Personlig NHL-rekord for Zucca

Mats Zuccareello Aasen (27) har virkelig funnet storformen i NHL. I natt ble det nok et mål og ny rekord.

Mats Zuccarello Aasen

MÅL IGJEN: Mats Zuccarello Aasen scoret i natt sitt ellevte mål denne sesongen.

Foto: Tom Szczerbowski / Reuters

New York Rangers tok i natt sin femte seier på de sju siste kampene da Colorado Avalanche måtte se seg slått 6-3. Rangers er i form og det er tydeligvis Zucca også. På pasning fra Rick Nash scoret han 3-1 målet i natt. Colorado bet seg fast og både reduserte og utlignet, men måtte til gi tapt etter en god sluttspurt av Rangers.

Zucca har nå tatt poeng i sju strake NHL-kamper. Det er rekord for nordmannen.

11 mål denne sesongen

– Vi spiller en ok kamp, det er ikke den beste kampen vår. Vi leder med to, og så slipper vi motstanderen tilbake i kampen for andre kamp på rad, så det er ikke bra. Men det er positivt å vinne to kamper på rad på bortebane, sier Zucca til Nettavisen.

Klubbens hjemmeside har et fyldig referat fra kampen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Det er nordmannens 11. mål denne sesongen og det tredje på de siste to kampene. Duoen Nash og Zucca sørget også for scoringen i forrige match som sikret seier 5-4 mot Toronto. Etter den kampen ble Oslo-gutten flyttet opp i førsterekken i powerplay.

– Hatt en bra sesong

Etter en tung start på NHL-sesongen har det virkelig løsnet for nordmannen.

– Det er litt tilfeldigheter. Noen ganger kommer man inn i en «hot streak», og andre ganger går ikke skuddene inn. Jeg føler at jeg har jobbet hardt og hatt en bra sesong, og jeg håper jeg klarer å fortsette slik, sier Zucca videre til Nettavisen.

Det vet fansen å sette pris på.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Groruddølen, som vokste opp med spill i Hasle/Løren, har ennå ikke signert en ny kontrakt med Rangers. Hans nåværende kontrakt, verdt drøye 21 millioner kroner, går ut til sommeren.

Lørdag er det Arizona Coyotes som skal få prøve seg på New York Rangers og Zuccarello.

Siste nytt

 • Di Maria-dobbel da PSG vant

  Angel Di Maria var den store spilleren da Paris Saint-Germain vant 4-1 borte mot Nice i den franske toppdivisjonen fredag.

  Argentineren scoret to mål på seks minutter før pause da hovedstadsklubben tok tre poeng fredag. De økte ledelsen på toppen av tabellen.

  Nantes på andreplass er fem poeng bak, men kan knappe inn når de møter bunnlaget Metz på bortebane lørdag.

  DXhS2bwFxBo
  Foto: Daniel Cole / Daniel Cole
 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

  Nordmannen spilte med svarte brikker mot kineseren, men etter 31 trekk ble spillerne enige om remis. Dette var andre dag på rad Carlsen spiller remis. Torsdag gjorde 28-åringen det samme mot Kirill Aleksejenko. Før det hadde han to strake seire på Isle of Man.

  Med resultatet har Carlsen 5,5 poeng av 8 mulige, det samme som motstander Hao. Med det er nordmannen et halvt poeng bak ledertrioen Fabiano Caruana, Levon Aronian og David Guijarro. De to førstnevnte møttes og spilte remis fredag.

  Det gjenstår tre runder av turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Tre slag over par i Frankrike

  Kristoffer Reitan fikk det ikke helt til å stemme på den andre dagen av Open de France i golf i Paris. Han klarte likevel cuten med god margin.

  Reitan startet turneringen med å gå tre slag under par torsdag.

  Fredag ble det tre slag over par, noe som førte til at han falt 18 plasser på resultatlisten. Nordmannens par etter to dager holder til en 31.-plass.

  U.S. Open - Round One
  Foto: Andrew Redington / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal