Opseth frå Tyrkia til Australia

Kristian Fardal Opseth flyttar frå tyrkiske Erzurumspor til Adelaide United i Australia, melder NTB.

Opseth har berre spela i Tyrkia sidan januar i år, etter overgangen frå Bodø/Glimt i vinter. Fram til 2017 spela han for Sogndal.

Adelaide blei nr 4 i førre sesong. Neste sesong tek til i oktober.

Kristian Fardal Opseth
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Effektivt United med 6-0-seier

  Ole Gunnar Solskjær kan smile bredt etter at hans Manchester United slo Tranmere Rovers fra tredjenivå hele 6-0 i FA-cupens fjerde runde. United var utrolig effektive og en seks minuttersperiode sørget for 3-0, takker være Harry Maguire, Diogo Dalot og Jesse Lingard. Phil Jones headet så inn en 4-0-ledelse til pause. Anthony Martial og Mason Greenwood sørget for at laget vant 6-0 på bortebane og avanserte i cupen.

  FA Cup Fourth Round - Tranmere Rovers v Manchester United
  Foto: Andrew Boyers / Reuters
 • Polsk hoppsuksess på heimebane

  Det hoppgalne publikummet i Zakopane fekk det dei kom for då Kamil Stoch vann konkurransen i storbakken. Polakken vann framfor austerrikaren Stefan Kraft, medan polske Dawid Kubacki sørga for ein god polsk dag.

  Marius Lindvik hoppa seg oppover resultatlista i andreomgangen og hamna på ein 6.-plass, medan Daniel André Tande svikta i finaleomgangen og enda på ein 13.-plass. Andre norske: (15) Robert Johansson, (16) Johann André Forfang og (30) Robin Pedersen.

  Uvn5hamnpg8
  Foto: FABRICE COFFRINI
 • Nevland ble juniorverdensmester

  Martin Nevland tok søndag gullet på 12,5-kilometeren i ungdomsklassen under junior-VM i skiskyting i sveitsiske Lenzerheide.

  Nevland fikk tre bom på standplass, men med fullt hus på siste skyting og høy fart i sporet ble det et gull. Det kom noe overraskende på unggutten fra Sandnes.

  – Dette er utrolig. Målet var å ta medalje her, og nå ble det gull. Det er sykt, sa Figgjo-løperen i et intervju med arrangøren.

  Martin Nevland (t.v.)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal