NRK Meny
Normal

Olli i trøbbel - igjen

Harri Olli er satt ut av Finlands hopplandslag.

Harri Ollia
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Nå har Olli brutt lagets interne regler.

Olli møtte ikke i tide da laget skulle reise fra sveitsiske Einsiedeln til Courchevel i Frankrike. Kvelden før hadde han vært ute og festet.

Olli fikk hoppe i Courchevel og vant like godt det rennet. Noen dager senere ble han nummer tre i Sommer Grand Prix-rennet i Pragelato, men fredag kom beskjeden om at Olli settes ut av landslaget.

- Det er helt utrolig oppførsel. Jeg håper de unge ikke tar etter ham, sier trener Janne Vaatainen.

Stadig i trøbbel

Det er slett ikke første gang Olli oppfører seg dårlig. Den frittalende 23-åringen ble i vår satt ut av landslaget en periode etter nattlige utskeielser som førte til at han var beruset på et pressemøte.

I juli ble han tatt for fyllekjøring , men slapp da sportslige konsekvenser. Hans hovedsponsor sa imidlertid at han ikke hadde råd til flere feil om han ville beholde kontrakten. Ollis fremste prestasjon i bakken er VM-sølv i Sapporo i fjor.

Les også: Olli til sengs med to damer

Siste nytt

 • Besiktas sikret gruppeseieren

  Felipe ga Porto ledelsen borte mot Besiktas i mesterligaen, men Talisca berget 1-1 og dermed gruppeseier i gruppe G for det tyrkiske storlaget én kamp før slutt. Spartak Moskva så ut til å vinne mot Maribor, men bunnlaget i gruppe E klarte 1-1.

  Besiktas
  Foto: Ozan Kose / AFP
 • Tari leder junior-VM i sjakk

  Den norske sjakkspilleren Aryan Tari leder junior-VM i sjakk etter at 8 av 11 runder er unnagjort. Tirsdag slo han russeren Grigorij Oparin med svarte brikker. 18-åringen fra Lier står med seks seire og to remis så langt.

  Aryan Tari
  Foto: Tarjei J. Svensen / Sjakkbloggen.no
 • Zlatan på benken fra start

  Zlatan Ibrahimovic starter ikke onsdagens mesterligakamp mot Basel, men får en plass på benken. Det bekreftet manager José Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.

  – Han er ikke klar for å starte ennå, sier han.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: ANDREW YATES / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn