landslagssjef Petter Thoresen til NTB.

  patrick
  Foto: LARSEN, HÃ¥KON MOSVOLD / NTB SCANPIX
 • Lunde irritert over arrangørene

  Katrine Lunde var irritert etter VM-seieren over Nederland i kveld. Dopingkontrollen kom ikke i gang. – Dette tar for lang tid. Ikke får vi restituert heller, sa en litt oppgitt Lunde til NTB i pressesonen.

  Katrine Lunde Haraldsen jubler
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpi
 • Christiansen tok også bronse

  Henrik Christiansen tok bronse på 1500 meter fristil under svømme-EM i København i kveld. 21-åringen fra Skjetten svømte inn på 14:25,66, og endte elleve sekunder bak ukrainske Mykhaylo Romanchuk, som vant distansen.

  Henrik Christiansen
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal