NRK Meny

Engelsk fotball

 • Graham Taylor er død

  Englands tidligere landslagssjef i fotball Graham Taylor er død, 72 år gammel. Taylor ledet det engelske landslaget i drøye tre år fra 1990 til 1993, blant annet da de tapte for Norge. Han trente også Aston Villa, Wolverhampton og Watford i sin innholdsrike karriere.

  TAYLOR-FILES-FBL-ENG
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • City i antidoping-trøbbel

  Onsdag skriver Det engelske Fotballforbundet (FA) at Manchester City er siktet for brudd på antidoping-reglene. Grunnen skal være at de ikke har gitt beskjed om hvor klubben skal ha vært til antidoping-myndighetene, men det er ikke kjent når dette skal ha funnet sted. Klubben har frist til 19. januar for å svare på anklagene.

  Pep Guardiola
  Foto: Anthony Devlin / Reuters
 • Tre poeng til City

  Manchester City visste at de andre topplagene hadde gjort jobben før bortekampen mot Hull, men Pep Guardiolas mannskap taklet presset. City vant hele 3-0 og tok tre viktige poeng. Yaya Touré, Kelechi Iheanacho og Curtis Davies (selvmål) scoret målene.

  Kelechi Iheanacho
  Foto: Scott Heppell / Reuters

Siste nytt

 • Mørk krever 150 000 kr

  Nora Mørk fortsetter kampen mot dem som spredte hennes hackede mobilbilder. Nå har 15 personer fått brev om krav om å betale 150.000 kroner hver. Det skriver Dagbladet.

  Nora Mørk
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Sannsynligvis Serie B for Zekhnini

  Rafik Zekhnini sliter tungt i Fiorentina. – Det er 90 prosent sikkert at han havner i Serie B etter jul, sier Fiorentina-ekspert Brandi de Leonardis. Telemarkingen har så godt som ikke vært å se i laget etter et innhopp i seriestarten, skriver NTB.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP
 • Bonus på 105 000 kr lokker jentene

  Det er mye på spill for Norges håndballjenter i VM. En ny tittel er verdt 105 000 kroner for hver av spillerne, ifølge NTB. De får da 75 000 kroner for gullet og som ekstrabonus får de ytterlige 30 000 hver, siden laget da allerede er sikret plass i neste VM (Japan 2019).

  Nora Mørk
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge