Hopp til innhold

Overgangen til Aalesund i vasken for Skaanes

Agenten til Kasper Skaanes, Stig Lillejord, opplyser at den medisinske testen hos Aalesund ikke gikk gjennom, og at overgangen fra Brann ryker, melder BA og BT.

«Kasper har kjørt et alternativt treningsopplegg siden fjorårssesongen ble avsluttet grunnet en overbelastning i lysken, og han er fortsatt ikke tilbake i full trening», skriver Lillejord i en SMS til Bergensavisen og Bergens Tidende.

Skaanes dro mandag til Ålesund for å fullføre overgangen fra Brann.

Brann-trener Eirik Horneland forklarte hvorfor han var villig til å slippe den 27 år gamle offensive midtbanespilleren:

– Kasper står i en vanskelig konkurransesituasjon her. Og når Niklas (Jensen Wassberg) forlenget kontrakten, i tillegg til at Mathias Rasmussen og Felix Horn Myhre har gjort det bra i hans posisjon, satser nok Kasper på at han kan få mer spilletid der oppe. I den alderen er det viktig å få spille, sa Horneland til BA.

(©NTB)

Kasper skaanes
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Siste nytt

 • Solbakken gjør én endring på laget

  Landslagssjef Ståle Solbakken har funnet plass til Ola Solbakken på bekostning av Sander Berge til oppgjøret mot Georiga. Dermed er det én endring fra laget som tapte 3–0 for Spania: Ørjan Håskjold Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Skiri Østigård, Birger Meling – Martin Ødegaard, Patrick Berg, Fredrik Aursnes – Sander Berge, Alexander Sørloth, Mohamed Elyounoussi.

  Ola Solbakken
  Foto: Fredrik Varfjell
 • IOC utsatte beslutning om OL-deltakelse

  IOC-president Thomas Bach sier tirsdag at IOC står fast ved fordømmelsen og utestengelsen av Russland og Belarus, men organisasjonen har ennå ikke vurdert hvorvidt russiske og belarusiske utøvere skal få delta under nøytralt flagg i OL i 2024. Det opplyste Bach på en pressekonferanse etter første dag av et IOC-styremøte i Lausanne. – IOC føler dypt med det ukrainske folk og det ukrainske olympiske miljøet. Smerten og lidelsen er forbi fatteevne, uttalte Bach.

  Thomas Bach
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • Vipers må kutte i spillerstallen etter millionunderskudd

  Håndballklubben Vipers har hatt flere sesonger med et positivt resultat, men gikk med underskudd i fjor, skriver Fædrelandsvennen.

  – Isolert sett er jeg ikke fornøyd med et underskudd, men det var budsjettert slik at vi visste i hele 2022 at det gikk mot et underskudd. Det ble noe større enn budsjett på grunn av høyere lønnskostnader og reisekostnader spesielt til Champions League, sier styreleder Rune Nomeland i Våg HK til Fædrelandsvennen. (NTB)

  Vipers-seriegull
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste