Over og ut for Maaseide/Glesnes

De hadde ikke marginene på sin side i 16-delsfinalen.

Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes
Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

Det norske laget møtte det Karantasiou og Arvaniti i det som ble deres siste kamp i Stavanger-sanda. Første settet vant de greit 21-17, men i andre sett ble de for passive og tapte 18-21.

Tøff motstand

Og selv om det ble jevnt i det tredje settet, klarte ikke Maaseide/Glesnes å komme opp og forbi grekerne.

- Vi feiler for mye i avslutningene på slutten, og tar for enkle valg, forklarer en skuffet Kathrine Maaseide.

- Akkurat nå er jeg bare skuffet, forteller en ordknapp Susanne Glesnes.

Motstanden i 16-delsfinalen var ingen lett oppgave, det greske laget vant i Stavanger i 2005, og har flere gode resultater bak seg denne sesongen.

Gode prestasjoner

Men jentene tar med seg mange gode prestasjonen fra ukens turnering. De to første kampene i gruppespillet vant de 2-0, noe som er det beste de har gjort i Grand Slam-sammenheng.

- Jeg tror vi kunne spilt jevnt og slått de aller fleste lagene som er med her, og vi spiller bra volleyball i alle kampene.

Dessverre er spilleoppsettet i Grand Slam og OL annerledes enn i vanlig verdensserie, hadde vi hatt samme oppsett her tror jeg vi hadde nådd lengre, mener Maaseide.

Siste nytt

 • Crystal Palace-spiss i isolasjon

  Crystal Palace sin viktigste offensive-spiller, Wilfried Zaha, er utilgjengelig til mandagens kamp mot Burnley.

  Spissen er plassert i isolasjon etter å ha avgitt en positiv test på koronaviruset. Det bekreftet manager Roy Hodgson i forkant av kampstart.

  – Han har dessverre testet positivt på koronaviruset, så han er i isolasjon og venter på svaret på den neste testen, sa trenerveteranen.

  Zaha står med scoringer i ligaen så langt denne sesongen. (NTB)

   Luke Ayling og Wilfried Zaha
  Foto: Matthew Childs / AP
 • Storbritannia åpner for tilskuere

  Opp til 4000 tilskuere kan få plass på britiske idrettsarenaer fra 2. desember, opplyste statsminister Boris Johnson om mandag, ifølge Sky Sports.

  Hvor mange som får tilgang til å følge idrett fra tribuneplass er avhengig av smittetrykket i det aktuelle området der idrettsarrangementet finner sted. Der smitten er lav, kan så mange som 4.000 personer bli sluppet inn.

  Dermed kan tilskuere snart bli å se på kamper i blant annet Premier League igjen.

  Pappfigurer av Brighton-supportere
  Foto: Glyn Kirk / AP
 • Vil ha skiskyting i Holmenkollen

  Verdenscupen i skiskyting i Holmenkollen går på de planlagte datoene 18.-21. mars og avslutter dermed den kommende sesongen.

  Samtidig er det klart at tsjekkiske Nove Mesto overtar verdenscuphelgen i Beijing som skulle vært et slags prøve-OL foran lekene i den kinesiske hovedstaden i 2022.

  Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har nå spikret kalenderen for siste tredel av sesongen, mens de to første tredelene var klare fra før. Verdenscupåpningen skjer i finske Kontiolahti kommende helg.

  (NTB)

  Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjaastad Christiansen
  Foto: Berit Roald / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal