NRK Meny

Engelsk fotball

 • Opnar for vinterpause i England

  – Dersom vi finn plass på kalenderen, er vi opne for dette (vinterpause) i prinsippet, melder Premier League ifølgje BBC.

  PL, Fotballigaen og fotballforbundet har lenge diskutert vinterpause i januar, og ifølgje BBC er alle partar positive til det.

  Det blir tidlegast aktuelt frå sesongen 2019/20 når ein ny tv-avtale skal ta til å gjelde.

  Vinterfotball i England
  Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters
 • Graham Taylor er død

  Englands tidligere landslagssjef i fotball Graham Taylor er død, 72 år gammel. Taylor ledet det engelske landslaget i drøye tre år fra 1990 til 1993, blant annet da de tapte for Norge. Han trente også Aston Villa, Wolverhampton og Watford i sin innholdsrike karriere.

  TAYLOR-FILES-FBL-ENG
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • City i antidoping-trøbbel

  Onsdag skriver Det engelske Fotballforbundet (FA) at Manchester City er siktet for brudd på antidoping-reglene. Grunnen skal være at de ikke har gitt beskjed om hvor klubben skal ha vært til antidoping-myndighetene, men det er ikke kjent når dette skal ha funnet sted. Klubben har frist til 19. januar for å svare på anklagene.

  Pep Guardiola
  Foto: Anthony Devlin / Reuters

Siste nytt

 • – Russere leverer tilbake bronse

  Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS leverer de russiske curlingspillerne Alexander Krushelnitsky og Anastasia Bryzgalova tilbake OL-bronsen i mixed curling, etter en positiv dopingprøve. Det kan bety at det norske curlingparet får bronse likevel.

  Bronse
  Foto: Martin Bureau / AFP
 • Krusjelnitskij dropper CAS-høring

  Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver. Han spilte på OAR-laget som slo Norge i bronsekampen i mixed double.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Høyring curling-dopingsaka torsdag

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS melder i dag at høyringa i dopingsaka mot den rusiske curlingspelaren Aleksandr Krusjelnitsjki tek til i morgon kl 06, norsk tid.

  Han har avgitt positiv dopingprøve. Om han blir dømd, kan OUR miste bronsen i miks-double, som Norge i så fall vi få i staden.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal