Hopp til innhold

Overgangen til Aalesund i vasken for Skaanes

Agenten til Kasper Skaanes, Stig Lillejord, opplyser at den medisinske testen hos Aalesund ikke gikk gjennom, og at overgangen fra Brann ryker, melder BA og BT.

«Kasper har kjørt et alternativt treningsopplegg siden fjorårssesongen ble avsluttet grunnet en overbelastning i lysken, og han er fortsatt ikke tilbake i full trening», skriver Lillejord i en SMS til Bergensavisen og Bergens Tidende.

Skaanes dro mandag til Ålesund for å fullføre overgangen fra Brann.

Brann-trener Eirik Horneland forklarte hvorfor han var villig til å slippe den 27 år gamle offensive midtbanespilleren:

– Kasper står i en vanskelig konkurransesituasjon her. Og når Niklas (Jensen Wassberg) forlenget kontrakten, i tillegg til at Mathias Rasmussen og Felix Horn Myhre har gjort det bra i hans posisjon, satser nok Kasper på at han kan få mer spilletid der oppe. I den alderen er det viktig å få spille, sa Horneland til BA.

(©NTB)

Kasper skaanes
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Siste nytt

 • Norsk 19-åring knuste finne – tok gull i junior-VM

  Sørlendingen Mathias Holbæk leverte et knallsterkt løp da han sikret gullmedalje på 20 kilometer i junior-VM i Canada. Han kjempet mot finske Niko Anttola om seieren, men med et sterkt rykk var nordmannen sterkest.

  Det ble også norsk bronse på Kristian Kollerud.

  Det var en stund fire nordmenn som hang på finnen, men det ble etter hvert for tøft for både Kollerud, Lars Heggen og Lars Michael Bjertnæs.

  Bjertnæs ble nummer åtte, mens Heggen endte på 10.-plass.

  Holbæk hang imidlertid med lenge, og Vindbjart-løperen ga Anttola kamp om gullet.

  Mot tampen rykket han ifra, og dermed ble det norsk gull både på herresiden og kvinnesiden på mandagens 20 kilometer. Det var Milla Grosberghaugen Andreassen som tok gullet på kvinnesiden.

  Også i kvinnenes løp ble gullet sikret etter et imponerende rykk.

 • Juventus-spiller klar for Leeds

  Amerikanske Weston McKennie er klar for Leeds på en leieavtale fra italienske Juventus. Avtalen inneholder en opsjon på kjøp.

  24-åringen blir dermed lagkamerat med sine landsmenn Tyler Adams og Brenden Aaronson. I tillegg er manager Jesse Marsch amerikansk.

  McKennie har signert en avtale som gjelder ut inneværende sesong, men den kan bli gjort permanent, opplyser Leeds på sine nettsider.

  McKennie var involvert i alle kampene til USA under VM i Qatar før jul og står med 41 landskamper. Han debuterte i 2017 som 19-åring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Marco Alpozzi / AP
 • Manchester City møter Bristol City i FA-cupen

  Manchester United møter enten Derby eller West Ham i den femte runden av FA-cupen. Erling Braut Haaland og Manchester City skal spille mot Bristol City.

  United får hjemmekamp, mens Haaland og co. skal spille på bortebane. Derby og West Ham møtes senere mandag om retten til å møte United. (NTB)

  Erling Braut Haaland
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste