Bodø/Glimt feirer mål mot Rosenborg
Foto: Harald Krogtoft / NRK

Bodø/Glimt

Laster innhold, vennligst vent..
 • Glimt med sterk hjemmeseier

  Bodø/Glimt vant 2-0 mot Strømsgodset lørdag kveld. Kampen var lenge målløs, før Aspmyra eksploderte da Håkon Evjen klinte ballen i mål. Glimt ligger foreløpig på tredjeplass i Eliteserien.

 • Møter Strømsgodset hjemme

  Kampen mellom Bodø/Glimt og Strømsgodset er i gang på Aspmyra. Vertene kommer fra tap mot Brann og Strømmen, men ligger på tredjeplass i Eliteserien.

 • Glimt har signert ny spiller

  I dag ble det klart at 29 år gamle Ole Amund Sveen har signert kontrakt med Bodø/Glimt, som binder han til laget ut 2021. Han er i kontrakt med Sogndal frem til 1. august, og kommer til Bodø/Glimt når kontrakten har gått ut.

  Ole Amund Sveen
  Foto: Thomas Brakstad / NRK
 • Saltnes med sitt tredje mål

  Kampen er over på Aspmyra, og Bodø/Glimt herjet med Tromsø under kveldens treningskamp. Det hele endte med en 4–1 seier til Glimt, der tre av målene ble gjort av Ulrik Saltnes, skriver Bodø Nu. Det siste målet var det Jens Petter Hauge som stod for.

 • Glimt snur kampen

  Ulrik Saltnes scorer sitt andre mål mot Tromsø i det 40. minuttet, og drar Glimt inn i en 2–1 ledelse. Kun ett minutt senere setter Jens Petter Hauge ballen i målet, og Glimt leder nå 3–1 på Aspmyra, skriver Bodø Nu.

  OBOS ligaen 2017
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix