Hopp til innhold

Petter Thoresen overtar Storhamar etter VM

Petter Thoresen går løs på en ny trenerperiode i Storhamar fra 1. juni. Før det skal han runde av tiden som Norges landslagssjef i ishockey i elite-VM.

Han er blitt enig med Storhamar om å trene laget de to neste sesongene. Det ligger en opsjon i avtalen som gjør at den kan bli utvidet med to år til.

Thoresen har to tidligere treneropphold i Storhamar. Hans forrige periode var mellom 2005 og 2007.

VM-oppkjøring ishockey, menn: Norge - Sverige, Petter THoresen
Foto: Fredrik Hagen / Norges Ishockeyforbund / NTB

Siste nytt

  • Glimt med sliteseier – slik endte eliteserierunden

    Det måtte hele 74 minutter til før Håkon Evjen klarte å få hull på byllen for Bodø/Glimt sin del mot Strømsgodset. Dermed beholder de tabelltopp foran Brann med to poeng og én kamp mindre spilt.

    Nyopprykkede KFUM Oslo har hatt en god sesongstart i Eliteserien, den trenden fortsatte de mot Haugesund da de vant 1–0. For rett før pause fant Johannes Hummelvoll Nuñez veien til nettmaskene. Oslo-laget er på en fin-fin 6.-plass i Eliteserien, mens Haugesund er kun to poeng foran kvalifiseringsplassen.

    Kristiansund tok imot HamKam, hvorav sistnevnte sårt trengte noen poeng for å komme seg ut av bunnsjiktet. Denne kampen endte med 1–1 og poengdeling. HamKam er på direkte nedrykksplass, ett poeng bak Sandefjord, mens Kristiansund er på 7. plass.

    Odd – Fredrikstad endte med oppskriftsmessig seier til bortelaget, 2–0. Laget fra Østfold beholder med det 4.-plassen og er to poeng unna Molde som er på 3.-plass.

    Sarpsborg 08 tok imot Lillestrøm og lagene hadde lik poengsum før avspark. Sarpsborg 08 sørget for å øke luken da de vant 1–0 ved et mål signert Eirik Wichne.

    Viking møter Tromsø klokken 19:15, mens Brann vant 3-0 over Rosenborg lørdag.

    IgtC0MfL-lA
    Foto: NTB
  • Sjokktap for Molde mot Sandefjord

    Sandefjord snudde til 3-1-seier mot Molde i Eliteserien.

    Sandefjord lå under til pause, men scoret tre mål i andre omgang.

    Molde taper dermed terreng til serieleder Bodø/Glimt på oppsiktsvekkende vis. Sandefjord lå på direkte nedrykksplass i eliteserien før kampen.

    Bodø/Glimt er nå tre poeng foran Molde med en kamp mindre spilt enn sine blåhvite tittelutfordrere.

    Allerede i pausen slaktet Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem spillerne sine i intervju med TV 2.

    – Det er langt unna. Vi er skikkelig dårlige. Vi må skjerpe oss, sa Eikrem til TV 2 i pauseintervjuet.

    – Vi klarer ikke å holde i ballen. De har for mye ball og vi klarer aldri å ha lange angrep. Da blir det vanskelig uansett hvem vi møter. Vi ser ut som et Obosliga-lag i denne førsteomgangen. Men vi leder. Vi har mange ting å bli bedre på, sa Eikrem.

    Men Molde ble ikke bedre, og gikk til slutt på sitt andre tap på sju kamper i serien denne sesongen.

    Molde
    Foto: NTB
  • Strand Larsen scoret og vant i norsk La Liga-duell med Sørloth

    Jørgen Strand Larsen noterte seg for scoring da Celta vant 3-2 hjemme over Alexander Sørloths Villarreal i La Liga søndag ettermiddag. Strand Larsen scoret Celtas 2-1-mål. Sørloth hadde målgivende pasning på Villareals utlikning til 2-2.

    Norges Jørgen Strand Larsen og Alexander Sørloth under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Spania og Norge på La Rosaleda stadion i Malaga.
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal