Personlig NHL-rekord for Zucca

Mats Zuccareello Aasen (27) har virkelig funnet storformen i NHL. I natt ble det nok et mål og ny rekord.

Mats Zuccarello Aasen

MÅL IGJEN: Mats Zuccarello Aasen scoret i natt sitt ellevte mål denne sesongen.

Foto: Tom Szczerbowski / Reuters

New York Rangers tok i natt sin femte seier på de sju siste kampene da Colorado Avalanche måtte se seg slått 6-3. Rangers er i form og det er tydeligvis Zucca også. På pasning fra Rick Nash scoret han 3-1 målet i natt. Colorado bet seg fast og både reduserte og utlignet, men måtte til gi tapt etter en god sluttspurt av Rangers.

Zucca har nå tatt poeng i sju strake NHL-kamper. Det er rekord for nordmannen.

11 mål denne sesongen

– Vi spiller en ok kamp, det er ikke den beste kampen vår. Vi leder med to, og så slipper vi motstanderen tilbake i kampen for andre kamp på rad, så det er ikke bra. Men det er positivt å vinne to kamper på rad på bortebane, sier Zucca til Nettavisen.

Klubbens hjemmeside har et fyldig referat fra kampen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Det er nordmannens 11. mål denne sesongen og det tredje på de siste to kampene. Duoen Nash og Zucca sørget også for scoringen i forrige match som sikret seier 5-4 mot Toronto. Etter den kampen ble Oslo-gutten flyttet opp i førsterekken i powerplay.

– Hatt en bra sesong

Etter en tung start på NHL-sesongen har det virkelig løsnet for nordmannen.

– Det er litt tilfeldigheter. Noen ganger kommer man inn i en «hot streak», og andre ganger går ikke skuddene inn. Jeg føler at jeg har jobbet hardt og hatt en bra sesong, og jeg håper jeg klarer å fortsette slik, sier Zucca videre til Nettavisen.

Det vet fansen å sette pris på.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Groruddølen, som vokste opp med spill i Hasle/Løren, har ennå ikke signert en ny kontrakt med Rangers. Hans nåværende kontrakt, verdt drøye 21 millioner kroner, går ut til sommeren.

Lørdag er det Arizona Coyotes som skal få prøve seg på New York Rangers og Zuccarello.

Siste nytt

 • Hauger økte sammenlagtledelsen

  Dennis Hauger fortsetter storkjøringen i Formel 3. Nordmannen kjørte seg opp fra åttende startposisjon inn til femteplass på dagens andre race, tilsvarende som i det første.

  Med det økte Hauger ledelsen i sammendraget ned til lagkamerat Olli Caldwell. Hauger leder nå Formel 3 med 45 poeng.

  Dennis Hauger
  Foto: Lluis Gene / AFP
 • Eiking på sjuende i sykkelklassiker

  Odd Christian Eiking kjørte inn til en sterk sjuendeplass i sykkelklassikeren Clásica San Sebastian lørdag. Neilson Powless vant spurten.

  Tre ryttere kom alene til mål og kjempet om seieren, og i spurten var amerikaneren best foran Matej Mohoric og danske Mikkel Honoré.

  Trioen brøt seg løs fra hovedfeltet drøyt 30 kilometer før mål, sammen med Lorenzo Rota, men etter en velt ble spanjolen frakjørt.

  Eiking bet godt fra seg i klassikeren, og kom i mål sammen med en liten gruppe som var 1.04 minutt bak vinneren. Nordmannen ble nummer sju, mellom meritterte ryttere som Julian Alaphilippe og Jonas Vingegaard. (NTB)

  Arctic Race of Norway 2019: 4. Etappe: L¯dingen - Narvik (165,5 km)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Hamilton best i kvalifiseringen

  Lewis Hamilton tok et nytt stikk i kampen om VM-tittelen da han sikret seg beste startposisjon i Ungarns Grand Prix. VM-rival Max Verstappen ble treer.

  De to formel-1-stjernene har kranglet i pressen siden Silverstone-løpet tidligere i juli, da Hamilton vant og Verstappen endte på sykehuset. Verstappen har nå bare åtte poengs ledelse i kampen om VM-tittelen.

  I kvalifiseringen til Ungarns Grand Prix var Hamilton best igjen, foran lagkamerat i Mercedes Valtteri Bottas. Verstappen kjørte inn til tredjeplass. Selve VM-løpet går søndag. (NTB)

  Hungary F1 GP Auto Racing
  Foto: David W Cerny / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal