NRK Meny

Paul Gascoigne gjer comeback

Den tidlegare superstjerna Paul Gascoigne (47) gjer comeback på fotballbana. Nyleg signerte han for amatørklubben Abbey FC, som spelar i ein lokal liga i Bournemouth-området. Gascoigne spela for Newcastle, Tottenham, Lazio og Rangers på høgda av sin karriere på 80- og 90-talet, før alkohol-relaterte helseproblem tvinga han til å gje seg. Sist han spela fotball, var for Boston United for ti år sidan. Kontrakten gir Gascoigne rett til sjølv å velje kva kampar han vil spele. – Dersom han vil spele, skal han få spele kvar han vil, inkludert i mål, seier manager Chris Foster.

Siste nytt

 • Sveitsisk støtte til OL i Sion

  Den sveitsiske regjeringen garanterer 6,7 milliarder kroner i økonomisk støtte dersom Sion arrangerer vinter-OL i 2026, men de er fortsatt avhengig av folkets støtte i en folkeavstemning.

  Video V-cup alpint: Superkombinasjon utfor 13.01.12
  Foto: Nyhetsspiller
 • Norge opnar mot Sverige

  Norge innleder OL-turneringen i ishockey for menn mot sterke Sverige 15. februar. Vel et døgn senere droppes pucken til oppgjøret mot Finland. Så venter en hviledag før gruppespillet avsluttes mot Tyskland.

  Utslagskampene spilles 20. februar, kvartfinalene 21. februar, semifinalene 23. februar og finalen 25. februar.

 • Dansk VM-kvalik avlyst

  Danmark har avlyst fredagens VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Sverige på grunn av konflikten med spelarane. Det stadfestar det danske fotballforbundet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Se RBKs pressekonferanse i St. Petersburg
Vipers-Oppsal