NRK Meny
Normal

Over og ut for Maaseide/Glesnes

De hadde ikke marginene på sin side i 16-delsfinalen.

Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes
Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

Det norske laget møtte det Karantasiou og Arvaniti i det som ble deres siste kamp i Stavanger-sanda. Første settet vant de greit 21-17, men i andre sett ble de for passive og tapte 18-21.

Tøff motstand

Og selv om det ble jevnt i det tredje settet, klarte ikke Maaseide/Glesnes å komme opp og forbi grekerne.

- Vi feiler for mye i avslutningene på slutten, og tar for enkle valg, forklarer en skuffet Kathrine Maaseide.

- Akkurat nå er jeg bare skuffet, forteller en ordknapp Susanne Glesnes.

Motstanden i 16-delsfinalen var ingen lett oppgave, det greske laget vant i Stavanger i 2005, og har flere gode resultater bak seg denne sesongen.

Gode prestasjoner

Men jentene tar med seg mange gode prestasjonen fra ukens turnering. De to første kampene i gruppespillet vant de 2-0, noe som er det beste de har gjort i Grand Slam-sammenheng.

- Jeg tror vi kunne spilt jevnt og slått de aller fleste lagene som er med her, og vi spiller bra volleyball i alle kampene.

Dessverre er spilleoppsettet i Grand Slam og OL annerledes enn i vanlig verdensserie, hadde vi hatt samme oppsett her tror jeg vi hadde nådd lengre, mener Maaseide.

Siste nytt

 • Ny russisk bobfører OL-utestengt

  Den internasjonale olympiske komité (IOC) har utestengt bobfører Aleksej Voevoda fra OL på livstid for å være en del av Russlands statsstøttede dopingprogram, skriver NTB. Voevoda (37) tok gull i toer- og firerbob under Sotsji-OL i 2014.

  ol
  Foto: Alexander Zemlianichenko / AP
 • Linnes sin trener fikk sparken

  Martin Linnes sin trener i tyrkiske Galatasaray, Igor Tudor, har fått sparken. Tudor var nordmannens 4. trener i Tyrkia. Linnes sa tidligere i år til Glåmdalen at han følte seg verdsatt av Tudor, og har regelmessig fått tillit på backen.

  Pressetreff før Norge - Nord Irland
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
 • Vålerenga henter Malmö-midtstopper

  Uruguayaneren Felipe Carvalho har signert en ettårskontrakt med Vålerenga. 24-åringen kommer fra svenske Malmö. Det bekrefter Vålerenga på sitt nettsted mandag.

  Carvalho
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal